Akvaryum Hobisi Sohbetleri

Hidro DinamikÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Sakarya
Hidro DinamikÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2025 15:10
[QUOTE=MasterChief]Canım sıkılıyor, eve yeni bir akvaryum mu alsam? Ölçüleri ne olsun? Nasıl bir filtre alsam? Ne tür balık beslesem? Lepistes alsam ne zaman doğurur? Kafamda türeyen sorular....
Ya da iş yerimdeki akvaryumların kurulumlarını bozup baştan yeni kurulumlar mı yapsam.
Düşününce erindim, tembellikten dolayı vazgeçtim.
En iyisi akvaryum.com da takılmaktan başka hiçbir şey yapmayayım.[/QUOTE]
Monster akvaryumu hayaliniz için vakit gelmiş olmasın? Olacakla öleceğe çare yok kurun gitsin. [:devil:][:)))]

Beğenenler: [T]240492,Orhan76[/T][T]231847,MasterChief[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MasterChiefÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Ankara
MasterChiefÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2025 16:28
[QUOTE=bendeniztayfun][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/242190/160420251452291.jpg[/IMG]
Ben @MasterChief ime derken kendimin de bazı şeyleri üşenip yapmadığımı farkettim [^_^] ve çok üşendiğim dalış kıyafetlerimi ( ki giymesi ayrı çıkarması ayrı dert [x(]) giyinip dalışa gittim bayada yüzdüm valla iyi geldi. denizin altındaki muhteşem doğayı seyretmek ayrı bir hobi. Bazen doğruyu bilmek değil uygulamakda gerekiyormuş. [:)))] Saygılar[/QUOTE]
Tebrik ederim üstad, bu sporu yapıyorsun. Tüplü mü dalıyorsun? Tüplü dalış yapmayı çok isterdim. Onun için kursa gitmek gerekiyor sanırım. Ankara'da tüplü dalış yapma imkânımız yok, tüpsüz ise ancak kavgada kafa göz dalınabiliyor, o da keyifli bir iş değil. [:x]

[QUOTE=Hidro Dinamik]Monster akvaryumu hayaliniz için vakit gelmiş olmasın? Olacakla öleceğe çare yok kurun gitsin. [:devil:][:)))][/QUOTE]
Kanıma girip yeni bir veya iki akvaryum aldıracaksınız. Birinde discus, diğerinde flower horn, akabinde epeyce büyük bir akvaryum daha, uyumlu monster türleri .... Sonra yine evde hanımla hır-gür yaşanacak. (Laf aramızda, bekar olsam bir dakika durmaz, monster türlerini araştırmaya başlamıştım.)[EDIT]MasterChief,2025-04-16 16:32:36[/EDIT]

Beğenenler: [T]241079,Hidro Dinamik[/T]

bendeniztayfunÇevrim Dışı

İl: Tekirdag
bendeniztayfunÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2025 17:02
[QUOTE=MasterChief]
Tebrik ederim üstad, bu sporu yapıyorsun. Tüplü mü dalıyorsun? Tüplü dalış yapmayı çok isterdim. Onun için kursa gitmek gerekiyor sanırım. Ankara'da tüplü dalış yapma imkânımız yok, tüpsüz ise ancak kavgada kafa göz dalınabiliyor, o da keyifli bir iş değil. [:x]

Teşekkürler şefim İkiside var tüplü sezon açılmadı tüpsüz farketmiyor arada üşenmezsem gidiyorum. :)) Ankarada kurs var şefim ama havuzda veriyorlar. dalış için benim gibi balık adam belgesine gerek yok. üşenmeyim tatile gidersen yanında bir eğitmen ile Discovery dalışı yapabilirsin.

hemen hemen her türden extreme sporu deneyimleniş biri olarak Tüplü dalışı tek geçerim. özellikle mağara dalışları. yaz gelsede gitsek. 🤿

Kanıma girip yeni bir veya iki akvaryum aldıracaksınız. Birinde discus, diğerinde flower horn, akabinde epeyce büyük bir akvaryum daha, uyumlu monster türleri .... Sonra yine evde hanımla hır-gür yaşanacak. (Laf aramızda, bekar olsam bir dakika durmaz, monster türlerini araştırmaya başlamıştım.)[/QUOTE]

Beğenenler: [T]231847,MasterChief[/T]
Teşekkür Edenler: [T]231847,MasterChief[/T]