ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bendeniztayfun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2777
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Saat 15 Dakika önce
Toplam Mesaj:
1895 [3.93 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
589 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tayfun Turan
Doğum Tarihi:
19 Şubat 1988
İl:
Tekirdag
Meslek:
Üst düzey yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tayfun Turan İnstagram ve youtube : bendeniztayfun Tekirdağ - Süleymanpaşa 60 lt bitkili G.amarika tetra tank 30 lt bitkili apitogramma kakadu tank 40 lt bitkili apistogtamma nijssei tank 40 litre bitkili güney amerika tank 30 lt taeniacara

SON 10 MESAJI

Lepistes Hastamı Hamilemi
İç parazit tedavisi uygulanmalı (Çok geç kalınmış) mümkünse karantina tankında tedaviyi yapın. İyi hobiler
Lowtech Jungle Style Tank
[QUOTE=İzmirligenco 2.0]Usta nano tanka melek olmaz diye biliyom[/QUOTE]

Doğru biliyorsun
Akvaryum İçin Sıvı Yosun Tohumu
İlginç bir istek geldi bana ama saygı duyuyorum. Yosun için tohuma ihtiyaç yok zaten oda tohum değildir gübre tarzı bir maddedir. yeşil yosun oluşumu kontrollü olduğu sürece soru yaratmaz bende bazı dekor ve kayaları yosunlandırmaktayım. ama bu yoğunlukta bir yosunlandırma. yeşil su ve diğer yosun türlerine zemin hazırlayabilir. [EDIT]bendeniztayfun,2025-05-15 11:13:17[/EDIT]
Pipo Filtre Gerçekten İş Görüyor Mu
[QUOTE=tunahannn28]

Hocam bakteri vs tutmaz mı pipo[/QUOTE]

tutar ama sadece biyolojik filtrasyon ile iş bitmiyor. Bu hacimde dış filtre iyi olucaktır.
Balıkların Sürtünmesi
[QUOTE=ebt06]Çözüm olarak ne yapmalıyım peki yani sürekli yapmıyorlar ama yer yer yapıyorlar[/QUOTE]

Tek balıkta sorun varsa karantina uygula. Su değişi yap yüzde 80 kadar sonra haftalık su değişimlerine devam et. Tankın ısısını değiştirme. eklediğin su ile tankın ısısı aynı olsun. balıkları gözlemle hepsinde sorun olmaya başlarsa ana tankda dış parazit tedavisi uygula.
Pipo Filtre Gerçekten İş Görüyor Mu
Karides beslerseniz iş görür onun harici pek etkin filtrasyon yaptığı söylenmez
Örümcek Ağı Tarzı Ağlar
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/mesaja_git.asp?PID=6051366[/URL]

K.bakmayın linki paylaşıyorum İyi hobiler
Lepistes Hasta Mı, Hastaysa Hastalığı Ne Olabilir
Amonyak yanığı olsun olmasın zaman kaybetmeden yüzde 80 su değişimi yappn aynı ısıda olmasına önem göstern. içme suyu ile değişim daha sağlıklı olur. yaralar içinde mantarlaşma ve iltihap riskine karşı antiseptik ürünler ile banyo yaptırabilirsin. İyi hobiler
Örümcek Ağı Tarzı Ağlar
Merhaba bu linkden gerekli bilgiyi alabilirsiniz. İyi hobiler
Platiler Sürekli Saklanıyor
Yeni oldukiarı için adaptasyon sürecindeler normal bir davranış. ölmek üzere olan balığı alıp bir kavanoza koyabilirsin daha sağlıklı olucakfır diğer balıklar için. iYi hobiler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.