ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MasterChiefHakan
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4161
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
8 Saat 53 Dakika önce
Toplam Mesaj:
3899 [3.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
1055 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan YILDIZ
Doğum Tarihi:
02 Şubat 1979
İl:
Ankara
Meslek:
Chief in the Ministry of Justice.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Lütfen yanıtlarınızı “alıntı” veya "bildirim" yaparak yazınız.

SON 10 MESAJI

100litre Japon Akvaryumum Kirli
Japon balıkları büyükse sayısı hacme oranla fazla ve çabuk kirletmeleri doğal bir durum. İlaveten bir iç filtre kullanabilirsiniz, balıkları yormayacak kadar akıntı yapsın.
Reeflowers İceland Black Sand Rengi
Renkleri garip, aydınlatma ışığının etkisi mi bilmiyorum ama bendekiler mat siyah renkliydi.
Bağlantı Sorunu
Ben de güvenli değil uyarısı alıyorum. Forumda konulara girdiğimde görseller açılmıyor. Geçici bir durum olsa gerek.[EDIT]MasterChiefHakan,2024-12-23 10:22:00[/EDIT]
Reeflowers İceland Black Sand Rengi
Merhaba, görseller açılmadığı için göremiyorum fakat aynı ürünü yıllardır kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.
Beyaz Ölüm Halkası.
Akvaryum için kalsiyum takviye ürünleri satın alabilirsiniz.

Forumda kalsiyum diye arama yapın, çıkan sonuçlar işinize yarar.
Örneğin:
[QUOTE=İsmail YILDIRIM]Kalsiyum sorunu olduğunda forumdan okuyupta aklımda kaldığı kadarı ile yumurta haşladıktan sonra o haşlama suyu soğuyuncaya kadar bekletiliyor ve daha sonra tanka ekleniyor.
Bende salyangoz olduğu için geçenlerde yaptım herhangi bir yan etkisini görmedim.
Bolu'dan saygılarımla[/QUOTE][EDIT]MasterChiefHakan,2024-12-23 10:16:28[/EDIT]
Pipo Filtreyi Gece Kapatmak
Faydalı bakteriler oksijensiz kalmamalı, onun için de su akışı olmalı. Pipo filtre hiç kapatılmaz, sadece süngerini akvaryum suyu ile yıkanacakken kapatılır, yıkama bitince çalıştırılır.
Kendinden motorlu pipo filtreler sessiz çalışırlar. Ben dophin marka kullanıyorum, memnunum.
Karidesin Cinsiyeti Nasıl Anlaşılır
İlk fotoğraftaki dişi, diğerleri erkek olabilir.[EDIT]MasterChiefHakan,2024-12-22 20:16:59[/EDIT]
Şelale Filtreyi Kapalı Unuttum
Küçük bir kağıda "Filtre açık mı" diye yazıp akvaryumun bir köşesine yapıştırın. Her gördüğünüzde kontrol edersiniz, her gün ve bazen günde birkaç kez kontrol edebilirsiniz, ziyanı yok, spor yapmış olursunuz.

Kafanın ceremesini ayaklar çeker.

Ben pipo filtremi birkaç saat kapalı unutsam, süngerini akvaryumdan aldığım suyla yıkadıktan sonra çalıştırırım.[EDIT]MasterChiefHakan,2024-12-22 20:12:51[/EDIT]
Yıllar Sonra Tavsiye İstiyorum
Üreme olmaması lazım, canlı doğuran vb türler sürekli çoğalır ve akvaryum dar gelmeye başlar. Tür seçimini hepsi erkek show boy balıklardan yana yapabilirsiniz. Örneğin çiklitler, belki discus. Yemleme ve aydınlatma için otomatik yem makinesi ve zaman ayarlı priz kullanabilirsiniz.

Beni bu hobiye başlatan akvaryum videoları izlemek oldu. Buradan herkese ilan ediyorum. Bırakın artık akvaryum kurulum videolarını izlemeyi, bağımlılık yapıyor! Hayatınızın kalanını etkiliyor, girmek kolay çıkmak zor bir hobinin müdavimi olacaksınız.[EDIT]MasterChiefHakan,2024-12-22 11:10:13[/EDIT]
Cinsi Ve Türü Nedir
Oscar değil mi o? Size ne diyerek verdiler?

Karnında içe göçüklük mü var?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.