ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ehtiyar
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2482
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
35 dakika önce
Toplam Mesaj:
1679 [3.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
889 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Bozat
Doğum Tarihi:
25 Haziran 1963
İl:
Kocaeli
Meslek:
Emekli
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Bozat

SON 10 MESAJI

Akvaryuma Oksijen Hk.
Merhaba Seyit bey, balıklarınız oksijensizlikten değil yersizlikten ölüyor. Pengasus zaten akvaryum balığı değil vs. On litrede bakılabilecek canlı türü oldukça sınırlı. Siz herşeyden önce hacminize göre seçim yapmalı veya bakmak istediklerinize göre ortam hazırlamalısınız yoksa daha epeyce vebal altına girersiniz.
Beta Genel Bilgi
[QUOTE=Eminator]
Akvaryum dizaynı için zemin uygun ama daha çok geniş yapraklı yada bettanın köküne tutunup dinleneceği su mercimeği gibi bitkiler alabilirsiniz [/QUOTE]
Su mercimeği köküne tutunmak[:?]
Tilki Kuyruğu Çürüyor
E doğrudur tabii, 3 tane tank hâlâ o lazım bu lazım. Benim hanımın tepkisinden farkı değil [^_^]. Orta yolu birlikte bulursunuz, bu arada olduğu şekliyle devam eder. Beta tankı konumuz sanırım, mecbur bu hali ile kalacak.
80 Cm Yükseklik Bitki
Merhaba, bu modül ledlerin mercekli olanları da var. Powerled gibi 120 ve 90 derece açılı olanlar bulunabilir. Kullanırsanız sorunuza çözüm olabilir.
Akvaryum Hobisi Sohbetleri
Şimdii üstadım, uzman sorusu geliyor:
Nematod belası var ve karidesler yavruladı minnak minnak.
Yavru lepistes bile koyamam tanka ne yapmalı veya hiç bir şey yapmamalı mı?
Akvaryuma Tasarım Önerileri
Mavi ve manzara taspitlerinize katılıyorum sayın Şefim. Yalnız karşı önerim siyah olur. Siyahın yerini hiçbir renk tutmuyor arka fonda. E sen niye böyle yaptın derseniz; elimde olanları kullandım, o kurulum 500 lira civarında bedelle oluştu "herşey dahil". Betası bile dahil.
Dıy Co2 Damla Sayacı
Farkediyor üstadım, renkler formlar hepsi. Güzel bir bitkiyle karşılaşınca aman bu bende olur mu korkusu kalmıyor [^_^]:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240932/020420251641391.jpg[/IMG]
Mayalı sistem sonucu, ben bile beklemiyordum bu performansı.
Dıy Co2 Damla Sayacı
Merhaba, damla sayacı yapıldığına göre co2 bağlandı demektir, hayırlı olsun üstadım. Hangi yöntemi kullandınız acaba? Tüp mü aldınız?
Tilki Kuyruğu Çürüyor
Estağfurullah, sizin yukarıda dereler vardı ince dere kumu öyle güzel olurki. İnce inşaat kumu da başka bir seçenek o da dere kumu zaten. Oraya ayıracağınız bütçeyi başka yere aktarırsınız.
Bu arada kapan önerisi yapayım, yarımlık pet şişeyi kesip ters sıkıştırırsanız, içinede salatalık biber vs, giren salyangozlar çıkamaz dışarı.
Ismail bey akvaryum tasarım önerisi bekliyor ufkunu açabilirsiniz, haydi bakalım.
Akvaryuma Tasarım Önerileri
[QUOTE=İsmail_194606946]Hocam sizin gösterdiğiniz akvaryumlar
Bana çok zor bitki konusunda çok kötüyüm ama ikinizede teşekkür ederim [/QUOTE]
Hiçte zor değil zor olsa ben yapamazdım. Gübre, co2, profosyonel aydınlatma yok. Forumda bir kaç genç arkadaş öneriler doğrultusunda kurdu ki deneyimsiz yeni hobiciler. Siz de yaparsınız sistemi doğru kurun acele etmeyin yeter. Sonuç güzel oluyor.
Aziz bey, Abdullah bey ilgilenin size zahmet arkadaşla...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.