250 litre bitkili - Güncel fotoğraflar 12'de
Sizden Örnek alarak bir akvaryum yapmayı düsünüyorum. Ama tabanı 50/50 yükseklik 20 veya 30 olucak. Kısa ama genis(elimle kolay müdahale yapmak için) içine ne tür bitkiler koyabilirim? Nehir ve Göl gibi ufak yerlerde yapmak istiyorum. Kaplus ve Betta beslicem içinde. Yani amfibik hayvana görede kuru bir kısım lasım. Ve sizi tebrik ediyorum. MUHTESEM bir akvaryum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ph : 7,5
Kh : 3
Gh : 21
No3 : 15
No2 : 0
Isı : 25 derece...
2 günde bir alg sorunum için dinlendirilmiş su değişimi yapmaya devam ediyorum. Işıklandırmayı 7 saate düşürdüm, hala 4 adet flo yanıyor. Gh değerini hala düşüremedim heralde musluk suyundan kaynaklanıyor, bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum...
Bir de kayanın salınım yapıp yapmadığını anlamanın yöntemi nedir acaba?
Akvaryumdaki 4 kayadan birinden süpheleniyorum..
2-3 ay kadardır beslediğim karideslerimden biri hamile fotoğraflarını ekliyorum ve konu hakkında sizlerden bilgi bekliyorum. İnternetten bazı bilgilere ulaştım hamile kalması kolay diyorlar ama yavruları büyütmesi zormuş heralde, benim akvaryumumda 50-60 adet lepistes, 2 plati, 1 vatoz, 2 yavru sae, 1 maknakarta var bu balıklar yumurtalar için sorun teşkil eder mi?
Murat bey gıpta ile seyrettim akvaryumunuzun gelisimini. Ellerinize sağlık. Az kaldı malawi tankımı bitkili akvaryuma çevirecem sizlerin sayesinde :)