ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Lepistesci Emir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
47
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Haziran 2025 22:25
Toplam Mesaj:
111 [1.26 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
92 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Gaziantep
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emir is back

SON 10 MESAJI

Lepistes Otu Çoğalmıyor
3 aydır baktığım lepistes otu hiç çoğalmıyor (akvaryumda ışık yok) en sonunda bugün fanusa koyup balkona ışık alan bir yere indirdim çoğalır mı[:?]
Ciklet Tür Belirleme
[QUOTE=mertuyar55]Merhaba, yeni bir ciklet akvaryumu kurdum fakat türlerini bilemedim türlerin isimleri hakkında beni aydinlatirmisiniz. Kırma türleri olabileceği için kararsız kaldım.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/193936/240520251514571.jpg[/IMG][/QUOTE]

1-sarı prenses diğerleri kırma
Balık Önerisi
Tropheus, özel tür lepistes... daha gider
Ülkemizde Killifish Yumurtası Satan Yerler Var Mı
Ülkemizde killifish yumurtası satan yerler var mı ortalama fiyatları ne kadardır ilerleyen zamanlarda (yazın gibi) killifish besleyip deneyimlemek istiyorum[:?]

[QUOTE=Lepistesci Emir]Ülkemizde killifish yumurtası satan yerler var mı ortalama fiyatları ne kadardır ilerleyen zamanlarda (yazın gibi) killifish besleyip deneyimlemek istiyorum[:?][/QUOTE]

?
Plati Balığı Doğurdu
Şansa benim fantom platide bugün doğur 3 tane fanusa koydum daha fazla yavrularını bildiğimden yavrulağa koydum
Sarı Çiklet Sürekli Suyun Üst Tarafından Duruyor
Tanka oksijen sağlaması için 1 filtre ekleyin
Vantuzlu Çöpçü
Bazen görüyorum t. Tetraları birbirlerine vur kaç yapıyorlar ama vantuzlu çöpçüye hiç vurmadılar bakalım
Vantuzlu Çöpçü
Herkese selam petshopa 1 plati almak için gidip 1 plati 1 vantuzlu çöpçü alarak geri döndüm nasıl
Bakılacığı hakkında fikrim yok nasıl bakılır lepistes plati transgenetik tetra ile uyumlu mu
Plati Kısır Olur Mu
Herkese selam ben 4 ay önce molly falan bakıyordum erkek kısırdı sorum şu elimde tek erkek fantom plati var yanına dışı alsam ilgilenir dimi[:(]
Kaç Liraya Satmalıyım?
20-25 eder diye düşünüyorum tanesini ama petshoplar almazlar diye de düşünüyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.