ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ressamhuso
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Aralık 2013 23:16
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hüseyin yaldır
Doğum Tarihi:
29 Eylül 1989
İl:
Antalya
Meslek:
kasiyer
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

hüseyin yaldır

SON 8 MESAJI

Japonlarım bırbırını Kovalıyor
sanırım haklısınız daha hıc yumurta oldugunu gormedım sebebıde yemelerı sanırım :( ayıracak baska akvaryumum yok bu sagma ıslemi yapıyorlar ayrı bı kapta felan bılen varmı o sıstemı yapabılırmıyım acaba ben?
Lepistes Moly Karma Akvaryumum
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=fpMsMxwrTFM&feature=youtu.be[/VID]

MaaşaLLah diyin
Buda benim Akvaryumlarım
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=fpMsMxwrTFM&feature=youtu.be[/VID]

Boyut (cm):1 METRE
Kapasite (litre): BILMIYORUM
Canlılar: 25 JAPON 1 TELESKOP 1 MELEK 1 KOPEKBALIGI 4 VATOZ

Malzemeler:2 FİLTRE su ısıtıcısı akvaryum suslerı kumu ve Renklı tasları Hava Motoru ve taşı

Akvaryum Bakımı: Haftalık 1 kova su degısımı ılacı ve tuzu 

Kullanılan Yemler:CESITLI JAPON BALIGI YEMLERI

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: TUZ MAVI ILAC DEZENFEKTE ILACI SU BERRAKLASTIRICISI 

ressamhuso2013-11-29 23:39:46
Cok teşekkur edıyorum kardesım tekrardan.
25 adet japonum var 4 vatoz 1 teleskop 1 melek 1 kopek balıgı 1 metrelık akvaryumda herseyım tam tezzat  ne zaman dogum yaparlar yada yapmam gereken nedır kardesım bılgı verebılırmısın? cok tesekkur edıyorum aydınlattıgın ıcınde.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=kbNIIQbUxsw&feature=youtu.be[/VID]Arkadaslar merhaba japonlarım 4 aydır bende ılk defa boyle bırseyle karsılasıyorum japonlarım bırbırını kovalıyor kumda yem yok ama yem yıyormus gıbı sureklı kumları eselıyorlar sıddetlı kovalamaya devam edıyorlar sebıbı nedır lutfen yardım ressamhuso2013-11-29 22:12:15
Akvaryumumun suyu bulanık Lütfen yardım!
 merhaba arkadaşlar akvaryumumun suyu bulanık ne yaptıysam gecıremedım malzemelerımın hepsını temızledım koydum suyu komple degıstırdım 2 gun ıyı oldu sonra tekrar bulanıklastı 2 tane iç filtre motor takılı 4 vatoz 1 kopek balıgı 1 melek 1 teleskop ve 25 e yakında japon var ıcındekı malzemeler daha oncekı akvaryumumdada vardı 2 ay hıc bırsey olmadı ama sonradan o akvaryumdada aynı problemı yasadım yanı malzemelerden olacagını sanmıyorum yemi acaba fazlamı atıyorum ne kadar atmam gerekıyor yardımcı olun lutfen. ressamhuso2013-11-15 04:04:46
Kopan kuyruğun yeniden çıkması !
Merhaba arkadaşlar Japon balıgımın 1'inin Üst Kuyrugu Koptu neden bılmıyorum ama Kokten kopmus gıbı alttakı duruyor sadece Usttekı kopmus Tekrar Cıkarmı bılgı verırsenız sevınırım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.