ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
DeathSlayer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Nisan 2009 00:20
Son Ziyaret:
24 Haziran 2019 11:06
Toplam Mesaj:
565 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
gökhan ceylan
Doğum Tarihi:
14 Nisan 1989
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Müzisyen-Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



Tüm balıkları 60 litrelik bir tanka yerleştirip 200 litrelik tankı karides üretimine ayıran acayip hobici

SON 10 MESAJI

Karides ve midye
Midyeleri üretebilecek ortamın akvaryumlarda hazırlanması çok zor bir ihtimal.Bu cins midyeler akıntının bol olduğu soğuk sularda acı balıkların yardımıyla ürüyorlar eğer yanlış hatırlamıyorsam.
Güzel ve kulanıslık kum
Bitki yetiştirilecekse zaten dip çekimi düşünmek mantıksız olur.Şahsen ben dip çekiminin gereksiz bir şey olduğuna inanıyorum(tabiki bitkili akvaryumlar için konuşuyorum)
2 haftalık zebra yavrularının yanına yosun yiyici
Karides denemeyin bile biraz büyüdüklerinde afiyetle yerler.Zebralar bölgeci agresif balıklardır.Kendilerinden çok daha büyük balıklara korkusuzca saldırdıkları bilenen birşeydir.
65x30x23 ebatındaki akvaryuma ne tür balıklar önerirsiniz ?
Şimdi peyzajı yapalım :D.AKvaryumun ortasına 40 santimlik uzunlamasına bir mangroove kökü christmas moss bağlamnış şekilde olsun.kenarlarada bir iki java fern koysak bide bodur bi taban bitkisi eksek sonra 6 lı bi kırmızı burun grubu salsak akvaryuma bence seyri keyif bir akvaryumunuz olur.
F0 Wild Curipera Discuslar Üretimhanede (İlk F1 Yavrularımız Sayfa 29)
Maaşallah nasıl imrenerek baktım resimlere anlatamam umarım nazar değdirmem.Sizin yavrularınızı görünce discus sevdam dahada artı her nekadar beslemek nasip olmayacaksada...
resimli soru
Sudaki amonyak besin eksikliği olabilir.2. resimdeki pistia sanırsam.Aslında bu bitki öle çok çok şiddetli ışık istemiyor.Su üstünde oldukları için gün ışığı ve parlaklığı ayarı yeterli ama fazla ışıktata ne yaparsanız yapın telef olup gidiyor.
Mossumu kurtarabilir miyim?
Benimde neredeyse günde bir kaç saatlik gün ışığı dışında hiç ışık görmeyen akvaryumumda bir parça moss varken şimdi tüm tabanı sarmış durumdalar.Mossunuzu alın kahverengileri bir defa atın.Yeşilliği olan hepsini güzel ışık görebileceği bir yere bağlayın(çok sıkmayın ama).Su koşulları ve şık güzelse tek bir dal mossdan bile 1 ayda bir avuç elde edebilirsiniz.
bitkili akvaryuma tetrazon
Tetrazonlar hırçın, hızlı ve boyutlarına göre birazda agresif balıklardır.Karidesleri rahat bırakacaklarını sanmam.Ayrıca kuhliler sakin az hareketli balıklarla akvaryumu paylaşırsa daha az korkak ve çekingen olacaklardır.Benim tavsiyem tetrazon olmasın.Onun yerine daha yumuşak huylu olan ve BANA göre göz zevki daha güzel olan kırmızı burun tetra yada rasbora deneyebilirsiniz...
dereden yakaladığım sarı renkli karides
Çok güzel bir canlı üretimini başarırsanız sağıtımlarınızı bekliyoruz
sürü balığı önerisi
Tam bir sürü balığı istiyorsanız rasbora yada kırmızı burun öneririm.Ama sayıları 20 kadar olursa dahada göze hitap ediyorlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 24 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.