ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
hz.can
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Şubat 2020 16:52
Toplam Mesaj:
147 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Can Azim
Doğum Tarihi:
11 Ekim 1990
İl:
Istanbul
Meslek:
D.E.U Coğrafya Öğretmenliği
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Can Azim
-Cyphotilapia Frontosa Moba
-1 adet albino lepistes :)Marilyn
-Cyphotilapia Frontosa Moba
-1 adet albino lepistes :)Marilyn
SON 10 MESAJI
Halfmoon dişim ve crown tail erkeğim.
[QUOTE=hayvansever1234]Ben de hm erkeği alacağım zaten bulursam.
Malesef dişi balığımı kaybettim.
Artık beta üretimi fikrimden vazgeçeceğim.Çünkü 1 haftada 3 tane betamı kaybettim.Yaklaşık 30 tl gitti. [/QUOTE]
Giden 3 balığınızdan çok, 30 tl'nize içiniz gitmiş gibi...Hayvanseverlik nick oluşturmakla olunmuyor. Belkide zamanınızın bir kısmını aldığınız balıkların nasıl bakılması gerektiğini araştırmaya ayırmalısınız.
[QUOTE=hayvansever1234]Ben de hm erkeği alacağım zaten bulursam.
Malesef dişi balığımı kaybettim.
Artık beta üretimi fikrimden vazgeçeceğim.Çünkü 1 haftada 3 tane betamı kaybettim.Yaklaşık 30 tl gitti. [/QUOTE]
Giden 3 balığınızdan çok, 30 tl'nize içiniz gitmiş gibi...Hayvanseverlik nick oluşturmakla olunmuyor. Belkide zamanınızın bir kısmını aldığınız balıkların nasıl bakılması gerektiğini araştırmaya ayırmalısınız.
Mobalarım yavru aldı...
[QUOTE=oasis]Moba yavru alınması en zor balık türlerinden biridir.Açıklamanız üzre balıklarınızın yaşı daha yeni 2,5 dolaylarında buda cinsel olgunluğa yeni erişmiş bir balık demek.Mobanın ilk yumurta almasında ne yaparsanız yapın o yumurtaları yutacaktır.Bu yüzden balığınıza dokunmanız size bir yarar sağlamaz.Mobanın bir daha yavru vermez diye bir durumu söz konusu değildir.Doğadaki her canlı eğer bu konuda gelişim gösterdiyse bunun devamını getirmekle yükümlüdür.O makalede yanlış olan yada eksik anlatım olduğunu düşünüyorum.Balığınızın çok genç olması dolayısı ile bu gibi durumlarla en az 4-5 kez daha karşılaşacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.Birde balıklarınızın Moba olduğundan eminmisiniz fotoğraf paylaşma imkanınız olursa sevinirim.Çünkü baştada dediğim gibi Moba yavru alınması en zor balıklardan biridir hatta bana göre başında gelir.Balığınızın bu kadar genç olarak yumurta alması sevindirici.Lütfen balıklarınızın fotoğraflarını paylaşırmısınız.[/QUOTE]
Video sanırım 5-6 ay önce satılık ilanı için çekilmişti.O sıra üniversite için izmire gittiğimden balıkları satmayı düşüyordum ama ailem sonradan ben yokken ilgileneceklerini söyleyince vazgeçmiştim.Haklarını yemiyim benim kadar iyi bakıyorlar. =)2 hafta önce videodaki kayaları çıkartıp yerine saksılar koydum.Tanktaki 3 tane fazla erkeği de başka bir akvaryuma aldım.
http://www.dailymotion.com/video/xerq83_frontosa-moba_animals
Buda 1 yıl önce çekilmiş.Yarışma için.
http://www.akvaryum.com/Yarisma/cyphotilapia_frontosa_moba_yarisma_3833.asp
Bu arada balığım dün yavrularını attı.Bugün büyük bir iştayla yem yemeyede başladı. =)
hz.can 2011-02-08 15:37:06
[QUOTE=oasis]Moba yavru alınması en zor balık türlerinden biridir.Açıklamanız üzre balıklarınızın yaşı daha yeni 2,5 dolaylarında buda cinsel olgunluğa yeni erişmiş bir balık demek.Mobanın ilk yumurta almasında ne yaparsanız yapın o yumurtaları yutacaktır.Bu yüzden balığınıza dokunmanız size bir yarar sağlamaz.Mobanın bir daha yavru vermez diye bir durumu söz konusu değildir.Doğadaki her canlı eğer bu konuda gelişim gösterdiyse bunun devamını getirmekle yükümlüdür.O makalede yanlış olan yada eksik anlatım olduğunu düşünüyorum.Balığınızın çok genç olması dolayısı ile bu gibi durumlarla en az 4-5 kez daha karşılaşacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.Birde balıklarınızın Moba olduğundan eminmisiniz fotoğraf paylaşma imkanınız olursa sevinirim.Çünkü baştada dediğim gibi Moba yavru alınması en zor balıklardan biridir hatta bana göre başında gelir.Balığınızın bu kadar genç olarak yumurta alması sevindirici.Lütfen balıklarınızın fotoğraflarını paylaşırmısınız.[/QUOTE]
Video sanırım 5-6 ay önce satılık ilanı için çekilmişti.O sıra üniversite için izmire gittiğimden balıkları satmayı düşüyordum ama ailem sonradan ben yokken ilgileneceklerini söyleyince vazgeçmiştim.Haklarını yemiyim benim kadar iyi bakıyorlar. =)2 hafta önce videodaki kayaları çıkartıp yerine saksılar koydum.Tanktaki 3 tane fazla erkeği de başka bir akvaryuma aldım.
http://www.dailymotion.com/video/xerq83_frontosa-moba_animals
Buda 1 yıl önce çekilmiş.Yarışma için.
http://www.akvaryum.com/Yarisma/cyphotilapia_frontosa_moba_yarisma_3833.asp
Bu arada balığım dün yavrularını attı.Bugün büyük bir iştayla yem yemeyede başladı. =)
Mobalarım yavru aldı...
En önce balıkların fiziksel ve psikolojik sağlığı gelir.Yavru almanın bir acelesi yok.Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Balığa dokunmamaya karar verdim. Hepinize sağlıklı balıklar.
En önce balıkların fiziksel ve psikolojik sağlığı gelir.Yavru almanın bir acelesi yok.Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Balığa dokunmamaya karar verdim. Hepinize sağlıklı balıklar.
Mobalarım yavru aldı...
Arkadaşlar hepinize merhabalar.Yavruken aldığım ve iki yıldır beslediğim frontosa mobalarımdan birinin dün akşam ağzına yavru aldığını farkettim.Aldığım günden beri yardımlarınız sayesinde hepsini sağlıklı ve kayıpsız büyütmeyi başardım.Bu konuda da yardımlarınıza ihtiyacım var.
İlk kez yavru aldığı için ağzında tutar mı bilmiyorum ama tutmasa bile daha sonra ağzına yavru aldıklarında ne yapmam gerektiğini öğrenmek amaçlı bu konuyu açtım.
Sanırım üç seçeneğim var.
1.Belli bir süre bekledikten sonra balığı kusturmak.
2.Balığı ayrı bir tanka almak.(sitrese girip yavruları atar mı diye endişeleniyorum.Evde 3 tankım var 600 litre olanda 2 erkek 7 dişi kolonim, 300 litre olanda geçen hafta ayırdığım 3 tane fazla erkek ve 60 litrelik boş bir tank.)
3.Hiç bir şey yapmamak./okuduğum bir makalede yanlış hatırlamıyorsam ilk kez yavru alan balığa dokunmamak gerektiği, aksi taktirde balığın bir daha yavru almama ihtimali olduğu yazıyordu.)
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar hepinize merhabalar.Yavruken aldığım ve iki yıldır beslediğim frontosa mobalarımdan birinin dün akşam ağzına yavru aldığını farkettim.Aldığım günden beri yardımlarınız sayesinde hepsini sağlıklı ve kayıpsız büyütmeyi başardım.Bu konuda da yardımlarınıza ihtiyacım var.
İlk kez yavru aldığı için ağzında tutar mı bilmiyorum ama tutmasa bile daha sonra ağzına yavru aldıklarında ne yapmam gerektiğini öğrenmek amaçlı bu konuyu açtım.
Sanırım üç seçeneğim var.
1.Belli bir süre bekledikten sonra balığı kusturmak.
2.Balığı ayrı bir tanka almak.(sitrese girip yavruları atar mı diye endişeleniyorum.Evde 3 tankım var 600 litre olanda 2 erkek 7 dişi kolonim, 300 litre olanda geçen hafta ayırdığım 3 tane fazla erkek ve 60 litrelik boş bir tank.)
3.Hiç bir şey yapmamak./okuduğum bir makalede yanlış hatırlamıyorsam ilk kez yavru alan balığa dokunmamak gerektiği, aksi taktirde balığın bir daha yavru almama ihtimali olduğu yazıyordu.)
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Patlarsa ne yapacağız ?
[QUOTE=Batuaydin]http://www.vidyotup.com/video/1894/Kas-Yaparken--Beceriksiz-Cocuk-D-
Yine iyi kadının kafası çalışıyomuş, kovayla girişti direk. Çocuk panikten ne yapacağını şarşırdı. =)
[QUOTE=Batuaydin]http://www.vidyotup.com/video/1894/Kas-Yaparken--Beceriksiz-Cocuk-D-
Buyrun izleyin :))
[/QUOTE]Yine iyi kadının kafası çalışıyomuş, kovayla girişti direk. Çocuk panikten ne yapacağını şarşırdı. =)
Yeni Astronotlarım (sf 2 video eklendi )
Arkadaşlar balığının gözünün rengi resimlerde farklı çıkmış kullanılan fotoğraf makinesinin flaşı, ayarları etkilemiştir.Enes Bey arkadaşlarında belirttiği gibi gözü kırmızı ise albinodur ama ne olduğu çok ta önemli değil kanımca, balıklarınız çok güzel.Sağlıklı balıklar...
Arkadaşlar balığının gözünün rengi resimlerde farklı çıkmış kullanılan fotoğraf makinesinin flaşı, ayarları etkilemiştir.Enes Bey arkadaşlarında belirttiği gibi gözü kırmızı ise albinodur ama ne olduğu çok ta önemli değil kanımca, balıklarınız çok güzel.Sağlıklı balıklar...
Yeni tankım:)Tavsiyeleriniz bekliyorm
[QUOTE=Trusti][QUOTE=right]Dekor güzel ama arkadaşların dediği gibi balıklar biraz sıkıntılı duruyor. [/QUOTE] bende bu stresin sıkıntının sebebini anlayabilmiş deilim 5 ay oldu hala stresliler aynı gün balık aldığım arkadasım 2. kez yavru aldı .
5 ay olduysa tanka alışma süreçleri çoktan aşmış olmaları gerekirdi.Her zaman böyle stresliler mi yoksa sadece siz müdahale ederken yada ışıkları açtığınızda mı böyleler?
[QUOTE=Trusti][QUOTE=right]Dekor güzel ama arkadaşların dediği gibi balıklar biraz sıkıntılı duruyor. [/QUOTE] bende bu stresin sıkıntının sebebini anlayabilmiş deilim 5 ay oldu hala stresliler aynı gün balık aldığım arkadasım 2. kez yavru aldı .
yardım lütfen
[/QUOTE]5 ay olduysa tanka alışma süreçleri çoktan aşmış olmaları gerekirdi.Her zaman böyle stresliler mi yoksa sadece siz müdahale ederken yada ışıkları açtığınızda mı böyleler?
Yeni tankım:)Tavsiyeleriniz bekliyorm
Öncelikle yeni akvaryumunuz hayırlı olsun.Balıklarınız stresli gibi duruyor bunun nedeni tankınızın yeni olması ve henüz alışma sürecini tamamlamamış olmaları olabilir.Yanılmıyorsam tankınızda çöpçü gördüm (eğer yanılmıyorsam) o balığı bir an önce tanktan çıkarmanızı öneririm yunun ve sarı prensesleriniz tarafından saldırıya uğraması muhtemel.
Ayrıca forumdaki diğer malavi tanklarını incelemenizi öneririm.Sahte bitkiler yerine anubias gibi basit bitkiler ve sahte süsler yerinede kaya kullanarak daha güzel ve doğal bir tank elde edeceğinize inanıyorum.
Öncelikle yeni akvaryumunuz hayırlı olsun.Balıklarınız stresli gibi duruyor bunun nedeni tankınızın yeni olması ve henüz alışma sürecini tamamlamamış olmaları olabilir.Yanılmıyorsam tankınızda çöpçü gördüm (eğer yanılmıyorsam) o balığı bir an önce tanktan çıkarmanızı öneririm yunun ve sarı prensesleriniz tarafından saldırıya uğraması muhtemel.
Ayrıca forumdaki diğer malavi tanklarını incelemenizi öneririm.Sahte bitkiler yerine anubias gibi basit bitkiler ve sahte süsler yerinede kaya kullanarak daha güzel ve doğal bir tank elde edeceğinize inanıyorum.
BALIK HIRSIZLIĞINA DİKKAT!
Öncelikle tüm mağdurlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Olayın bir de şu yüzü var bu adam bunca kişiyi dolandırmış, balıklarını çalmış.Peki bu adam bunca balığı nasıl elden çıkartıyor.Hepsini zevk için, beslemek istediği için çalmış olması mümkün mü?.Bu kadar balığı rahatlıkla elden çıkarabildiğine göre tek çalışmıyor.Bildiğimiz dolandırıcılık çetesi kurmuşlar.Keşke ülkemiz de bu tür olaylar daha bir ciddiye alınsa.Burda kaybolan tek şey bu işi yapanların zaten kalmamış olan haysiyetleri veya balıklar değil, dolandırılan kişilerin emekleri, şevkleridir asıl.
Saygılarımla...
Öncelikle tüm mağdurlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Olayın bir de şu yüzü var bu adam bunca kişiyi dolandırmış, balıklarını çalmış.Peki bu adam bunca balığı nasıl elden çıkartıyor.Hepsini zevk için, beslemek istediği için çalmış olması mümkün mü?.Bu kadar balığı rahatlıkla elden çıkarabildiğine göre tek çalışmıyor.Bildiğimiz dolandırıcılık çetesi kurmuşlar.Keşke ülkemiz de bu tür olaylar daha bir ciddiye alınsa.Burda kaybolan tek şey bu işi yapanların zaten kalmamış olan haysiyetleri veya balıklar değil, dolandırılan kişilerin emekleri, şevkleridir asıl.
Saygılarımla...
Yarışma Bilgileri
[QUOTE=ertu6774]Benim yarışmaya katıldığım kaplumbağam öldü ne yapacağım.[/QUOTE]
Öncelikle geçmiş olsun.Ölmeden önce yarışmaya katılırken imzalı bir fotoğraf çektinseniz yarışma açısından sorun olmaz.Çekmediyseniz yetkili kişilerin cevap yazmasını beklemeniz gerekecek sanırım.
Benimde bir sorum olacak, birkaç saat önce bende yarışmaya katıldım, herkez 2 yada 3 fotoğrafla katılmış ancak ben 1 tane fotoğrafla katıldım çünkü 2 ve 3 te isteğe bağlı yazıyor.Ama kendimden başka tek fotoğrafla katılan göremeyince şüpheye düştüm.Umarım tek fotoğrafla katılınıyordur çünkü yarın sabah İzmir'e gideceğim.
Muhtemelen cevap yazan arkadaşlara teşekkür etme imkanım olmayacak (İzmir'de internetim yok) onun için şimdiden teşekkür ederim.
(Onay mesajım gelmiş şimdi farkettim, demekki bir sorun teşil etmiyor.Mutluyum, huzurluyum)
hz.can 2010-02-16 00:56:10
[QUOTE=ertu6774]Benim yarışmaya katıldığım kaplumbağam öldü ne yapacağım.[/QUOTE]
Öncelikle geçmiş olsun.Ölmeden önce yarışmaya katılırken imzalı bir fotoğraf çektinseniz yarışma açısından sorun olmaz.Çekmediyseniz yetkili kişilerin cevap yazmasını beklemeniz gerekecek sanırım.
Benimde bir sorum olacak, birkaç saat önce bende yarışmaya katıldım, herkez 2 yada 3 fotoğrafla katılmış ancak ben 1 tane fotoğrafla katıldım çünkü 2 ve 3 te isteğe bağlı yazıyor.Ama kendimden başka tek fotoğrafla katılan göremeyince şüpheye düştüm.Umarım tek fotoğrafla katılınıyordur çünkü yarın sabah İzmir'e gideceğim.
Muhtemelen cevap yazan arkadaşlara teşekkür etme imkanım olmayacak (İzmir'de internetim yok) onun için şimdiden teşekkür ederim.
(Onay mesajım gelmiş şimdi farkettim, demekki bir sorun teşil etmiyor.Mutluyum, huzurluyum)
SON MESAJLAR
- Albino Endler Dedesi Oldum :) Ehtiyar, 13:38
Nadir Tür Gördüm - Astronot Balığım Yan Yatıyor bendeniztayfun, 13:31
Yeni Üye Forumu - Birkili Akvaryum Taban Yapımı ktoG, 13:31
Yeni Üye Forumu - Su İçinde Bambu Ehtiyar, 13:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sump Su Giriş Mazgalı Hkn63, 13:13
Filtreleme Seçenekleri - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı KaanE, 13:04
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Balıklardaki Yeme Duyarsızlık Ve Hareketsizlik Şevki37, 12:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Bakteri Kültürü Ekleme bendeniztayfun, 12:53
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangozu Renk Sorunu xellence07, 12:43
Omurgasızlar - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu bendeniztayfun, 12:29
Bitki Akvaryumları Genel - Adi Salyangoz Yavru Balıkları Yer Mi ? Hasan usta, 12:19
Canlı Doğuranlar - Su Kaplumbağama Yuva Arıyorum Hobilik, 12:15
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Lepistes aliefecilciler, 12:11
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Küçük Karides Dunyasi aliefecilciler, 12:08
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Dizayn Hobilik, 12:03
Yeni Üye Forumu - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo Taha Yanık, 12:00
Labirentliler - Ista 96gr Setin Limon Tuzu Sitrik Asit Dönüşümü Laterthanbefore, 11:31
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bu Sistemi Nasıl Sağlıklı Tutarım Keremeker, 11:31
Taban ve Gübreleme - Japon Balığının Dipte Yatması Lucitababy, 11:21
Yeni Üye Forumu - Glowfish Ve Akvaryumum Yiğit solak, 11:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteslerim Ölüyor :( MasterChief, 10:05
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Macmasteri Rs ogurcay, 08:37
Akvaryum Tanıtımı - Solungaçta Beyaz Noktalar Ali Selim Kadan, 07:53
Sazansıgiller - Hangi Dış Filtreyi Almalıyım bykese, 04:31
Yeni Üye Forumu - Mangrov Kökünü Keserken Testereye Gazyağı Sürmüş. Atmışından sonra, 02:12
Yeni Üye Forumu - Baligimda Hareketsizlik Canbudakkkk, 00:46
Güney Amerikan Cichlidleri - Low-tech Gariban+ Beta Akvaryumum Dexter85321, 00:44
Akvaryum Tanıtımı - Üçgen Kuyruklu Yavru Tulpar99, 00:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Taha Yanık, 23:38
Yeni Üye Forumu - Yeni ' Büyük Akvaryum Odası & Stüdyo ' Projem - -RBG-, 23:08
Hobihane Tanıtımları - Eşleme Sonucu Ne Oluşabilir? Ehtiyar, 23:00
Labirentliler - Bu Guramilerin Cinsi Nedir? CrownBetta, 22:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - L333 Beşiktaşlı Balık Kara Karga, 22:43
Kedi Balıkları Tanıtımı - El Emeği Muratakdag, 22:13
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Debisi giyotyn, 21:50
Filtreleme Seçenekleri - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Haku, 21:30
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Artemia giyotyn, 21:16
Canlı Doğuranlar - Bitkili Akvaryumda Nematod 20 Litre ŞahanT., 20:56
Bitki Akvaryumları Genel - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 20:53
Akvaryum Tanıtımı - Difüzör Yerleşimi Nasıl Olmalı ? srnozcn, 20:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bu Bitkinin Türü Nedir? MCY4, 20:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 350 Litre Beta Akvaryum GhostKoi, 20:16
Yeni Üye Forumu - 35cm Küp Akvaryum Tavsiyeler Mirza Adar, 20:10
Bitki Akvaryumları Genel - Blody Mary Karides Yavrusu ŞahanT., 19:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Rüzgar.57, 19:23
Filtreleme Seçenekleri - Bu Yavrucağa Ne Yapmalıyım:( aliefecilciler, 19:23
Labirentliler - Vuslat Hamite07, 18:55
Akvaryum Tanıtımı - İlk En Güzel Tecrübem :-) Güntaç aytaç, 18:11
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Işıklandırma Dexter85321, 18:07
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yıllar Sonra Yeniden Bitkili Akvaryum mmemati, 16:45
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 40 Kg Ben Silis Kum HayatımızBalık 13:29
- Sump Motoru& Dalga Motoru& Kumlar HayatımızBalık 13:29
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 13:20
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:59
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:59
- Moli Plati Gold Barbus CevdetSERBEST 12:59
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 12:48
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 12:48
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 12:31
- Saz Bitkisi selfish 12:07
- Anubias Bitki Çeşitleri Sadan 11:26
- Anubias, Sp. Japan, Hydrocotyle Leucocephala Vs. emregungor 11:24
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 11:03
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 11:03
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 11:03
- Demir Profilli 1metrelik Set Akvaryum Ve 100x40x40 kadir0606 10:34
- Helena Katil Salyangoz kadir0606 10:34
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 10:32
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 10:32
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 10:32
- Albino Full Red Ve Filkulak Redtail, C. Sterbai nikon_ 10:32
- Red Tiger Lotus nikon_ 10:32
- Led Driver 36-48w ilh4n 10:23
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 10:23
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 10:23
- Set Akvaryum Ve Malzeme propecia 10:14
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 10:13
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 10:13
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 10:01
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 10:01
- Ultra Clear Akvaryum,panda Ribbon Lepistes yamansengonca 09:53
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 09:48
- Spotted Angelfish Hiko 09:48
- Black Venezuela Corydoras Hiko 09:48
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:40
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 09:36
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:06
- Elongatus Mpanga Yavru yakaryus 08:33
- L397 Yavru, Panamense Yavru rebelde 08:26
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 07:52
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 07:52
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 07:37
- Mikro Kurt wallece 06:56
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:31
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:31
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:31
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:31
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:31
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 01:08
- Jebo Uv H9 asimsek73 00:41
KULLANICILAR
- 125 Online Kullanıcı, 68 Üye
Online Kullanıcılar
CyBeRr,
erkanmazici,
Eymn20,
Şevki37,
srnozcn,
egeuchiha,
HarunYILDIRIM,
gorkemortakci,
grendel1984,
Ehtiyar,
Hasan usta,
mhmt266,
hasancn,
Rafayel,
Koksal Gurkan,
xellence07,
murat efe,
yusuf07.,
Mirza Adar,
yavuzsezgin,
barsbingul,
Azizdurdenn,
MysticArts,
Ahmet.b,
otolkurt,
KaanE,
Alitrn,
Tayfun.simsek,
sengulturker,
Kaya0606,
swordfishhhh,
berkanozcann,
sakpolat,
HaydarGul,
NightLight3475,
MiSoSiKiaN,
efsane07,
AQUA,
Lucitababy,
İskorpit,
ezc06,
menimen,
Angelguy,
Sputnik,
-RBG-,
dimbeleth,
twinsoul,
Matrian,
Atesufuk,
ootkn,
vahitender,
ALTEMUR,
idiopatik,
bendeniztayfun,
cgdsdmr,
Maverickse,
Foae,
byorhan26,
S.kant61,
Hobilik,
oktay42,
UrasArt,
Kemalk41,
hpehlivan,
Yiğit solak,
mitii,
Taha Yanık,
Justbe,
Sadan,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.