ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
kdrclk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Ocak 2016 13:20
Toplam Mesaj:
43 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kadir Çelik
Doğum Tarihi:
19 Temmuz 1982
İl:
Bursa
Meslek:
Yazılım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
100*50*40
Sarı Prenses 3 Adet 7-8 cm 3 Adet 5 cm 15 Adet 2 cm
Atman Ef-3
SON 10 MESAJI
162 Lt Lepistes Akvaryumum
Boyut (cm):
Kapasite (litre): 162 Lt
Canlılar: 30 Civarında Dişi - 20 Civarında Erkek Lepistes - 120 Kadar Çeşitli boylarda Yavru
Malzemeler: 100 Watt Isıtıcı
Boyut (cm):
Kapasite (litre): 162 Lt
Canlılar: 30 Civarında Dişi - 20 Civarında Erkek Lepistes - 120 Kadar Çeşitli boylarda Yavru
Malzemeler: 100 Watt Isıtıcı
Atman EF-3 Dış Motor
Yavruların bulundğu kısımda iç motor.
15 Kök kadar ismini unuttuğum bitki
Ön kısımda beyaz, arka alanda siyah kum. (Akvaryum yavrular için arka kısımda camla bölünmüştür)
Akvaryum Bakımı: Düzenli dip çekimi
Kullanılan Yemler: 5-6 çeşit yem ile besleniyorlar.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Su takviyesinde az miktarda metilen mavisi ve su düzenleyici. Bitkiler için sıvı gübre.
Akvaryum Bakımı: Düzenli dip çekimi
Kullanılan Yemler: 5-6 çeşit yem ile besleniyorlar.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Su takviyesinde az miktarda metilen mavisi ve su düzenleyici. Bitkiler için sıvı gübre.
Fotoğraf:
Bitki Akvaryumu (Yeni Başlayan İçin Bitki Tavsiyeniz?)
Merhaba;
Merhaba;
Resimde gördüğünüz iki akvaryumum var.
Resimde tam belli oluyor mu bilmiyorum ama büyük olan akvaryumun arka kısmında yavrular için cam ile ayrılmış bir bölme var. Orada büyüyen yavruların dişilerini damızlık altı olana kadar erkeklerden ayırabilmek amacıyla küçük akvaryuma almayı düşünüyorum. Küçük akvaryumuma da ayırma işleminden önce bitki eklemek amacındayım. 7-8 sene aralıklarla balık besledim ama hiç bitki deneyimim olmadı. Bu konuda maliyeti düşük tutabilmek amacıyla (sanırım co2 ihtiyacı olmayan bitkiler var) taban bitkisi ve arka plana göze hoş gelebilecek, başlangıç için uygun, bakımı kolay bitki önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada büyük akvaryumun kapağı inşallah bugün gelecek. Şu anki son hali resimdeki gibidir. Onun için de yanlış yaptığım birşey var mı diye merak ediyorum.
Malawi Akvaryumuna Bambu Koyulur mu?
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz şekilde uygulamaya çalışacağım. Doğukan Bey anubias ı en kısa zaman deneyeceğim. Umarım başarılı olurum.Erdal Hoca 2008-10-26 00:16:34
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz şekilde uygulamaya çalışacağım. Doğukan Bey anubias ı en kısa zaman deneyeceğim. Umarım başarılı olurum.
Malawi Akvaryumuna Bambu Koyulur mu?
Arkadaşlar yunus ve sarı prenses beslediğim akvaryumuma bir adet 80 cm kadar bambu koymak istiyorum. Kökünü taşlarla kapatıp yapraklı kısmını suyun dışında bırakıcam.
Deneme amaçlı 3-5 dk akvaryuma koydum ve sarı prensesler köklerini yemeye başladı.
Eğer sorun olmayacaksa 2-3 adet daha alıp akvaryuma sabitlemek istiyorum. İnternette araştırdım, zararı olduğunu düşünenler de var yararı olduğunu düşünenler de. Hiç bi etkisi olmadığını söyleyenler de.
Siz değerli akvaristlerin fikirlerine göre uygulamaya geçicem. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Not: Akvaryum 200 lt. Hiç bitki bulunmamakta. Açıkçası biraz bitki olmasını istiyorum. Bambudan başka akvaryumda bulundarabileceğim bitki varsa bu tavsiyeleriniz de benim için çok önemli.
Arkadaşlar yunus ve sarı prenses beslediğim akvaryumuma bir adet 80 cm kadar bambu koymak istiyorum. Kökünü taşlarla kapatıp yapraklı kısmını suyun dışında bırakıcam.
Deneme amaçlı 3-5 dk akvaryuma koydum ve sarı prensesler köklerini yemeye başladı.
Eğer sorun olmayacaksa 2-3 adet daha alıp akvaryuma sabitlemek istiyorum. İnternette araştırdım, zararı olduğunu düşünenler de var yararı olduğunu düşünenler de. Hiç bi etkisi olmadığını söyleyenler de.
Siz değerli akvaristlerin fikirlerine göre uygulamaya geçicem. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Not: Akvaryum 200 lt. Hiç bitki bulunmamakta. Açıkçası biraz bitki olmasını istiyorum. Bambudan başka akvaryumda bulundarabileceğim bitki varsa bu tavsiyeleriniz de benim için çok önemli.
Sonunda Sp leriminden Yavru Alabildim
Pardon 15 mayıs olcak :) teşekkür ederim
Pardon 15 mayıs olcak :) teşekkür ederim
Sonunda Sp leriminden Yavru Alabildim
6-7 aydır sarı prenses besliyorum ve sonunda 15 Mayısta ağzına yumurta alan sarı prensesisimi 1 saat önce kadar kusturup yavruları almayı başardım :) Çok sevindim sizlerle paylaşmak istedim..
5-6 cm arası olduğu için daha fazla yıpratmak istemedim çünkü artık sağa sola yatmaya başlamıştı yan yüzüyordu :( az önce de verdiğim yemlerden yedi ve şu anda gayet sağlıklı görünüyor, normal şekilde yüzmeye başladı. Kusturmaya karşıyım ama dediğim gibi çok yıprandı ve ölmesinden korktum. İlk kez kusturmayı denedim ve şükürler olsun fazla hırpalamadan 1 dk içinde bütün yavruları çıkardı.
11 adet yavru sarı prensesim var artık, hepsi de sağlıklı görünüyor :) İlerleyen günlerde fotolarını sizlerle paylaşırım inşallah.
kdrclk 2008-06-06 17:49:27
6-7 aydır sarı prenses besliyorum ve sonunda 15 Mayısta ağzına yumurta alan sarı prensesisimi 1 saat önce kadar kusturup yavruları almayı başardım :) Çok sevindim sizlerle paylaşmak istedim..
5-6 cm arası olduğu için daha fazla yıpratmak istemedim çünkü artık sağa sola yatmaya başlamıştı yan yüzüyordu :( az önce de verdiğim yemlerden yedi ve şu anda gayet sağlıklı görünüyor, normal şekilde yüzmeye başladı. Kusturmaya karşıyım ama dediğim gibi çok yıprandı ve ölmesinden korktum. İlk kez kusturmayı denedim ve şükürler olsun fazla hırpalamadan 1 dk içinde bütün yavruları çıkardı.
11 adet yavru sarı prensesim var artık, hepsi de sağlıklı görünüyor :) İlerleyen günlerde fotolarını sizlerle paylaşırım inşallah.
SP Dişileri Ayırmalı mıyım?
Çok teşekkürkler Murat Bey :) Dıy yavruluğum var şimdi bi tane daha yapıcam inşallah :) daha büyük bişey yapmayı düşünüyorum ki anneler daha rahat ederler orda. Anneleri mevcut olan yavruluğa koymayı hiç düşünmedim 5 lt çünkü :) 10 litrelik rahat edebilecekleri bişey yapıcam. öneriniz için teşekkürler.
Çok teşekkürkler Murat Bey :) Dıy yavruluğum var şimdi bi tane daha yapıcam inşallah :) daha büyük bişey yapmayı düşünüyorum ki anneler daha rahat ederler orda. Anneleri mevcut olan yavruluğa koymayı hiç düşünmedim 5 lt çünkü :) 10 litrelik rahat edebilecekleri bişey yapıcam. öneriniz için teşekkürler.
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler..
Furkan Bey büyük akvaryumu camla bölemiyorum sanırım yanlış anlattım. Sadece küçüğü bölebiliyorum.
Ali Bey yunuslar için akvaryum yaptırıcam ama 3-4 ay sonra anca.. o zamana kadar bu akvaryumda duracaklar mecburen..
Bu arada büyük sp leri başka bi arkadaştan 7 cm civarı iken aldım ve arkadaş yavruları hep kustırarak almış sanırım ve yumurta tutamıyolar.
Küçük sp leri ise yavru iken aldım ve ilk kez yumurta aldılar. Biri başarısız oldu geri koydum akvaryuma :) diğeri ise inşallah yavru görmeyi nasip edicek bana :) Durumu iyi görünüyor :)
Doğan Bey balıkları kusturmak istemiyorum. İşlerim çok yoğun ileride daha da yoğun olacak inşallah, kusturmak istemiyorum o yüzden..
Tekrar teşekkürler cevaplarınız için, şu anda tek çözümüm ağzında yumurta olan balıklarımı cam ile ayırmak ve birbirlerini görmemelerini sağlamak sanırım :)
çok sağolun
Cevaplarınız için tekrar teşekkürler..
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler..
Furkan Bey büyük akvaryumu camla bölemiyorum sanırım yanlış anlattım. Sadece küçüğü bölebiliyorum.
Ali Bey yunuslar için akvaryum yaptırıcam ama 3-4 ay sonra anca.. o zamana kadar bu akvaryumda duracaklar mecburen..
Bu arada büyük sp leri başka bi arkadaştan 7 cm civarı iken aldım ve arkadaş yavruları hep kustırarak almış sanırım ve yumurta tutamıyolar.
Küçük sp leri ise yavru iken aldım ve ilk kez yumurta aldılar. Biri başarısız oldu geri koydum akvaryuma :) diğeri ise inşallah yavru görmeyi nasip edicek bana :) Durumu iyi görünüyor :)
Doğan Bey balıkları kusturmak istemiyorum. İşlerim çok yoğun ileride daha da yoğun olacak inşallah, kusturmak istemiyorum o yüzden..
Tekrar teşekkürler cevaplarınız için, şu anda tek çözümüm ağzında yumurta olan balıklarımı cam ile ayırmak ve birbirlerini görmemelerini sağlamak sanırım :)
çok sağolun
Cevaplarınız için tekrar teşekkürler..
Arkadaşlar sarı prenseslerim 5 ay kadardır bendeler, yanlarında yunuslarım var..
2 hafta kadar önce büyük olan splerimden iki tanesi ağzına yumurta aldı fakat ayıramadım ve yumurtaları attılar ya da yuttular.. Ayın 15 i ve 16 sında ise küçük boy dişilerim ağzına yumurta aldı. ikisini de ayırdım başka bir akvaryuma iki gün önce, fakat bu gün baktığımda birinin ağzında yumurtaları yoktu. Ben de diğer dişi daha rahat olsun diye yumurtaları atan dişiyi ana akvaryuma geri koydum. Tam bu sırada büyük dişileriminden birinin ağzında yumurtaları gördüm. Az önce de onu küçük boy akvaryuma diğer dişinin yanına aldım..
Sorum ise şu, benim bu akvaryumu ikiye bölmek için camım var. Sizce onu balıkları ayırmak için kullanmalı mıyım?
Bir de diğer iki dişim de tüpçük çıkarmışlar, onlar da bir iki güne kadar yumurta alacaklar muhtemelen, kovalamalar başladı bile :S Elim ayağım dolandı arkadaşlar. Diğer dişiler de ağzına yumurta alırsa ayırma şansım da kalmayacak. Başka akvaryumumum ya da yeni akvaryum kuracak kadar maddi imkanım yok şu anda.
Ana tankımda şu anda 6 - 7 tane 5-6 cm civarı yunus ve büyük boy 4 sarı prenses ve 3-4 cm lik 15 adet yavru var.. akvaryumum 200 litre. Balık sayım fazla ama bu akvaryuma başka balık eklenmeyecek, eleme yapılacak.
Sizce şu an için ne yapmalıyım?
Ayrıca diğer dişiler de ağzına yumurta alırlarsa ne yapmalıyım?
Balıklarımın hepsi hemen hemen aynı zamanda ağzına yavru aldığı için çok şanslıyım biliyorum ama imkanım olmadığı için de yavruları ve dişileri koruyamamaktan korkuyorum. Lütfen acil yardım :S
Şimdiden çok teşekkürler..
acemi41 2008-05-23 09:41:20
Arkadaşlar sarı prenseslerim 5 ay kadardır bendeler, yanlarında yunuslarım var..
2 hafta kadar önce büyük olan splerimden iki tanesi ağzına yumurta aldı fakat ayıramadım ve yumurtaları attılar ya da yuttular.. Ayın 15 i ve 16 sında ise küçük boy dişilerim ağzına yumurta aldı. ikisini de ayırdım başka bir akvaryuma iki gün önce, fakat bu gün baktığımda birinin ağzında yumurtaları yoktu. Ben de diğer dişi daha rahat olsun diye yumurtaları atan dişiyi ana akvaryuma geri koydum. Tam bu sırada büyük dişileriminden birinin ağzında yumurtaları gördüm. Az önce de onu küçük boy akvaryuma diğer dişinin yanına aldım..
Sorum ise şu, benim bu akvaryumu ikiye bölmek için camım var. Sizce onu balıkları ayırmak için kullanmalı mıyım?
Bir de diğer iki dişim de tüpçük çıkarmışlar, onlar da bir iki güne kadar yumurta alacaklar muhtemelen, kovalamalar başladı bile :S Elim ayağım dolandı arkadaşlar. Diğer dişiler de ağzına yumurta alırsa ayırma şansım da kalmayacak. Başka akvaryumumum ya da yeni akvaryum kuracak kadar maddi imkanım yok şu anda.
Ana tankımda şu anda 6 - 7 tane 5-6 cm civarı yunus ve büyük boy 4 sarı prenses ve 3-4 cm lik 15 adet yavru var.. akvaryumum 200 litre. Balık sayım fazla ama bu akvaryuma başka balık eklenmeyecek, eleme yapılacak.
Sizce şu an için ne yapmalıyım?
Ayrıca diğer dişiler de ağzına yumurta alırlarsa ne yapmalıyım?
Balıklarımın hepsi hemen hemen aynı zamanda ağzına yavru aldığı için çok şanslıyım biliyorum ama imkanım olmadığı için de yavruları ve dişileri koruyamamaktan korkuyorum. Lütfen acil yardım :S
Şimdiden çok teşekkürler..
www.akvaryum.com olarak Türkçeye
önem veriyoruz.
Lütfen, mesajlarınızda yazım
ve noktalama kurallarına dikkat
edin.
SON MESAJLAR
- 35*25*15 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi H.polat, 19:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? Ehtiyar, 18:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepisteste Kuyruk Erimesi Acl Yardm ss23, 18:46
Canlı Doğuranlar - Beta Balıkları Taha Yanık, 18:45
Labirentliler - Japon Balıklarım Ard Arda Öldü TuRKeR, 18:43
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera Mirza Adar, 18:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) Ehtiyar, 18:30
Bitki Akvaryumları Genel - Armatürk 1040l Armatür samuraibeta, 18:13
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu samuraibeta, 18:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcım Çalışmıyor Berkayv, 17:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Rengi Değişiyor samuraibeta, 17:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler samuraibeta, 17:40
Labirentliler - Nymphaea Lotus Red Çiçek Açtı Mderhan, 17:30
Bitki Akvaryumları Genel - Nerite Salyangoz İskorpit, 17:22
Omurgasızlar - 0 Bilgi 0 Tecrübe Lepistes Akvaryumu Kurmak İ Aguamentist, 17:22
Yeni Üye Forumu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun Orhan76, 16:52
Filtreleme Seçenekleri - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 16:40
Filtreleme Seçenekleri - Hobiye Yeni Başlayacağım Muhammedcay, 15:55
Yeni Üye Forumu - Demasoni dt.erkan, 15:42
Akvaryum Tanıtımı - Karışık Tetra Akvaryumu Taha Yanık, 15:39
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Basit Yeşil Su Yapımı TuRKeR, 15:12
Akvaryum Bilimi - Walstad Akvaryumu TugberkCelik, 15:08
Yeni Üye Forumu - Balığım Yem Yemiyor, Hiç Gezmiyor. TuRKeR, 14:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Armatürü Orhan76, 14:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yavru Melek Balığı Akvaryumum bendeniztayfun, 14:15
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimi Ne Zaman Yavruluğa Almalıyım Orhan76, 14:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Monte Carlo Yapraklarında Lekelenme Orhan76, 14:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Temizliği draff10, 13:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karidesler Ve Katil Salyangozlar Aguamentist, 13:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Balıklarımda Beyaz Benek Hastalığı Ahmetaydin16, 13:08
Hastalıklar ve İlaçlar - 30cm Küp Akvaryum Kurulumu Aguamentist, 13:08
Akvaryum Tanıtımı - Halfmoon Dumbo Veya Halfmoon Elephant Ear Betta samuraibeta, 11:57
İstanbullu Akvaristler - Arkadaşlar Yeni Akvaryum Orhan76, 11:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Lepistes.., 10:49
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Orhan76, 10:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığıma Ne Kadar Yem Atmalıyım? ShowaSanshoku, 10:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 09:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Allah Ne Verdiyse Tankı Vartego, 08:56
Akvaryum Tanıtımı - Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Aguamentist, 08:42
Yeni Üye Forumu - Lepistes Akvaryumu Kurucam Aguamentist, 08:39
Yeni Üye Forumu - Bitkili Karides Elma Salyangozlu Akavryum Aguamentist, 08:28
Bitki Akvaryumları Genel - Balığım Karidesle Uyumlumu Aguamentist, 08:04
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bu Kadar Bitki Lepıstes Yavruları İçin Yeterlimi? Aguamentist, 07:58
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Kafa Hastalığı HOPPALA, 05:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığı KaanE, 01:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dophin H80 KaanE, 01:43
Akvaryum Dünyasından Haberler - Karides Apartmanı TuRKeR, 00:37
Omurgasızlar Tanıtımı - Dry Start Başlangıç twinsoul, 00:19
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Tasarımı Hk. SilverSharK35, 00:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes bakmak zor mu? bendeniztayfun, 23:40
Canlı Doğuranlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Saz Bitkisi selfish 18:47
- Elinizde Bakamadığınız Fazla Canlı Doğuran Var Mı? murat efe 18:39
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 18:24
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 18:12
- Christmas Moss Furkann 18:12
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 17:58
- Malawi Erkekler AlisBaba 17:43
- Dış Filtreler AlisBaba 17:43
- Çok Uygun Fiyat Acil Flowerhorn Thai Silk 16cm Behlultan 17:42
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 16:56
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 16:56
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 16:35
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 16:31
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 16:31
- Akvaryum Dolabı Bora Bey 16:30
- Tetra 300w Isıtıcı, Tetra Aps 50 Hava Motoru Vs. diaslayt 15:52
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 15:52
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 15:37
- Altolamprologus Compressiceps Kagunga DenizUlucutsoy 15:31
- Cyprichromis Sp. 'leptosoma Kitumba Damızlık DenizUlucutsoy 15:31
- Ultra Clear Akvaryum,panda Ribbon,apisto Türleri yamansengonca 15:27
- Sessiflora, Micra, Gül, Rotala, Esakvarist 15:21
- 🌲🌳🌲🌳🌲🌳high Tech Bitkiler Nadir Türler🌲🌳🌲 hasancn 15:11
- Hızlı Olan Alır :) Tek Paket Vardır.85 Kök hasancn 15:11
- Super Red Tül Damızlık Erkek Arıyorum. Veya Çift hasancn 15:11
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 15:07
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 15:07
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 14:51
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 14:51
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 14:51
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 14:51
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 14:40
- Bursa İçi Ücretsiz Canlı Yem Kültürleri Rafayel 14:39
- Yavru L333 Ve L201 fahrettin 14:24
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 14:11
- Spotted Angelfish Hiko 14:11
- Black Venezuela Corydoras Hiko 14:11
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 14:09
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 14:05
- Albino Metal Snaceskin Yellow Lace Gençler Başak u 13:52
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:51
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:51
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 13:49
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 13:42
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:42
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:42
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:40
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:40
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 13:40
- Siyah Calvus (black Kameron) mercedesclk 13:20
KULLANICILAR
- 145 Online Kullanıcı, 79 Üye
Online Kullanıcılar
KaanE,
samuraibeta,
lebowskia,
nejalt,
memilia,
recepbal,
Hobilik,
Samoo,
Cloudbuster,
angel246,
Gastropoda,
Hidro Dinamik,
Canbudakkkk,
FatihBezirgan,
gorkemortakci,
Şahinöztürk,
alexmiladora,
osmandbnl,
MertSoyumert,
Koksal Gurkan,
Taha Yanık,
Mderhan,
Trakyalist,
cafermutlu,
R0h1rr1m,
draff10,
Haluk0651,
alpernar,
aktugsedat,
TuRKeR,
MiSoSiKiaN,
kopruluonur,
mewtwo,
UmutMEHDİOĞLU,
Scrap aluminium mark,
Rafayel,
Balik76,
Hamite07,
Yaman123,
Aguamentist,
Ehtiyar,
Yiğit solak,
Larvaklm,
staha,
enisbrk,
Kamber Karaaslan,
Taha10,
euwre,
Sariyerlee,
Keremeker,
Mirza Adar,
ahmetfiratozkaya,
Oscar oscar,
DTxLorD,
Abudullah,
Predatorr,
Gursoyhasan,
mustafakaraman,
Formicasmind,
Atesufuk,
M.ekinoks,
Shinouzen,
BurAkvarist,
scorpion26,
Cmylr,
Behlultan,
ciways,
mitii,
Berkanozkan,
Avoure,
Denizcan38,
Brdk64,
Erdem054,
bytrmrt,
erosennin,
JapoJupo,
şansal,
hakan45,
karamanoglu,
asliaral,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.