ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İsmail_96965
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
188
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
12 dakika önce
Toplam Mesaj:
286 [5.11 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
266 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail tümöz
Doğum Tarihi:
08 Ağustos 2007
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100lt sarı prenses 30 lt bluegrass lepistes 30 lt full red lepistes

SON 10 MESAJI

Anüsünde Şişkinlik Ve Uzantı ?
[QUOTE=furkanoncel]Başkan dün 1 haftası var yazdın şimdi bitmiş yazdın bari net birşey söyle yapmam gerekeni söyle yardımcı ol ben yavru falan görmüyorum[/QUOTE]

Yavrular için net tarih verilmiyor belkide doğurmuştur ama melek ve transgenetik tetra yaşamalarına izin vermez.
Sahte Resif Akvaryumu
[QUOTE=Samnastrp]Bunlar plastik bitki kalitesinden fazla olmayacaklar. akvaryumda plastik bitki kullanmayı seviyorsanız kullanın

Vergi ve kargo kaliteyi etki etmez ki[/QUOTE]
Aliexpress genelde çin malı
35l 4 Plati
Isıtıcı dışında çok bir sorun göremedim basit ama keyifli bir akvaryum olmuş.
Filtredeki Aşırı Pislik
[QUOTE=Akvaryum2000]
Bu filtrenin adını son zamanlarda çok duydum herkes öneriyor bu kadar çok olumlu yorum almasının sebebi nedir[/QUOTE] hem biyolojik hem mekanik filtrasyon yapıyor akvaryumda yer kaplamıyor ve suda çok akıntı yapmıyor.
Su Değerlerini Nasıl Ölçerim ?
[QUOTE=furkanoncel]Merhaba suyun ph asit oranı gibi önemli değerlerini nasıl ölçerim akvaryumum küçük fakat canlılara daha güzel bir ortam sunmak istiyorum[/QUOTE] test kiti ile
Isıtıcı-soğutucu Sistemi
Bunu yapmak için en pratik yol hazır bir chiller ve normal akvaryum ısıtıcısı kullanmak. Çift çıkışlı termostat bağlayıp bir çıkışa ısıtıcıyı, diğer çıkışa soğutucuyu takıyorsun. Termostatı mesela 26 dereceye ayarlıyorsun, su düşerse ısıtıcı açılıyor, yükselirse chiller devreye giriyor. Yanına küçük bir sirkülasyon pompası da ekleyince sistem otomatik çalışır diye düşünüyorum. Bir de akvaryumu yalıtırsan hem daha stabil olur hem de elektrik daha az harcar.
Bence mantıklı ama uygulaması biraz zorlayabilir.
Sahte Resif Akvaryumu
[QUOTE=ufukkisikk]

ASLINDA BU ALİEXPRESS FİYATI VERGİSİZ VE KARGOSUZ FİYATI. OYÜZDEN UCUZ OLABİLİR[/QUOTE]

OZAMAN DAHA KÖTÜ AMA SİZ BİLİRSİNİZ.
Ölmek Üzere, Kurtarabilir Miyim
[QUOTE=benimadımebruli]Akvaryumda 3 adet midye var onlar dipteki yemleri bitirip bu çocuğu aç bırakmış olabilirler mi. Diptekiler için de yemlemeye dikkat ediyorum çünkü. Şimdi başka bi yere alıp yem mi veriim yani [/QUOTE]

Yapsanız bile Yiyceğini çok düşünmüyorum belki herkez ilaç kullanın ayrı akvaryuma alın oksijen verin su değişimi yapın gibi şeyler diycek ama balık yan yattıktan sonra kolay kurtarılmıyor

[QUOTE=benimadımebruli]

Suyun rutin takibini yapmamı sağlayan bi düzenek o zaman bu almakta fayda var yani [/QUOTE] evet [EDIT]İsmail_96965,2025-09-04 16:43:15[/EDIT]
Ölmek Üzere, Kurtarabilir Miyim
[QUOTE=benimadımebruli]

O zaman aldığımda Yetişkin bi.çöpçümüymüş. Sebep yaşı da olabilir yani öyle mi. En azından bundan sonra balık alırken buna dikkat edeyim. Test kiti bulunması gereken bişey midir bundan sonrası için ani.ölümleri.engellicekse onu temin etmeye çalışiim[/QUOTE]

Test kiti su değerlerini gösterir balığı kurtarmaz o değerlere göre ilaç kullanılır veya başka bir tedavi yapılır

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.