ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İsmail_0631
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
326
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
5 Saat 24 Dakika önce
Toplam Mesaj:
522 [3.37 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
490 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail tümöz
Doğum Tarihi:
08 Ağustos 2007
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İsmail Tümöz

SON 10 MESAJI

Oranda Havada Asılı Kalma
Bana bir sorunu yok gibi geldi aşırı zorlanma hafif ten yatma yada sürekli su yüzeyine çekiliyor gibi oluyorsa aklıma bi hava kesesi geliyo çünkü bakteriyel bişey gözükmüyo
Birgün yem vermeyin yada haşlanmış bezelye verin belki o işe yarar ayrıca arkadaşın belirttiği gibi hacim biraz dar [EDIT]İsmail_0631,2025-12-14 01:18:09[/EDIT]
Lepistesimin Kuyruğu Soldu Küçüldü Hasta Gibi
[QUOTE=Ahmet Cebeci]Diğer balıklarda bir sorun yok sadece bu dişide var yarın su değişim günü yarın ayıracağım dediğiniz gibi işin kötü yanı diğer balıklara da bulaşır diye korkuyorum[/QUOTE]
Bulaşma olmaz çünkü hastalık yok döngü oturmadığı için olabilir test kitiniz varsa ordan anlayabiliriz
Benim fikrimce döngü oturmadan atmışsınız gibi geldi 8 günde oluşmaz çünkü buyüzden ayrı kaba alıp 20 lt (akvaryumdaki suolcak)ısıtıcılı ve hava taşlı orda ilk başta 10 gram iyotsuz tuzu akvaryumdan aldığınız suda bardakta eritip karantina tankına dökmenizi öneririm buna ilaç kullanılmaz eğer düzelme olmazzsa ertesi günde tuzlu suda bekletin oda olmadı metilen mavisi dökün derim ben böyle yapıyordum.
Ama diğer üyelerdende görüş alın derim.

Diğer balıklardada varmı
Yapay Zeka Ve Hobici Görünen Kötü Niyetliler
[QUOTE=Cyber_Scout]
Değil malesef.
Sizin yabancısı olmadığınız bir balık...

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/21182/121220251705261.jpg[/IMG]

Şişe patlar diye korkutanlara;
ve korkup co² sisteminden vazgeçenlere gelsin...

Kendi başaramadıklarını;
başkalarının başarmasından rahatsız olan bir kitle var..
Siz onlardan olmayın...
[/QUOTE]
Mayalı sistem dedikleri bumu
Panda Loach'larım
Maşallah[:nazar:] çok güzel ve nadir bir tür inşAllah sorunsuz yaşarlar
Akvaryumum genel bilgisini atarmısınız resmi ile çünkü akla bir sürü şey geliyor
Stres olmuş olabilir ani su, sıcaklı, phdeğişimi olmuş olabilir yeni aldıysanız streste yada aşılamayı yanlış yaptığınız için olabailir iç parazitten olabilir su değerlerinin bozulmasından olabilir(amonyak zehirlenmesi)
Oyüzden bilgileri atarsanız yardımcı olunabilir
Transgenetik Tetra Pamukçuk/et Beni Oluşumu
200 nitratı full su değişimi yaparak atarsınız... kumla alakası yok
Balık sayısı fazla buyüzden hem dışkı hem yem artığı suyu aşırı bozar balığı azaltmanız lazım hastalığada tuz yada furanol kullanın derim ama akvaryumu düzeltmeden işe yaramaz[EDIT]İsmail_0631,2025-12-13 23:57:41[/EDIT]
Yumurtalarda Sıkıntı Olur Mu
Sağolasın

[QUOTE=Zaid]

Transgenetik değil çöpçü demiş gaiba[/QUOTE]arkadaş aklımda transgnetikle lepistese bakıyo olarak kalmış hatırlattığınız için sağolun
Yumurtalarda Sıkıntı Olur Mu
Reis transgenetiklerden nasıl yumurta aldın su şartları hacim felan neydi bende denemek istiyorum
Sahte Hobiciler Ve Dolandırıcılık Hakkında
Siz sadece kendi bakış açınıza göre yazmışsınız satıcı sizin parayı atcağınızı nerden bilip ilk balığı göndersinki

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 23 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.