ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
08 Nisan 2023 20:47
Toplam Mesaj:
13 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Nehiw ww
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Nehiw ww
SON 10 MESAJI
Bitkinin Üzerindeki Mantar Görünümlü Dikenler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/301020221929321.jpg[/IMG]
Merhabalar bir hafta önce fark ettim bunları Bitkinin türünü bilmediğimden emin olamadım ama yosun diye düşünüyorum emin olmak için size de danışmak istedim teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/301020221929321.jpg[/IMG]
Merhabalar bir hafta önce fark ettim bunları Bitkinin türünü bilmediğimden emin olamadım ama yosun diye düşünüyorum emin olmak için size de danışmak istedim teşekkürler.
Akvaryumdaki Minik Canlilar
[QUOTE=Ali~]Siz hızlı hareket ediyorlar deyince suda hızlı yüzüyorlar anladım. Yüzeylerde hareket ediyorlarsa ve sert kabukları varsa bir tür su kabuklusudur bahsettiğiniz canlılar. Daha net resim olmadan birşey diyemeyiz.
Son paylaştığınız canlı ise bir tür nematod; solucan yani. Paylaştığınız resimdeki canlı halkalı solucan türlerinden birine benziyor; halkaları görülebiliyor. Akvaryum kumunda, bitkilerin, dekorların üzerinde, camda dolaştığını gördüğünüz nematodlar zararsızdır. Hatta (copepodlar gibi) yiyebilen balıklar için protein kaynağı bile olurlar. Sıfırlamanız pek mümkün olmaz ama sayılarını akvaryumdaki fazla besini azaltarak kontrol altında tutabilirsiniz.[/QUOTE]
Dipte gorduklerim hizli yuzuyorlardi sizin anladiginiz dogru. Onlar cama fazla yapismiyordu bu solucanlar ise cama yapisiyor. Bettamin onlari yedigini hic gormedim çok zarar vermiyorlarsa bir kac gun gozlem yapayim. Sayilari cogalirsa yapabilecegim baska bir sey var midir? Dip cekimini fazla yapmiyorum aslinda ondan kaynaklandigini dusunmeye basladim. Yine de baliklarima zarar vermezlerse sorun olmaz tesekkur ederim. [EDIT]Nehiw,2022-09-09 22:19:30[/EDIT]
[QUOTE=Ali~]Siz hızlı hareket ediyorlar deyince suda hızlı yüzüyorlar anladım. Yüzeylerde hareket ediyorlarsa ve sert kabukları varsa bir tür su kabuklusudur bahsettiğiniz canlılar. Daha net resim olmadan birşey diyemeyiz.
Son paylaştığınız canlı ise bir tür nematod; solucan yani. Paylaştığınız resimdeki canlı halkalı solucan türlerinden birine benziyor; halkaları görülebiliyor. Akvaryum kumunda, bitkilerin, dekorların üzerinde, camda dolaştığını gördüğünüz nematodlar zararsızdır. Hatta (copepodlar gibi) yiyebilen balıklar için protein kaynağı bile olurlar. Sıfırlamanız pek mümkün olmaz ama sayılarını akvaryumdaki fazla besini azaltarak kontrol altında tutabilirsiniz.[/QUOTE]
Dipte gorduklerim hizli yuzuyorlardi sizin anladiginiz dogru. Onlar cama fazla yapismiyordu bu solucanlar ise cama yapisiyor. Bettamin onlari yedigini hic gormedim çok zarar vermiyorlarsa bir kac gun gozlem yapayim. Sayilari cogalirsa yapabilecegim baska bir sey var midir? Dip cekimini fazla yapmiyorum aslinda ondan kaynaklandigini dusunmeye basladim. Yine de baliklarima zarar vermezlerse sorun olmaz tesekkur ederim. [EDIT]Nehiw,2022-09-09 22:19:30[/EDIT]
[QUOTE=Ali~]Copepoddur. Zararsız canlılar. Hatta yakalayabilen balıklar için güzel bir besin kaynağı olurlar.[/QUOTE]
Bu gün fark ettim akvaryumun yüzeyinde daha buyuk kurt tarzi canlilar olusmus gorunce baya igrendim planarya olduklarini dusunuyorum ama bunlar asagida gorduklerime karsin daha yavas hareket ediyorlar. Her hafta su degisimi yapiyorum neden boyle canlilar cikmaya basladi anlamadim. Fotograflarini zoomlu kamera ile cektim. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/090920221121351.jpg[/IMG]
[QUOTE=Ali~]Copepoddur. Zararsız canlılar. Hatta yakalayabilen balıklar için güzel bir besin kaynağı olurlar.[/QUOTE]
Bu gün fark ettim akvaryumun yüzeyinde daha buyuk kurt tarzi canlilar olusmus gorunce baya igrendim planarya olduklarini dusunuyorum ama bunlar asagida gorduklerime karsin daha yavas hareket ediyorlar. Her hafta su degisimi yapiyorum neden boyle canlilar cikmaya basladi anlamadim. Fotograflarini zoomlu kamera ile cektim. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/090920221121351.jpg[/IMG]
Merhabalar bir hafta önce ramshorn salyangozlarimin yumurtladigini gormustum yumurtadakiler daha bu gün cikmaya basladi ama onlari izleyeyim derken akvaryumda asiri hizli hareket eden gözle bile cok zor gorulen canlilar oldugunu fark ettim. Arastirdigimda su piresi olabilecegini gördüm ama öyleyse neden bir anda ortaya ciktiklarini anlayamadim. Bu canlilar neyin nesidir? Salyangoz yavrulari olabilir mi? bu kadar hizli hareket edeceklerini dusunmuyorum gerci. Ama en önemli soru Bettama zarar verirler mi? Baligi ve salyangozlari ayri bir yere almam gerekir mi?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/090920220019171.jpg[/IMG]
Edit: Simdi fark ettim neredeyse hiç gorulmeyen kuyruklari var kurbaga yavrularininki gibi yani salyangoz degiller sanirim[EDIT]Nehiw,2022-09-09 00:32:00[/EDIT]
Merhabalar bir hafta önce ramshorn salyangozlarimin yumurtladigini gormustum yumurtadakiler daha bu gün cikmaya basladi ama onlari izleyeyim derken akvaryumda asiri hizli hareket eden gözle bile cok zor gorulen canlilar oldugunu fark ettim. Arastirdigimda su piresi olabilecegini gördüm ama öyleyse neden bir anda ortaya ciktiklarini anlayamadim. Bu canlilar neyin nesidir? Salyangoz yavrulari olabilir mi? bu kadar hizli hareket edeceklerini dusunmuyorum gerci. Ama en önemli soru Bettama zarar verirler mi? Baligi ve salyangozlari ayri bir yere almam gerekir mi?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/090920220019171.jpg[/IMG]
Edit: Simdi fark ettim neredeyse hiç gorulmeyen kuyruklari var kurbaga yavrularininki gibi yani salyangoz degiller sanirim[EDIT]Nehiw,2022-09-09 00:32:00[/EDIT]
Ramshorn Dışkıları
[QUOTE=Yas400]Boşaltım sistemleri sağlıklı çalışıyor demek ki. Sıkıntı yok dip çekimi ile alabilirsiniz. [/QUOTE]
dip cekimi hortumum olmadigi icn suzgecle almaya calisiyorum ama tesekkurler ben de kötü bir durum var sanmistim[EDIT]Nehiw,2022-09-03 09:47:59[/EDIT]
[QUOTE=Yas400]Boşaltım sistemleri sağlıklı çalışıyor demek ki. Sıkıntı yok dip çekimi ile alabilirsiniz. [/QUOTE]
dip cekimi hortumum olmadigi icn suzgecle almaya calisiyorum ama tesekkurler ben de kötü bir durum var sanmistim[EDIT]Nehiw,2022-09-03 09:47:59[/EDIT]
Ramshorn Dışkıları
Merhaba dün 15 litrelik akvaryuma 2 tane ramshorn aldım ama daha bir gün geçmeden akvaryumu kıvrımlı dışkı sandığım şeyle doldurmuşlar. Bunun için endişelenmeli miyim? Bir kaç gün içinde akvaryumu tümden pisletmelerini istemiyorum. Yoksa çok mu yemişlerdir? ya da hasta veya korkmuş olabilirler mi? içinde bir beta var ama kendi halinde takılıyor hiç salyangozlara bulaştığını görmedim
Merhaba dün 15 litrelik akvaryuma 2 tane ramshorn aldım ama daha bir gün geçmeden akvaryumu kıvrımlı dışkı sandığım şeyle doldurmuşlar. Bunun için endişelenmeli miyim? Bir kaç gün içinde akvaryumu tümden pisletmelerini istemiyorum. Yoksa çok mu yemişlerdir? ya da hasta veya korkmuş olabilirler mi? içinde bir beta var ama kendi halinde takılıyor hiç salyangozlara bulaştığını görmedim
Beta İç Filtreye Saldiriyor
[:*][QUOTE=hakanyildiz06]Merhaba, iç filtrenizi kullanma yöntemini değiştirirseniz bettayı yormayabilir. Şöyle ki; ucundaki borunun su çıkış yönünü yukarı doğru yapabilirseniz, sadece akvaryum yüzeyinde dalgalanma olur ki bu da suya oksijen vermek için yeterlidir. Bunu, iç filtre ile birlikte gelen L boru parçası ile yapabilirsiniz. Gece filtreyi kapatmanız bakteri kültürünün oluşması için doğru değil, sadece ışığı geceleri kapatın, gündüz açarsınız. Yerdeki yemleri yemesi için ramshorn salyangozu alabilirsiniz, betta ile uyumludur ve bitkileri de yemezler. Vatoz almayın, o kadar küçük akvaryuma uygun değil hiç bir vatoz türü. Akvaryumdaki bitkileriniz yeterli, saklanma alanına çok ihtiyaç duymaz bettalar, daha çok yaslanıp dinleneceği bitkilere ihtiyaç duyarlar. Su yüzeyi 30 cm'yi geçmezse iyi olur, bettalar sık sık yüzeye hava almaya çıkarlar, yüksek su seviyesi bettayı yorar.Filtre olmadan hiçbir balık bakılmamalı. Filtre hiç kapatılmamalı (haftalık sünger temizliği dışında). Haftalık su değişimi yaparsanız iyi olur. Eğer su düzenleyici (amonyak&klor giderici) ilaç ve vitamin almak isterseniz, uygun fiyata satın aldığım linki paylaşıyorum: [URL]https://www.hepsiburada.com/armaturk-betta-bakim-seti-ema-beta-yemi-100-ml-aquaxi-betavix-beta-vitamini-ema-su-duzenleyici-p-HBCV00002LQ6C5?magaza=Armat%C3%BCrk[/URL][/QUOTE]
Verdiğiniz bilgiler çok yardimci oldu teşekkür ederim. Filtre ile beraber bir boru gelmedi ama ona uygun bir boru yapabilirim. Salyangozları da arastiriyorum tekrardan teşekkürler.[:3]
[:*][QUOTE=hakanyildiz06]Merhaba, iç filtrenizi kullanma yöntemini değiştirirseniz bettayı yormayabilir. Şöyle ki; ucundaki borunun su çıkış yönünü yukarı doğru yapabilirseniz, sadece akvaryum yüzeyinde dalgalanma olur ki bu da suya oksijen vermek için yeterlidir. Bunu, iç filtre ile birlikte gelen L boru parçası ile yapabilirsiniz. Gece filtreyi kapatmanız bakteri kültürünün oluşması için doğru değil, sadece ışığı geceleri kapatın, gündüz açarsınız. Yerdeki yemleri yemesi için ramshorn salyangozu alabilirsiniz, betta ile uyumludur ve bitkileri de yemezler. Vatoz almayın, o kadar küçük akvaryuma uygun değil hiç bir vatoz türü. Akvaryumdaki bitkileriniz yeterli, saklanma alanına çok ihtiyaç duymaz bettalar, daha çok yaslanıp dinleneceği bitkilere ihtiyaç duyarlar. Su yüzeyi 30 cm'yi geçmezse iyi olur, bettalar sık sık yüzeye hava almaya çıkarlar, yüksek su seviyesi bettayı yorar.Filtre olmadan hiçbir balık bakılmamalı. Filtre hiç kapatılmamalı (haftalık sünger temizliği dışında). Haftalık su değişimi yaparsanız iyi olur. Eğer su düzenleyici (amonyak&klor giderici) ilaç ve vitamin almak isterseniz, uygun fiyata satın aldığım linki paylaşıyorum: [URL]https://www.hepsiburada.com/armaturk-betta-bakim-seti-ema-beta-yemi-100-ml-aquaxi-betavix-beta-vitamini-ema-su-duzenleyici-p-HBCV00002LQ6C5?magaza=Armat%C3%BCrk[/URL][/QUOTE]
Verdiğiniz bilgiler çok yardimci oldu teşekkür ederim. Filtre ile beraber bir boru gelmedi ama ona uygun bir boru yapabilirim. Salyangozları da arastiriyorum tekrardan teşekkürler.[:3]
Kırmızı Işığı Takip Eden Betta
Merhabalar aklıma bir şey takıldı. Evde tütsü yakiyorum bazen Betta ise tütsüyü görür görmez çıldırıyor takip etmeye başlıyor ama kabarmıyor. Bunun nedeni nedir? Yem sanıyor olabilir mi? Bana kedileri anımsattı açıkçası komik buldum ama rahatsız olduğu bir şey ise bi daha akvaryuma yaklaştırmam [:)))]
Merhabalar aklıma bir şey takıldı. Evde tütsü yakiyorum bazen Betta ise tütsüyü görür görmez çıldırıyor takip etmeye başlıyor ama kabarmıyor. Bunun nedeni nedir? Yem sanıyor olabilir mi? Bana kedileri anımsattı açıkçası komik buldum ama rahatsız olduğu bir şey ise bi daha akvaryuma yaklaştırmam [:)))]
[QUOTE=Aquarist32]İç filtre yerine pipo filtre takabilirseniz çok daha faydalı olur. Mini versiyonları mevcuttur.[/QUOTE]
Cevabınız için teşekkürler fakat filtreyi pahalıya almıştım bosa gitsin istemiyorum bu durumda hortumu çıkarmanın bir yolu var midir? Ya da paraya kıymalı mıyım[:P]
[QUOTE=3Dworldofficial]Leopar vatoz 15 lt de yaşamaz amacınız atık yemler temizlensin ise akvaryuma salyangoz alabilirsiniz.[/QUOTE]
Salyangozlarin bitkilere zarar verdiğini duymuştum ama fazla bitkim olduğu için sorun olacağını sanmıyorum teşekkürler arastiracagim
[QUOTE=Aquarist32]İç filtre yerine pipo filtre takabilirseniz çok daha faydalı olur. Mini versiyonları mevcuttur.[/QUOTE]
Cevabınız için teşekkürler fakat filtreyi pahalıya almıştım bosa gitsin istemiyorum bu durumda hortumu çıkarmanın bir yolu var midir? Ya da paraya kıymalı mıyım[:P]
[QUOTE=3Dworldofficial]Leopar vatoz 15 lt de yaşamaz amacınız atık yemler temizlensin ise akvaryuma salyangoz alabilirsiniz.[/QUOTE]
Salyangozlarin bitkilere zarar verdiğini duymuştum ama fazla bitkim olduğu için sorun olacağını sanmıyorum teşekkürler arastiracagim
[QUOTE=H.polat]
Bence 15 litrede iç filtrenin oluşturduğu akintı bettayi cok yorabilir. 15 litrede haftada bir yüzde 50 su değişimi ile betta mutlu şekilde yaşar. Tabi biraz bitki ve dekor, hatta catappa Yaprağı eklerseniz doğal bir görüntü de oluşur. Ama tabi tercih sizin. Filtrenin de temizliğe çok katkısı ve rahatlığı var elbette.[/QUOTE]
İç filtreyi sonradan almıştım betanin yerde bıraktığı yemleri temizlesin diye. Ama rahatsız olacağını bilmiyordum bilgilendirdiginiz için teşekkürler. O zaman İç filtreyi çıkarıp içine bir vatoz alsam olur mu? Arkadaşımın yavru leoplar vatozlari var. Ayrıca akvaryumda da baya canlı bitki var saklanacak yeri de olur diye düşündüm. Fakat leopar vatoz hava hortumu olmadan yasayabilir mi bilmiyorum yoksa en kotu haftada bir mi calistirsam filtreyi? Bilgi verirseniz çok memnun olurum[EDIT]Nehiw,2022-08-12 23:46:46[/EDIT]
[QUOTE=H.polat]
Bence 15 litrede iç filtrenin oluşturduğu akintı bettayi cok yorabilir. 15 litrede haftada bir yüzde 50 su değişimi ile betta mutlu şekilde yaşar. Tabi biraz bitki ve dekor, hatta catappa Yaprağı eklerseniz doğal bir görüntü de oluşur. Ama tabi tercih sizin. Filtrenin de temizliğe çok katkısı ve rahatlığı var elbette.[/QUOTE]
İç filtreyi sonradan almıştım betanin yerde bıraktığı yemleri temizlesin diye. Ama rahatsız olacağını bilmiyordum bilgilendirdiginiz için teşekkürler. O zaman İç filtreyi çıkarıp içine bir vatoz alsam olur mu? Arkadaşımın yavru leoplar vatozlari var. Ayrıca akvaryumda da baya canlı bitki var saklanacak yeri de olur diye düşündüm. Fakat leopar vatoz hava hortumu olmadan yasayabilir mi bilmiyorum yoksa en kotu haftada bir mi calistirsam filtreyi? Bilgi verirseniz çok memnun olurum[EDIT]Nehiw,2022-08-12 23:46:46[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Lepisteslerim Ölüyor :( bendeniztayfun, 06:36
Yeni Üye Forumu - Bugün Bu Şekilde Bir Ölüm İle Karşılaştım bendeniztayfun, 06:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Walstad 56. Gün Akvaryum Tanıtımı Ve Son Durum berkeyazer, 03:46
Akvaryum Tanıtımı - Hasta Ciklet kadir_7, 03:44
Yeni Üye Forumu - 80lt Filtreleme Bütçe 3000tl Emreözamisos, 03:00
Filtreleme Seçenekleri - İç Filtre De Bioball Kullanılır Mı Emreözamisos, 02:55
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumumda Hangi Ürünleri Kullanmalıyım Emreözamisos, 02:53
Yeni Üye Forumu - Betta Balık Hastalık Teşhisi BabySoul, 02:30
Yeni Üye Forumu - Üçgen Kuyruklu Yavru BabySoul, 02:13
Hastalıklar ve İlaçlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Ebubekir ATAR, 02:11
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Artemia denizim20, 02:02
Canlı Doğuranlar - Bitki Adaptasyonu? Sena Karaman, 01:48
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Akvaryum Kurulumu tuncer1461, 01:30
Bitki Akvaryumları Genel - Vuslat Aplot, 01:01
Akvaryum Tanıtımı - Eloeda Vs Filtre baranerd, 00:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 180x60x60 Karma Güney Amerika HarunYILDIRIM, 00:36
Akvaryum Tanıtımı - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo sadece soru, 00:14
Labirentliler - İlk En Güzel Tecrübem :-) Güntaç aytaç, 00:14
Akvaryum Tanıtımı - Bettamın Türü Ne Taha Yanık, 23:28
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangozu Renk Sorunu Eren042, 23:14
Omurgasızlar - Elma Salyangozum Öldümü Acil Dexter85321, 22:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Bettamın Türü Ne? Neothauma, 22:58
Yeni Üye Forumu - Ne Yapmalıyım?! Zangoose, 22:53
Yeni Üye Forumu - Vatoz Balığımın Yüzgeci erenerturk, 22:45
Kedi Balıkları Forumu - Yengecimin Ortam Sıcaklığı İle İlgili Sorum Var BabySoul, 22:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Acele Edin Ölümler Başladı Muhammedbedri, 22:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu berkay10, 20:36
Bitki Akvaryumları Genel - Aquael Multikani Filter Dış Filtre 800 Litre Rüzgar.57, 20:10
Filtreleme Seçenekleri - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam BabySoul, 20:08
Aydınlatma - Balığımın Dışkısı MustafaŞ, 20:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Canlı Önerisi bendeniztayfun, 19:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı KaanE, 19:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 19:38
Bitki Akvaryumları Genel - Ramirezi İlkerSHN, 19:37
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre Vlademirol, 19:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Tetra Akvaryumu GkhaNLioN, 19:16
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Lepistes Akvaryuma Hangi Filtre MasterChief, 18:45
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 18:05
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - 350 Litre Beta Akvaryum ktoG, 17:56
Yeni Üye Forumu - Chili Rasbora Tank Ruzgar001, 17:07
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangoz cagrisw, 17:06
Yeni Üye Forumu - Lepistes Larvaklm, 16:53
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 16:18
Akvaryum Tanıtımı - 45x35x40 Apistogramma Hongsloi Şahinöztürk, 14:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığımın Dışkısı İnce Ve Uzun Neden Olabilir? Ehtiyar, 14:33
Sazansıgiller - Albino Full Platiniumlarda Artemia Etkisi Hidro Dinamik, 14:24
Canlı Doğuranlar - Alsancak Petshop Alışveriş Yapan Oldu Mu GkhaNLioN, 13:34
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera MertSoyumert, 13:17
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor omerali06, 13:13
Bitki Akvaryumları Genel - Ankara Lepistes Satan Yerler SaRCoPhiLiuS, 12:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 06:37
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 06:37
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 05:38
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 05:38
- Bitki Çeşitleri emreemin 05:38
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 05:38
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 05:38
- Altın Kafa Melekler Tekin35 03:54
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 03:21
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 03:21
- Ücretsiz Çok Sayıda Ramshorn Salyangoz COBRA 02:30
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 02:07
- 6 Adet Damizlik Altı 2e4d Ocellatus Gold abunil 01:08
- Set Akvaryum Ve Malzeme propecia 01:02
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:37
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:10
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:10
- Ultra Clear Akvaryum,panda Ribbon Lepistes yamansengonca 23:08
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 23:05
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:57
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:57
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 22:41
- Yerli Üretim Erkek Dişi Karşık Halfmoon Genç Betta betta.ist 22:41
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 22:41
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:34
- Genç Damızlık Maulana serdar131977 22:34
- İlangi Yellow Fatih Özirkin 22:16
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 22:03
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 21:40
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 21:40
- Corydoas Duplicareus reel_passion 21:38
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 21:13
- Weeping Moss Bysam 21:13
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 21:12
- Eş Kribensis palankesli 20:58
- Xenotilapia Bathyphilus Blue Lips Kolonisi palankesli 20:58
- Anubias Bitki Çeşitleri Sadan 19:57
- Eş Tutmuş Tanganyika Gölünün Güzellikleri muhammet abaci 19:31
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 19:14
- Fırsat - Karides , Salyangoz . gyunda 19:14
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 19:14
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 18:56
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 18:56
- Endler Balikcidede 18:56
- Axolotl Hcan 18:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:29
- Albino Metal Snaceskin Yellow Lace Gençler Başak u 18:22
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 18:20
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 18:20
KULLANICILAR
- 20 Online Kullanıcı, 11 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.