ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
HarunYILDIRIM
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6057
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
3 dakika önce
Toplam Mesaj:
1873 [0.51 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Harun Yıldırım
Doğum Tarihi:
21 Ekim 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
SMMM-Denetçi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Her Firavun'un bir Musa'sı vardır... instagram : turkey_apisto_world Facebook : Apistogramma TÜRKİYE 🇹🇷 Harun YILDIRIM

SON 10 MESAJI

Betta Macrostoma
Apistolar'da da durum aynı, ayın 10 günü erkekler baskın geri kalan 20 günü dişiler[:)]
Betta Macrostoma
Zevkler ve renkler tartışılmaz eminim hepsinin güzelliği başkadır ama benim beğendim tek betta türü bu macrostoma.
Maşallah buda hem çok formda hemde çok güzelmiş...[:iyi:]
Sahte Hobiciler Ve Dolandırıcılık Hakkında
'' Apistogramma çiftine çok büyük meblağlar isteyenler '' bu cümlenin direkt muhattabı olduğumu düşündüğümden yazıyorum ;
Ürettiğim balıkların tamamı ithal kanlardan gelen, yüksek ücretler ödeyip aldığım nadir ve formu üst düzey balıkların soyları. Senin de yazdığın gibi dişi erkek kardeş değil diyip heryeri deforme olmuş ,yamuk yumuk olan kardeş olmayanlardan değil ! Balıklara verilen paraları , o balıkların üretim sürecinde yapılan emeği ve masrafı bu işi ciddi şekilde yapa(bilen)n insanlar zaten biliyor bilmesede anlıyor.

Düşük meblağlar isteyenlerde sattığı balığın 3 katını verip her ne hikmetse arkadan benim kileri topluyor !

Adoketa ilanı açtın kısa süre önce 5 bin olarak, Bir hafta sonra 3'e 10 gün sonra 4'e , 15 gün sonra 2,5'a 1 ay sonra tekrar 5'e çıkardın gerisini takip edemedim. Balık senin balığın ister 10 dersin ister hediye edersin ona dediğim birşey yok ama yukarıda ki gibi hikaye anlatma. Benden seneler önce abacaxis aldın , sonrasın da 3 defa balık ayırttın hatta birinde ücretini attın 1 hafta sonra göndermeden 1 gün önce akvaryum da beyaz benek oldu dedin gönderdiğin ücreti geri yolladım. Sonra 2 kere daha almaya kalkıştın ama sonuncusundan sonra artık herkesinde bi dayanma gücü olduğundan bıkkınlık geldi yani.
Şunuda unutma benimle konuştuğun benimle kalır , seninle konuşmuyorum diye kimseye gitmez ! Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır....!

Kendine iyi bak, tuzluda başarılar.....[EDIT]HarunYILDIRIM,2025-12-13 23:10:36[/EDIT]
Blackwater Akvaryum Kurulumu...
Akvaryumu istediğin şekilde tamamlayınca çok güzel olacağından eminim Cihat kardeşim.
Bu güzel tanka da böyle güzel anaç Taeniacara Candidi'ler yakışırdı bence , soyları daim olsun güle güle besle inşallah.
Sözümü unutmadım ama aramızda [;)]
Çok memnun oldum, şeref verdin.....
Apistogramma Macmasteri
Rica ederim, bu gayet iyi.
Umarım gönlünüze göre olur. Sağlıkla besleyin inşallah....
Apistogramma Macmasteri
Hayırlı olsun , güle güle besleyin.

Erkek çiftleşmek istediğinden dişiye kur dansı yapıyor.
[QUOTE=Eflatun61]Teşekkürler 😂😂 en kısa zamanda görüşeceğiz bu tanka güzel bir çift balık yakışır 😂😂😂[/QUOTE]

Yarın oradayım 13 gibi ararsan görüşürüz [:)))]
Sen o işi bana bırak çantama koyucam 1 çift , finali yapmak bize nasip olsun [:3]
Çok güzel oluyor tebrik ederim. Su ekleyip , bitki ile süsleyince tank tam olarak ortaya çıkacak...
Yarın öğleden sonra ben trabzonda olucam , işini halledelip müsait olursan beklerim kardeşim. [;)][:D]
Apistogramma Borelli Renk Değişimi
Hasta değilse ve dediğiniz gibi herşey yolunda ise , balığınızın huzurunu kaçırıp strese sokan başka bir etken var. Bunu buradan artık görmeden çözmek zor iş. Geçmiş olsun tekrar , kolay gelsin...
Apistogramma Borelli Renk Değişimi
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yanlış görme ihtimalim yüksek olmakla birlikte balığın sağ solungaçında beyaz bir çıkıntı gördüm. Bana solungaç parazitini anımsattı , umarım yanlış görmüşümdür...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.