ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
08 Ağustos 2023 09:53
Toplam Mesaj:
325 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
lütfi
Doğum Tarihi:
14 Mayıs 1988
İl:
Ankara
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Lütfi PELİT
135 litre albino red cheek
Batıkent-Çakırlar/Ankara
SON 10 MESAJI
Tavsiyelerinizi Bekliyorum..
Zaman ayırıp değerli fikirlerinizi söylediğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız aklımda dekor almak var. Uyguna bulabileceğim yerler varsa lütfen söyleyin. Zaten kayalardan da ayrıca dekor yapıcam.
Bir de yandan sump hakkında ve dış filtre yerine kullanabileceğim iç filtreleri araştırabileceğim yazılar varsa linkini atarsanız sevinirim, ben ordan araştırayım.
Zaman ayırıp değerli fikirlerinizi söylediğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız aklımda dekor almak var. Uyguna bulabileceğim yerler varsa lütfen söyleyin. Zaten kayalardan da ayrıca dekor yapıcam.
Bir de yandan sump hakkında ve dış filtre yerine kullanabileceğim iç filtreleri araştırabileceğim yazılar varsa linkini atarsanız sevinirim, ben ordan araştırayım.
Tavsiyelerinizi Bekliyorum..
Arkadaşlar herkese merhaba. Yaklaşık 10 yıldır 1 metrelik akvaryumumda çeşitli balıklar besledim, ama ev taşıyacağım ve akvaryumu yenilemek istediğim için elimdeki akvaryumu elden çıkardım.Şu an sadece 35lik akvaryumda 1 çift cüce vatoz bakıyorum. Taşınacığım yere de 200 litre civarında minimum maliyette yeni bir akvaryum kurmak istiyorum. Bununla alakalı sorularım olacak.
1- Akvaryumun ölçülerini 80-50-50 ,90-50-40(yükseklik) civarında düşünüyorum. Yüksekliğin enden az olması göz zevki açısından sizce bir sorun yaratırmı?
2-Böyle bir akvaryumda kalınlık en az kaç cm olmalıdır,başka nelere dikkat etmem gerekli?
3- Akvaryumu beyaz mobilyalı düşünüyorum.Mobilya malzemesinde tavsiyeniz varmı(alüminyum,mdf,plastik çerçeve vs.)Ankara'da kaliteli ve en uygun fiyata nerede yaptırabilirim?Fiyat tahminen ne kadar olur?
4-Dış filtre almayı hiç düşünmüyorum.Çünkü her zaman bi kaçak olacak diye tedirgin oluyorum.Bunun için dış filtre olmadan, dış filtrenin aynı görevini yapacak [U][B]tamamen sessiz[/B][/U] olan bir iç filtre varmıdır, yandan sumplı mı yaptırmak lazım(maliyet ne olur)?
5-Normalde bitkili bir akvaryum istiyordum ama balık olarak ya albino red cheek(uyguna bulabilirsem ilk tercihim) ya da beyaz,mavi,sarı prenses karışık bakıcam. Bunların canlı bitkilere rahat vermeyeceklerinden dolayı yapay bitki almayı düşünüyorum(yine de kolay bakılan birkaç canlı bitki koymayı düşünüyorum). Akvaryuma salınımı olmayan, gerçek gibi duran ve fiyatı uygun olan bitkileri alabileceğim Ankara veya İstanbul'da yerler tavsiye edebilirmisiniz? (2. el de olur)
6-Ayrıca dekor olarak en az 30 cmlik gemi,köprü,şato gibi ürünler almak istiyorum. Bunları da alabileceğim en uygun yerler nerelerdir,tavsiyelerinizi bekliyorum?
7-Işıklandırma olarak dalgıç floresan düşünüyorum,uygun fiyatlı nerden bulabilirim(daha uyguna başka tavsiyeniz varsa söyleyiniz). Led yapmanın ne gibi avantajları olabilir,mesela 4014 led bar alsam nasıl olur(metrelik adaptörlü fiyatları 25 tl civarı sanırsam)?
8- Akvaryum arkasına mavi fon, siyah bazalt kum,ve kumun üstüne de beyaz büyük taşlar-kayalar düşünüyorum ama beyaz taşlar-kayalar çabuk yosun kaplarmı, yada beyaz olup yosun tutmayan taş-kaya varmıdır? Eğer çabuk yosun kaplarsa beyaz kum ve siyah taş-kaya koyucam.Yorumlarınızı bekliyorum.
9-Ayrıca cüce vatoz da beslicem. Yavruların yem olmaması için akvaryum ayracı olarak sineklikten başka, hazır alabileceğim birşey varmıdır?
Çok soru sordum farkındayım ama tavsiyelerinizi bekliyorum. 3 ay sonra filan kuracağım akvaryumuma, şimdiden dekoru kumu filan yavaş yavaş alayım diyorum. Özellikle yandan sump kafama takılıyor(uygun fiyatlı iç filtreyle çözersem süper olacak). Sessiz ve temiz bir akvaryum istiyorum herkes gibi ama fiyatı da uygun isteyince işler zorlaşıyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar herkese merhaba. Yaklaşık 10 yıldır 1 metrelik akvaryumumda çeşitli balıklar besledim, ama ev taşıyacağım ve akvaryumu yenilemek istediğim için elimdeki akvaryumu elden çıkardım.Şu an sadece 35lik akvaryumda 1 çift cüce vatoz bakıyorum. Taşınacığım yere de 200 litre civarında minimum maliyette yeni bir akvaryum kurmak istiyorum. Bununla alakalı sorularım olacak.
1- Akvaryumun ölçülerini 80-50-50 ,90-50-40(yükseklik) civarında düşünüyorum. Yüksekliğin enden az olması göz zevki açısından sizce bir sorun yaratırmı?
2-Böyle bir akvaryumda kalınlık en az kaç cm olmalıdır,başka nelere dikkat etmem gerekli?
3- Akvaryumu beyaz mobilyalı düşünüyorum.Mobilya malzemesinde tavsiyeniz varmı(alüminyum,mdf,plastik çerçeve vs.)Ankara'da kaliteli ve en uygun fiyata nerede yaptırabilirim?Fiyat tahminen ne kadar olur?
4-Dış filtre almayı hiç düşünmüyorum.Çünkü her zaman bi kaçak olacak diye tedirgin oluyorum.Bunun için dış filtre olmadan, dış filtrenin aynı görevini yapacak [U][B]tamamen sessiz[/B][/U] olan bir iç filtre varmıdır, yandan sumplı mı yaptırmak lazım(maliyet ne olur)?
5-Normalde bitkili bir akvaryum istiyordum ama balık olarak ya albino red cheek(uyguna bulabilirsem ilk tercihim) ya da beyaz,mavi,sarı prenses karışık bakıcam. Bunların canlı bitkilere rahat vermeyeceklerinden dolayı yapay bitki almayı düşünüyorum(yine de kolay bakılan birkaç canlı bitki koymayı düşünüyorum). Akvaryuma salınımı olmayan, gerçek gibi duran ve fiyatı uygun olan bitkileri alabileceğim Ankara veya İstanbul'da yerler tavsiye edebilirmisiniz? (2. el de olur)
6-Ayrıca dekor olarak en az 30 cmlik gemi,köprü,şato gibi ürünler almak istiyorum. Bunları da alabileceğim en uygun yerler nerelerdir,tavsiyelerinizi bekliyorum?
7-Işıklandırma olarak dalgıç floresan düşünüyorum,uygun fiyatlı nerden bulabilirim(daha uyguna başka tavsiyeniz varsa söyleyiniz). Led yapmanın ne gibi avantajları olabilir,mesela 4014 led bar alsam nasıl olur(metrelik adaptörlü fiyatları 25 tl civarı sanırsam)?
8- Akvaryum arkasına mavi fon, siyah bazalt kum,ve kumun üstüne de beyaz büyük taşlar-kayalar düşünüyorum ama beyaz taşlar-kayalar çabuk yosun kaplarmı, yada beyaz olup yosun tutmayan taş-kaya varmıdır? Eğer çabuk yosun kaplarsa beyaz kum ve siyah taş-kaya koyucam.Yorumlarınızı bekliyorum.
9-Ayrıca cüce vatoz da beslicem. Yavruların yem olmaması için akvaryum ayracı olarak sineklikten başka, hazır alabileceğim birşey varmıdır?
Çok soru sordum farkındayım ama tavsiyelerinizi bekliyorum. 3 ay sonra filan kuracağım akvaryumuma, şimdiden dekoru kumu filan yavaş yavaş alayım diyorum. Özellikle yandan sump kafama takılıyor(uygun fiyatlı iç filtreyle çözersem süper olacak). Sessiz ve temiz bir akvaryum istiyorum herkes gibi ama fiyatı da uygun isteyince işler zorlaşıyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Ankara'da Dış Filtre Tamiri Yaptırabileceğim Yer
Selamun Aleykum arkadaşlar. Jebo 835 marka dış filtrem var, musluk kısmından su kaçırıyor, bana contalardan gibi gelse de uğraşmak istemiyorum.Bunu Ankara'da tamire nereye götürebilirim?
Selamun Aleykum arkadaşlar. Jebo 835 marka dış filtrem var, musluk kısmından su kaçırıyor, bana contalardan gibi gelse de uğraşmak istemiyorum.Bunu Ankara'da tamire nereye götürebilirim?
auratus'um yumurta aldı
Diğer balıklar hiç bir şekilde sataşmıyor yumurtalı balığa.Kadanga ve 2 tane prenses var, onlar da çok sakin.Ayrımakta acele etmeyin derken,bunun sebebi nedir ayırırsam ne olur?
Diğer balıklar hiç bir şekilde sataşmıyor yumurtalı balığa.Kadanga ve 2 tane prenses var, onlar da çok sakin.Ayrımakta acele etmeyin derken,bunun sebebi nedir ayırırsam ne olur?
auratus'um yumurta aldı
135 litre,Tüm balıklarımı aynı boyda aldım ve şu anda hepsi 6-7 cm.Yani hepsi gelişmiş durumda.Benim asıl sormak istediğim yumurta alan balığımı ayırmalımıyım, yumurtalar döllenmişmidir.Bir de bu vurmalar normalmidir.Şu anda vuran balığı dişi sarı prensesim kovalıyor.
135 litre,Tüm balıklarımı aynı boyda aldım ve şu anda hepsi 6-7 cm.Yani hepsi gelişmiş durumda.Benim asıl sormak istediğim yumurta alan balığımı ayırmalımıyım, yumurtalar döllenmişmidir.Bir de bu vurmalar normalmidir.Şu anda vuran balığı dişi sarı prensesim kovalıyor.
auratus'um yumurta aldı
Sadece 1i siyah, ben de o yüzden 2 dişi 1 erkek sanıyordum.Ama diğeri de saldırıya geçince acaba bu damı erkek diye düşünmeye başladım.Dişinin dişiye saldırması normalmidir.Saldırma da değil dediğim gibianal yüzgeci tarafına ağzıyla vuruyor sürekli.
Sadece 1i siyah, ben de o yüzden 2 dişi 1 erkek sanıyordum.Ama diğeri de saldırıya geçince acaba bu damı erkek diye düşünmeye başladım.Dişinin dişiye saldırması normalmidir.Saldırma da değil dediğim gibianal yüzgeci tarafına ağzıyla vuruyor sürekli.
auratus'um yumurta aldı
Karışık malawi akvaryumumda 3 adet auratus bulunuyor.2 dişi 1 erkek diye tahmin ediyordum.Ama sanırım 2 erkek 1 dişi.Çünkü dişi sandığım, şu anda ağzına yumurta almış olana sürekli baskı uyguluyor.Anal yüzgeci tarafına sürekli ağzıyla vuruyor.Sizce ne yapmam lazım.Yumurta almış olan dişimi ayrı bir akvaryuma almalımıyım,Yoksa henüz döllenme gerçekleşmemiş olabilirmi büyük akvaryumda mı durmalı?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Küçük akvaryumum 20 litre.
plt51 2010-05-12 19:22:31
Karışık malawi akvaryumumda 3 adet auratus bulunuyor.2 dişi 1 erkek diye tahmin ediyordum.Ama sanırım 2 erkek 1 dişi.Çünkü dişi sandığım, şu anda ağzına yumurta almış olana sürekli baskı uyguluyor.Anal yüzgeci tarafına sürekli ağzıyla vuruyor.Sizce ne yapmam lazım.Yumurta almış olan dişimi ayrı bir akvaryuma almalımıyım,Yoksa henüz döllenme gerçekleşmemiş olabilirmi büyük akvaryumda mı durmalı?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Küçük akvaryumum 20 litre.
tavsiyenizi bekliyorum
[QUOTE=MiSoSiKiaN]http://www.akvaryum.com/pseudotropheus_saulosi_tatlisur_3_1059.asp#b
[QUOTE=MiSoSiKiaN]http://www.akvaryum.com/pseudotropheus_saulosi_tatlisur_3_1059.asp#b
Mükemmel balıklar bence. Beslemenizi tavsiye ederim.
Saygılar,
[/QUOTE]
Bu balıklardan bulabilirsem olabilir. Gerçekten harika gibiler.Başka önerisi olanlar yazsın lütfen.
tavsiyenizi bekliyorum
Boy olayını kaldıralım, hareketli ve çok zorlanmadan üretebilceğim hangi balık türlerini tavsiye edersiniz.
tavsiyenizi bekliyorum
Cihan Bey, doğru diyorsunuz, şöyle diyeyim o zaman:Benim beslediğim malawiler prenses türleri, yunus, mücevher gibi balıklardı.Aralarında en fazla büyüyen 12 cm olmuştu.Bu boyun üstünde balık bakmak istiyorum.Mesela yunuslar 25 cm'e kadar büyüyebiliyor, ama benimkiler hiç öyle olmadı yeterli beslememe rağmen, bunda tabiki akvaryumun boyutunun da etkisi var. Bu türden sıkıldığım için hareketli ve orta boyutta balıklar istiyorum.
Cihan Bey, doğru diyorsunuz, şöyle diyeyim o zaman:Benim beslediğim malawiler prenses türleri, yunus, mücevher gibi balıklardı.Aralarında en fazla büyüyen 12 cm olmuştu.Bu boyun üstünde balık bakmak istiyorum.Mesela yunuslar 25 cm'e kadar büyüyebiliyor, ama benimkiler hiç öyle olmadı yeterli beslememe rağmen, bunda tabiki akvaryumun boyutunun da etkisi var. Bu türden sıkıldığım için hareketli ve orta boyutta balıklar istiyorum.
SON MESAJLAR
- Red Rili Karides Nereden Bulabilirim ? Fin World, 18:29
Omurgasızlar - Yine Bir Otomatik Yemleme Yapımı Ve Yine Ben ziyasenkaya, 18:15
Kendin Yap Sistemler (DIY) - 180x60x60 Akvaryum Beytullah Ulaç Yapımı. MuratOzdemir, 18:04
Şikayet Var! - Bazı Midas Cikletlerde Hipertrofik Dudaklar pianoƒish, 18:04
Makaleler ve Tercümeler - Filtre Tercihi Konusunda Bozajuniors, 17:35
Filtre ve Sump Yapımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin BASARSURMEGOZ, 17:32
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 60p Dutch Style CoryCory, 17:25
Akvaryum Tanıtımı - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 capodicapii, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - Kılıç Kuyruk Cinsiyet İbrahiM SameT, 15:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bu Fotoğraftaki Salyangozun Varyasyonu Nedir cokmutlu, 14:53
Omurgasızlar - Glass Catfish flanormimar, 10:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aydınlatma Konusunda Fikir Danışmak İstiyorum hakanmorcicek, 10:16
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Kribensiz Cinsiyet Belirleme mustafa7042, 09:22
Yeni Üye Forumu - Bu Bitkinin İsmi Nedir Aguamentist, 07:44
Yeni Üye Forumu - 40x40x40 Ömer yılmaz, 05:21
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumdaki Sis Tallha, 03:22
Yeni Üye Forumu - Yardım Sump Girişi Izgara Sorunu TonyMcLegend, 22:34
Bitki Akvaryumları Genel - İnline Difüzör Hk. altum123, 22:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Corylerin Gelişimi BerkBey, 21:43
Kedi Balıkları Forumu - Isıtıcı Ne Alabilirim Jotunheim, 21:32
Yeni Üye Forumu - Reeflowers Bitki Kumu Fin World, 20:29
Taban ve Gübreleme - Tasarım ncmberk, 20:18
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Regülatör Tavsiye ( Yıldız / Mufan / Diamond ) Joec, 19:44
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Dolphin Askı Filtre Kartuşu Hidro Dinamik, 17:15
Malzemeler ve Yemler Forumu - Amatörce Hidroponik Bitki Yetiştirme Ve Led Işık reprise, 15:52
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Isıtıcı Fiyatları Hidro Dinamik, 14:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Aquael Ultramax 1000 Dış Filtre Deneyimlerim yyiImaz, 14:25
Filtreleme Seçenekleri - Karides Akvaryumlarımdan Biraz Görsel Ve Sohbet :) Aguamentist, 13:52
Omurgasızlar - Yeni Nano Akvaryumum (co2 Soracağım) Phos, 13:37
Akvaryum Tanıtımı - Giza Platosu darkaura, 12:53
Akvaryum Tanıtımı - Yerli Üretim Amano - Adist MuratOzdemir, 11:41
Akvaryum Dünyasından Haberler - Bitkilerimdeki Deformasyonlar MertSoyumert, 11:22
Bitki Akvaryumları Genel - Yeniden Bitkili Tanka Dönüş senolerdivan, 09:19
Akvaryum Tanıtımı - Tekrar Hobiye Döndüm dincseref, 20:10
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 19:36
Akvaryum Tanıtımı - Kayalık - Yosunlu Doğal Akvaryum Kurulumu 🪸 AtaDemircii, 18:35
Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁 Hsrt, 16:58
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Yavruları sedatkaryurek, 15:38
Yeni Üye Forumu - 💐Akvaryum Ailesinin Anneler Günü Kutlu Olsun Hoppala, 14:15
Forum ve Site Hakkında - Bitkili Akvaryum İcin Filtre Malzemesi (tavsiye) XAli, 11:21
Filtreleme Seçenekleri - Hangi Soil replacka, 01:56
Taban ve Gübreleme - Yerli Aktif Soil İle Frankenstad Kurulum Denemesi TonyMcLegend, 00:34
Taban ve Gübreleme - Canlı Bitkilerim utkues, 22:17
Bitki Türleri ve Bakımı - Çiklet Akvaryumu İçin Dış Filtre Dizilimi Önerisi Ghuney, 20:56
Filtreleme Seçenekleri - 160x60x60 Akvaryumum Ehtiyar, 18:06
Akvaryum Tanıtımı - Bu Nerite Salyangozu Cinsi Nedir ? TonyMcLegend, 15:17
Omurgasızlar - Bahçede Cennet balıkları TonyMcLegend, 14:45
Labirentliler Tanıtımı - Akvaryum Aydınlatma Önerisi TonyMcLegend, 14:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Larvaların Türü Nedir? ogurcay, 13:37
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hobiye Tekrar Dönüş ADAMEHSER, 11:16
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 20:42
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 20:42
- Megastoma - Cacatuoides - T.candidi HarunYILDIRIM 20:32
- Chihiros Wrgb Vivid 3 ''''''''sıfır Ve Faturalı'''''''' HarunYILDIRIM 20:32
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 19:15
- Fluval Fx6 Dış Filtre (sadece 6 Ay Kullanıldı) idiopatik 19:00
- Sunsun Led Nano Aydınlatma iEmre 18:49
- 3 Blue Elektric Ramirezi iSMaiL_1074 18:36
- Ista 3in1 Co2 Difüzör iSMaiL_1074 18:36
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 18:31
- L144 - Siyah Cüce - Green Dragon Vatoz ozan_1903 18:31
- Hava Motoru Isıtıcı Ve Led Aydınlatma ozan_1903 18:30
- Hobiyi Bıraktım SJess 18:28
- Moss -pelia Moss - mightymurat 18:27
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 18:27
- L333 - L397 Pleco Dişi Arıyorum mightymurat 18:27
- Siyah Molly mightymurat 18:27
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 18:14
- Apistogama Panduro Çift Ve Tek Erkek Kakadu Antepli 17:58
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:47
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 17:47
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 17:35
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 17:35
- Ada Solar (green) Aporetti 17:32
- Creaqua Black Edition Regülatör Aporetti 17:32
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 17:31
- Mavi Elma Salyangozu Brdk64 17:09
- Pigme Corydoras Brdk64 17:09
- Eheim, Dophin, Sera Vb. Çeşitli Malzemeler BadgeR 16:58
- Frogbit - Su Üstü Bitkisi ALTEMUR 16:20
- Mobilyalı Akvaryum Ercankurt 16:11
- Dolaplı Akvaryum Ercankurt 16:11
- Kırmızı Yapraklı Amazon Ramses06 16:03
- 60 60 50h Ultra Clear 45° Kesim 7.800tl mendos06 15:59
- Agassizi Blue Flame Ve Borelli Opal yamansengonca 15:42
- Süper Red Tül Kuyruk 3-4 Cm achiiles_622 15:06
- 2 Katlı Set Ahşap Set achiiles_622 15:06
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 14:41
- Bakımı Kolay Bitkiler,balıklar Metinmert Yiğit 14:37
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 14:31
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 14:31
- Flame Wood Kökler hll_aquascaping 14:31
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 14:30
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 14:30
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 14:30
- Cryptocoryne Türleri corail79 14:27
- Tayvan Bee M510 13:51
- Tibee - Crs - Cbs - Kaplan Türleri M510 13:51
- Fern Anubias Bolbitis Su Üstü Türleri Ariyorum CNDRAqua 13:46
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 13:36
KULLANICILAR
- 97 Online Kullanıcı, 53 Üye
Online Kullanıcılar
sina cen,
TheDS,
Sfenks111,
sonosmanli55,
Öğretmen Ali,
Diffrence,
lebowskia,
MuratOzdemir,
EKAR,
reprise,
Yyilmaz68,
SaidAlabas,
ternapi,
heleknes,
andiugur,
simsela,
Arch.Hüseyin,
metalhead,
ozan_1903,
bysmokin,
BerkBey,
altum123,
Koksal Gurkan,
peace41,
riderfish,
kocoglu,
achiiles_622,
Fyodor,
Joec,
efesutcu44,
Kemalk41,
Cyber_Scout,
Profiterol,
wallece,
platinium,
GhostKoi,
HarunYILDIRIM,
mbcr06,
eackgzz,
Fatih_hakankaan,
Ahmet55,
husoloji333,
metekaan,
Hidro Dinamik,
egedin,
vedat79,
Tatar10,
kopruluonur,
jacksoap,
yeekim,
Kaya ankara,
akvaristsaglam,
Zekrom,
aupqua,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.