Mayalı sistemle CO2 üretmek
Sinan'ın (TORİK) uyguladığı içeriği uygulayın arkadaşlar 3 hafta ile 5 hafta arası sürekli co2 çıkışı oluyor eğer sisteminizde sorun yok ise. Ben geçen ay yapmıştım 2 gün önce değiştirdim ki hala çıkıyordu azalma var diye yeniledim. Yaklaşık 1 ay sürdü, tavsiye ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sinan'ın (TORİK) uyguladığı içeriği uygulayın arkadaşlar 3 hafta ile 5 hafta arası sürekli co2 çıkışı oluyor eğer sisteminizde sorun yok ise. Ben geçen ay yapmıştım 2 gün önce değiştirdim ki hala çıkıyordu azalma var diye yeniledim. Yaklaşık 1 ay sürdü, tavsiye ederim.
Kurulduğu gün saniyede 2,5 baloncuk çıkarken şimdi saniyede 1.4 baloncuk çıkıyor ki sadece 3 gündür kullanıyorum.
1 lt lik şişe olduğunu unutmamak gerek .
[/QUOTE]
İlk mesajında karışımı okuduğumda sonucun bu olacağını tahmin etmiştim. Aynı şeyle bende karşılaştım çünkü. Dr Ötker'in mayası hızlı maya denilen mayadan, yani hakikaten hızlı bir şekilde fermentasyon yapıyor ve şekeri çabuk yiyiyor. Hızlı olmayan mayalardan kullanabilirsin. Mesele Pakmaya, sonucun değiştiğini göreceksin.
Kurulduğu gün saniyede 2,5 baloncuk çıkarken şimdi saniyede 1.4 baloncuk çıkıyor ki sadece 3 gündür kullanıyorum.
1 lt lik şişe olduğunu unutmamak gerek .
[/QUOTE]
İlk mesajında karışımı okuduğumda sonucun bu olacağını tahmin etmiştim. Aynı şeyle bende karşılaştım çünkü. Dr Ötker'in mayası hızlı maya denilen mayadan, yani hakikaten hızlı bir şekilde fermentasyon yapıyor ve şekeri çabuk yiyiyor. Hızlı olmayan mayalardan kullanabilirsin. Mesele Pakmaya, sonucun değiştiğini göreceksin.[/QUOTE]
25 mayısta yapmış olduğum 1 lt lik sistem halen her 2 sn de bir co2 baloncuğu çıkarmaktayken bende bir karışım deneyim dedim. Sinan beyin ( Torik ) karışımını uygularken evde süt olmadığını farkettim, bunun yerine ne koyabilirim diye düşünürken yoğurt geldi aklıma ve şöyle bir karışım yaptım . 2 lt lik şişede uyguladım .
Biraz damdan düşmüş gibi oldu ama...
Saygılar...