İstanbul Bahçelievlerde Kimse yokmu
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 08:09
[QUOTE=NoFeaR]
Bende çok uzak sayılmam aslında otobusle 25dk metrobusle 10dk uzaklıktayız Bahçelievler Erkan Avcı Teknik ve E.M.L okuyorum...Küçükçekmecede oturuyorum..
[/QUOTE] Hangi bölüm ve kaçıncı sınıfÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 17:55
[QUOTE=SELAMİ] [QUOTE=NoFeaR]
Bende çok uzak sayılmam aslında otobusle 25dk metrobusle 10dk uzaklıktayız Bahçelievler Erkan Avcı Teknik ve E.M.L okuyorum...Küçükçekmecede oturuyorum..
[/QUOTE] Hangi bölüm ve kaçıncı sınıf[/QUOTE] Lise 1 daha bölüm seçmedim...Lise 2 de seççem Selami abi...Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 19:50
[QUOTE=NoFeaR][QUOTE=SELAMİ] [QUOTE=NoFeaR]
[/QUOTE] Hangi bölüm ve kaçıncı sınıf[/QUOTE] Lise 1 daha bölüm seçmedim...Lise 2 de seççem Selami abi...[/QUOTE]benim oğlumda orda okuyor 2, sınıf makina bölümü.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 20:59
[QUOTE=SELAMİ] [QUOTE=NoFeaR][QUOTE=SELAMİ] [QUOTE=NoFeaR]
[/QUOTE] Hangi bölüm ve kaçıncı sınıf[/QUOTE] Lise 1 daha bölüm seçmedim...Lise 2 de seççem Selami abi...[/QUOTE]benim oğlumda orda okuyor 2, sınıf makina bölümü.
[/QUOTE]
Beni okulda bulabilirse görüşürüz kendisiyle..9-A ' dayım..Abdullah Kaymak dediği an hemen gösterirler :) En üst katta en sağdaki sınıf..Kismetse ben bilgisayar veya elektrik-elektronik bölümüne gitcem ama kismet hayırlısı neyse o olur..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 02:37
Bende Bahçelievler'de oturuyorum,buluşma vb. her türlü etkinliğe katılabilirim.
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2012 00:13
İyi geceler arkadaşlar bende Bahçelievler yaylada oturuyorum bir buluşma olursa herkes birbirine daha cok yardımcı olur daha samimi ve eglenceli akvaryumlar yaparız:) takip edelim forumu :)
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2013 23:58
Bağcılardayım ama kocasinana çok yakınım şahindurak tayım hertürlü organizasyona varım.akvaryum sevdasına geç başladım ama çok şükür baya şeyler öğrendim ama daha öğrenecek çok şeyler var.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2013 08:49
İbrahim bey buluşmayı bir türlü yapamadık insanların zamanları birbirleri ile uyuşmuyor herhalde ilginize ve çabanıza teşekkür ederim
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 21:22
Selamlar.Ben de Bahçelievler Çavuşpaşadayım.Toplanma durumu olmamış okuduğum kadarıyla,eğer tekrar düşünülürse ben katılmak isterim.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 11:03
[QUOTE=okitay23]Selamlar.Ben de Bahçelievler Çavuşpaşadayım.Toplanma durumu olmamış okuduğum kadarıyla,eğer tekrar düşünülürse ben katılmak isterim.
[/QUOTE]
Oktay bey toplanma olmadı ama bir çok arkadaşla birebir görüşüyoruz sizde bize katılmak isterseniz beklerim
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 19:23
Valla çok sevinirim Selami Bey.Forumu uzun zamandır okuyorum,bu kısmı da görmüştüm ama akvaryumu kurmadığım için yazmıyordum:)10-15 yıl ara vermiştim,küçük bir akvaryumla 2-3 hafta önce geri döndüm.Ben özelden telefon numaramı yazarım size,haberleşiriz.Saygılar.
[QUOTE=SELAMİ] [QUOTE=okitay23]Selamlar.Ben de Bahçelievler Çavuşpaşadayım.Toplanma durumu olmamış okuduğum kadarıyla,eğer tekrar düşünülürse ben katılmak isterim. [/QUOTE]
[QUOTE=SELAMİ] [QUOTE=okitay23]Selamlar.Ben de Bahçelievler Çavuşpaşadayım.Toplanma durumu olmamış okuduğum kadarıyla,eğer tekrar düşünülürse ben katılmak isterim. [/QUOTE]
Oktay bey toplanma olmadı ama bir çok arkadaşla birebir görüşüyoruz sizde bize katılmak isterseniz beklerim
[/QUOTE]