İstanbul Bahçelievlerde Kimse yokmu
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 19:00
Ustalar bu aralar forumda fazla bulunamadım.Ortamı kaçırmış bulunmaktayım.Kısa elimdeki canlıları söliyim.200 adet yavru boylarda malawi bulunmakta.4 adet set var elimde,akvaryumlar 100x40x40 boylarında yunus ,sp ,red ndmbi,neon spot ,meembe deep var.Balıklarım şu anda 1 cm 5 cm arasında.Çankırıda ünüversite okumaktayım evdekiler balıklarla ilgileniyor.Ayrıca elimde 1 çift sultan bir çiftde cennet papağanı var .Benden bu kadar :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 07:58
Abi kısmet olmadı bir türlü gelmek bugün de 10 günlüğüne il dışına çıkıcam. Geldiğimde setleri yaptırmam yada uygun bulursam almam gerekicek. Geldiğimde kapını çalarım olmazsa bi akşam bakarım artık.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 20:59
Almadım abi kısmetse ay başı düşünüorum ama gelip seni ziyaret etmem lazım. Ancak zaman konusunda sıkıntı var işe 2 de gidiorum saat 10 da çıkıorum 10.30 gibi evde oluyorum ters saatler kısmetse bu haftasonu düşünüorum gelip bi bakmayı ama bakalım.
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 03:43
Abi kısmet olursa cumartesi çalışıyorum pazar evdeyim bir aksilik olmaz ise nevalemi alır gelirim çay içerken bişeyler atıştırır hem sohbet ederiz hemde senin balıkları izlerken senin setler hakkında konuşuruz.
f.torres 2011-02-25 16:37:17
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 14:51
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 15:43
Aynen abi doğru söylüyorsun. Ekmek parası peşinde herkes yada okulunun peşinde. Baksana iki adımlık yolda ben bile gelemiyorum düşün. Yani olmayınca olmuyor. İnşallah bir görüşmede bizler yaparız yaz da geldi.
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 20:48
Bahçelievler bir araya gelelim bir akşam olur herhangi bir çay bahçesi olur çok hoş sohbet ve bilgi alışverişi olacağına eminim.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 22:17
Bende çok uzak sayılmam aslında otobusle 25dk metrobusle 10dk uzaklıktayız Bahçelievler Erkan Avcı Teknik ve E.M.L okuyorum...Küçükçekmecede oturuyorum..