Forumdaki Art Niyetli Kişiler
İlanlar kısmına sadece forum özel üyeleri konu açabilsin.Normal üyelerin ise formda tanıdığı ve tanıştığı forum özel üyeleri var.Onlar aracılığıyla satış yapabilirler.Ayrıca forum özel üyeleride bir nevi denetleyici görevi üstlenmiş olur...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Forumdan tanıştığınız bir insana para yollamadan önce en azından kayıt olduğu tarihe ve attığı mesajlara kısaca bir göz atmazsanız çoluk çocuğu sizi dolandırması için teşvik edersiniz , burada dolandıran kadar dolandırılanda da suç var , Gittigidiyor komisyon alıyor denmiş başka yolları var mı araştırdınız mı? PTT'nin komik derecede cüzi komisyonlu kapıda ödeme sistemini biliyor msunuz?
Bence tc kimliği ola kişiler balık satışı yapabilsin.Çoğu kişi güvenemiyor internet dolandırıcıları yüzünden.BAkın ben bile verdim tc kimliğimi.Çünkü ben bu siteyi tam 2 yıldır biliyorum.En az 4-5 tane üyelik yapmışımdır.Bi türlü kopamadım şu siteden...Çoğu kişi bilir zaten baho038,baho3838,baho3895...Zaten ip'dende görülür kaç üyeliğim olduğu.
Sayın Emre Çakın oldukça haklı. Yanlış bir seçim yapıldığı belli.
Foruma üye olanların tümünden TC kimlik numarası istemek doğru olmayabilir, bazı üyelerimizin bu konuda haklı veya haksız çekinceleri olabilir.
Tabi canım yazık küçükmüş, yazık hobiciymiş... Bırakalım/bırakın büyüsün...
Burrayı umursamıyorum yakip etmiyorum sebep benne kadar didinsem çalışsam kimse bana inanamıcak onun için önemsemedim bile.