Forumdaki Art Niyetli Kişiler
Burrayı umursamıyorum yakip etmiyorum sebep benne kadar didinsem çalışsam kimse bana inanamıcak onun için önemsemedim bile.
Birincisi İsmail dediğiniz kişi Refet Bey'in dediği gibi sizin ikinci üyeliğiniz. Siz foruma ikinci üyelikle girip savunma yapmışsınız.
Halen bu şekilde yazılar yazıyorsunuz. Ben olayın birinci dereceden tanığıyım. Helen ben değilim diyorsunuz ama isim, soyisim, kullanıcı adı, msn adresi şehir, yaş vs. hepsi aynı.
Okusaydınız durumun ciddiyetini anlardınız. Halen yırtmaya bakıyorsunuz. Uğur Bey 1 yıldan 5 yıla kadar hapis istemi ile dava açmaya hazırlanıyor. Hatta avukata beraber gittik, kazanırsak ki avukat %90 dedi o zaman içeri gireceksiniz.
Uğur Bey'in para zırnık umurunda olmaz. Sadece son 1 yılda deniz akvaryumuna 9 milyar para harcadı. Diğer akvaryumları da sayarsak 12-13 milyarı bulur. Onun dert ettiği sizin bu tavrınız ve bu mesajdan sonra dava açmaktan vaz geçeceğini sanmıyorum. Artık bu kadar pişkince bir mesajdan sonra ben de elimden gelen her türlü maddi manevi yardımı ondan esirgemeyeceğim.
Keşke ilk zamanlarda kendisini vazgeçirmeseydim de size o zaman dava açsaydı. Boşuna sinirlerimiz gerilmezdi.
Neyse, mahkemede görüşürüz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kimsenin rahatlayacağı yok. Ocak başında 1 yıldan 5 yıla kadar hapis istemi ile hakkınızda dava açılacaktır. Avukatlar ile görüşmeler tamamlandı. Benimle özel mesaj ile iletişime geçmeyin, bir diyeceğiniz olursa konudan devam edin veya mahkemede söyleyin. Uğur Bey'e de özel mesaj yazmayın, çok isterseniz mahkemenin başladığı tarihten itibaren avukatı ile sizin avukatınız görüşürler. Söyleyeceğinizi o şekilde söylersiniz.
Bu andan itibaren şahısla hiç bir şekilde ne özel mesaj ile ne de telefon gibi yerlerden görüşme yapmayacağım. Uğur Bey de kendisi ile hiç bir şekilde görüşmeyecek. Eğer Emre Bey forumdan bir şey sölemek isterse muhattabı benim, bu konu altında benimle konuşabilir.
Az önce Uğur Bey ile telefonda konuştum. Özür dilese ve "Abi parayı harcadım, bir daha da toplayamam" dese parasını da geri istemeyecekti ve olay anında kapanacaktı. Fakat Emre Bey'in bu mesajında yine olayı inkar etmesinden sonra dava açacağımız kesinleşmiştir.
Bu noktadan sonra beni yönetimin gözünde yalancı çıkaracak mesajlarından dolayı ben de kendimi olayın bir tarafı olarak görüyorum.
Burrayı umursamıyorum yakip etmiyorum sebep ben ne kadar didinsem çalışsam kimse bana inanamıcak onun için önemsemedim bile...
[/QUOTE]Bak ben sana şunu söyleyim, birisi bana (senin idda ettiğin) bir iftira atacak olsa önce o iftirayı atanın alnını karışlarım, sonra gerekirse ben dava açarım, diğer üyeleri inandırmak zorunda olmasanda böyle bir iddanın altında kalman savunulacak hiç birşeyin olmayışındandır. Burayı umursamıyor olabilirsin ama kendini umursa ve haysiyetini temizle yada erdimli ol hatanı kabul et. Bir abin olarak sana nasihatım budur. Benden bu kadar.
Unutmaki, Boynuzlu koyunun boynuzsuz koyunu boynuzlamasının hakkı bile alınacaktır
Artık bu devirde insanlara güvenemeyeceğimiz açık. Alış-verişlerin yüz yüze yapılması taraftarıyım. Ayrıca arkadaşın yaptığı şeyi kesinlikle savunmuyorum. Mahkeme ile olmasada muhakkak kendiside bir gün zarar görecektir.
Saygılar
Ben arkadaşlar konusunda yorum yapmak istemiyorum. Sadece önerim İlanlar bölümüne ticari üyelerden başkası ilan veremesin normal üyelerde verecekse sadece takas ilanı versin. Sonuçta hobi ile uğraşıyoruz. İlla bir şeyler satacaksa ticari üye olsun, onunda belli şartları olsun.
E benimbalığım yavruladı ne yapacağım. Gidip akvaryumcuya satabilirsiniz zira benöyle yapıyorum yemdir falan alıyorum. Yada dediğim gibi amaç hobi ise takas usulü ilan :" Şu kadar yavru balık yada balık yem karşılığı takas olur" yada "Şu malzeme balık yada bitki ile takas olur." Bence böyle olmalı.
Saygılar.
[/QUOTE]
Burrayı umursamıyorum yakip etmiyorum sebep benne kadar didinsem çalışsam kimse bana inanamıcak onun için önemsemedim bile[/QUOTE]
Burrayı umursamıyorum yakip etmiyorum sebep benne kadar didinsem çalışsam kimse bana inanamıcak onun için önemsemedim bile.
Hocam istersen bunu genele mal etmeyelim. Bende bu sitede tanıştığım arkadaşlardan alışveriş yaptım. İnanırmısın çok memnun kaldım. İstadiğimin fazlası ile gönderdi arkadaşlar. Ona sizin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Beş parmağın beşi bir değil. Unutmayalım lütfen.
Açıkcası bende elimdeki bitkileri çıkarmak için konu açmayı düşünüyordum fakat bu olaydan sonra biraz dursun... Bu arada Geçmiş olsun Uğur bey'e..Hikimsenin hakkı hiçkimsede kalmaz
Pes doğrusu hala cıkıpta benim suçum yok diyorsan emre kardes,sana söylenecek tek söz ALLAH ISLAH ETSIN olur. Insan haysiyeti için yaşar. Sen haysiyetin yerine arkadaşlarının ricası için yazıyorum diyosan sana hersey müstehaktır gözümde.Yapmış olduğun yanlışında ardında kalsaydın ve onca şeyden sonra Uğur Beyden delikanlıca özrünü dileyip hatanı kabul etseydin ınan bak her ne kadar Uğur Bey maddiyatın peşinde olmasa bile senin insanlara verdiğin bu maddi zararı ben karşılardım. Sunuda unutma sakın senin Uğur Beyden haksızca aldığın 250 300 ytl ile yediğin Uğur Beyin yakasına döktüğü bile olamaz.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir...