Forumdaki Art Niyetli Kişiler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Emin Bey; inanın ben ilk başlarda Uğur Bey ile yaş muhabbetini konuşmuştum, o da büyüklük gösterip yaş olayından olayı sineye çekmişti. Daha sonra Emre Bey'in yaşı ile ilgili pek çok şeyi hem Uğur Bey, hem ben, hem de tüm forum yönetimi sineye çektik.
Yalnız her şeyin de bir sınırı var. Bunca olaya rağmen en ufak pişmanlık göstergesi yoksa, tam tersine akla mantığa ters bir kendine güven varsa bir yerden sonra ne yaşını ne de aklını kimse umursamaz olur. İş alttan aldıkça benzer davranışlara cesaret verdiği noktada artık bir şey yapmak gerekir yoksa daha fazla insanın canı yanar.
Ben arkadaşlar konusunda yorum yapmak istemiyorum. Sadece önerim İlanlar bölümüne ticari üyelerden başkası ilan veremesin normal üyelerde verecekse sadece takas ilanı versin. Sonuçta hobi ile uğraşıyoruz. İlla bir şeyler satacaksa ticari üye olsun, onunda belli şartları olsun.
E benimbalığım yavruladı ne yapacağım. Gidip akvaryumcuya satabilirsiniz zira benöyle yapıyorum yemdir falan alıyorum. Yada dediğim gibi amaç hobi ise takas usulü ilan :" Şu kadar yavru balık yada balık yem karşılığı takas olur" yada "Şu malzeme balık yada bitki ile takas olur." Bence böyle olmalı.
Saygılar.
Ben arkadaşlar konusunda yorum yapmak istemiyorum. Sadece önerim İlanlar bölümüne ticari üyelerden başkası ilan veremesin normal üyelerde verecekse sadece takas ilanı versin. Sonuçta hobi ile uğraşıyoruz. İlla bir şeyler satacaksa ticari üye olsun, onunda belli şartları olsun.
E benimbalığım yavruladı ne yapacağım. Gidip akvaryumcuya satabilirsiniz zira benöyle yapıyorum yemdir falan alıyorum. Yada dediğim gibi amaç hobi ise takas usulü ilan :" Şu kadar yavru balık yada balık yem karşılığı takas olur" yada "Şu malzeme balık yada bitki ile takas olur." Bence böyle olmalı.
Saygılar.
[/QUOTE]
Saygılar.
[/QUOTE]
Zaten olması gereken o. Ben forumdan birşey alırken sadece İzmir ilanlarına bakıyorum. Zaten onun dışında forumda tanınan kişilerde zaten sorun çıkmaz. Ama tanımadığımız bir arkadaş ise kesinlikle şehir dışından birşey almam.
Arkadaşlar bir önceki yazımdada dedim. Bu işler böyle olmaz alan arkadaşlar satan arkadaş bir birlerine güven duymaları lazım. Birde hayatta aynı kişiden bir kere kazık yersin eğer durumu adli mercilere taşımayacaksanız size geçmiş olsun demekten başka birşey demiyorum. Sadakanız olur Allah size bir yerden onu geri gönderir merak etmeyin. Ne siz gidenle batacaksınız nede o zengin olucak değilmi.
İlanlar kısmına sadece forum özel üyeleri konu açabilsin.Normal üyelerin ise formda tanıdığı ve tanıştığı forum özel üyeleri var.Onlar aracılığıyla satış yapabilirler.Ayrıca forum özel üyeleride bir nevi denetleyici görevi üstlenmiş olur...
İlanlar kısmına sadece forum özel üyeleri konu açabilsin.Normal üyelerin ise formda tanıdığı ve tanıştığı forum özel üyeleri var.Onlar aracılığıyla satış yapabilirler.Ayrıca forum özel üyeleride bir nevi denetleyici görevi üstlenmiş olur...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir