Düşük teknolojide yüksek seyir zevki
Boyut (cm):60X30hx25
Canlılar: 2 palyaço, 3 conch, electric blue hermit, kestane,tüp kurdu,
Malzemeler: Akıntı için bir adet iç filtreden çıkardığım 3 watt kafa motoru, sump dönüşü için bir adet 5 watt kafa motoru, 100 watt ısıtıcı.8-9 kg civarı canlı kaya.
Akvaryum Bakımı: Haftada bir sumptaki sünger temizliği, ihmal etmezsem damacana su ile %10 su değişimi.Su olarak belli bir marka kullanmıyorum, markette ne bulursam o, neredeyse her defasında farklı marka yani.
Kullanılan Yemler: Nls çeşitleri ve nori
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Red sea coral pro tuz.
Yaklaşık olarak bir senedir faal olan akvaryumum.Son günlerde tuzlu suya yeni başlayanların sayısında ciddi bir artış olduğunu görünce biraz da teşvik etmek amacıyla tanıtımını yapma gereği duydum.Başlıktanda anlaşılacağı gibi oldukça düşük donanıma sahip, hatta donanımsız.Herhangi katkı maddesi ve tuz ölçer dışında test yok.Ps kullanmıyorum tamamen canlı kayalara dayalı bir sistem, uygun canlı yükü olduğu sürece sorun olmuyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar
Harika olmuş Murat ellerine sağlık aynısından bende de var ,daha çok yeni biraz toparlasın fotoğrafları ekliycem.
Tebrik ederim Muratçığım, akvaryum çok harika görünüyor. Fotoğraflarda bir harika, sanki sen değil bir profesyonel çekmiş o resimleri.
Harika olmuş Murat ellerine sağlık aynısından bende de var ,daha çok yeni biraz toparlasın fotoğrafları ekliycem.
[/QUOTE]Tebrik ederim Muratçığım, akvaryum çok harika görünüyor. Fotoğraflarda bir harika, sanki sen değil bir profesyonel çekmiş o resimleri.
Deniz akvaryumlarından hiç anlamam lakin, tankınız çok güzel gözükmekte. 45 Litrede böyle bir ortam yaratmanız ise taktire şayen bence. Tebrik ederim, Nazar değmesin.
Saygılar...