20lt Öneri
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2025 21:42
[QUOTE=Cyber_Scout]Meksika cüce kereviti ?
Kardinal sulawesi karidesi?
Arı goby?
Pea puffer?
Meyan kökü groumi?
Seçenek çok aslında az biraz önerdim..[/QUOTE]
Esenlikler. Meyankökü Gurami'nin kuru yem kabul etmeyle ilgili sürecinin sıkıntılı olduğunu okumuştum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Kardinal sulawesi karidesi?
Arı goby?
Pea puffer?
Meyan kökü groumi?
Seçenek çok aslında az biraz önerdim..[/QUOTE]
Esenlikler. Meyankökü Gurami'nin kuru yem kabul etmeyle ilgili sürecinin sıkıntılı olduğunu okumuştum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2025 21:45
[QUOTE=IgorVladimir]
Esenlikler. Meyankökü Gurami'nin kuru yem kabul etmeyle ilgili sürecinin sıkıntılı olduğunu okumuştum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?[/QUOTE]
Kabul etmemeye gayet iyi devam ediyorlar...
Esenlikler. Meyankökü Gurami'nin kuru yem kabul etmeyle ilgili sürecinin sıkıntılı olduğunu okumuştum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?[/QUOTE]
Kabul etmemeye gayet iyi devam ediyorlar...
Teşekkür Edenler: [T]235883,IgorVladimir[/T]
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2025 21:52
Hocam bende sulawesi beslemek istiyorum tavsiye var mı?[EDIT]Kitapkurdu,2025-11-04 21:52:24[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2025 21:54
[QUOTE=Kitapkurdu]Hocam bende sulawesi beslemek istiyorum tavsiye var mı?[/QUOTE]
Talep ettiği su parametlerini karşılayabilecekmisiniz bir google araştırması ile öğrenin....
Talep ettiği su parametlerini karşılayabilecekmisiniz bir google araştırması ile öğrenin....
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2025 22:00
Onları zaten araştırdık[:D] Bize meslek sırrı lazım
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2025 22:13
[QUOTE=Cyber_Scout]
Stoğumda mevcut diyeceğim şikayet edecekler o yüzden demiyorum...[3)][/QUOTE][QUOTE=berensglam] hocam bunların coğu özel tür değil mi nerden bulcam bunları
[/QUOTE]
Bakın ne diyeceğim;
Nothobranchius Guentheri ve Fundulopanchax Gardneride mükemmel olur
hatta en iyi onlar olur..
1 çift...
Stoğumda mevcut diyeceğim şikayet edecekler o yüzden demiyorum...[3)][/QUOTE][QUOTE=berensglam] hocam bunların coğu özel tür değil mi nerden bulcam bunları
[/QUOTE]
Bakın ne diyeceğim;
Nothobranchius Guentheri ve Fundulopanchax Gardneride mükemmel olur
hatta en iyi onlar olur..
1 çift...
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2025 11:35
[:lol:][:lol:][:lol:][:lol:][QUOTE=Jotunheim]
bana kalırsa 20 litrede balık beslenmez [:D]
ama illa isterim diyorsan tek bir betta olabilir.[/QUOTE] [:lol:][:lol:]
Lav kırıgi üstü siyah kumlu sadece eledoa bitkisi olan akvaryum kurmaya karar verdim büyük akvaryumuma eledoa eklemeyi düşünüyordum budaya budaya eklerim artık canlı olarak klasik neritem olucak gene 2 adet 1 adette erkek beta eklerim
[EDIT]berensglam,2025-11-05 15:17:40[/EDIT]
bana kalırsa 20 litrede balık beslenmez [:D]
ama illa isterim diyorsan tek bir betta olabilir.[/QUOTE] [:lol:][:lol:]
Lav kırıgi üstü siyah kumlu sadece eledoa bitkisi olan akvaryum kurmaya karar verdim büyük akvaryumuma eledoa eklemeyi düşünüyordum budaya budaya eklerim artık canlı olarak klasik neritem olucak gene 2 adet 1 adette erkek beta eklerim
[EDIT]berensglam,2025-11-05 15:17:40[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2025 17:16
Şöyle bir arkadaşın yuvası oldu bol bitkili tanenli bolca ramshorn salyangoz olan bir yaşam diyelim [:lol:]
Arkadaşa isim önerileri bekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/268613/031220251714361.jpg[/IMG]
Beğenenler: [T]266508,Maiestas[/T]
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2025 17:20
[QUOTE=Kazaritachi]Şöyle bir arkadaşın yuvası oldu bol bitkili tanenli bolca ramshorn salyangoz olan bir yaşam diyelim [:lol:]
[/QUOTE]
"Irish" (Gökkuşağı anlamı ile)
[/QUOTE]
"Irish" (Gökkuşağı anlamı ile)
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2025 18:35
haha iyiymiş abi
Gönderim Zamanı: 3 Saat 40 Dakika önce
Ana konu açmadan buradan güncelleme vermek istiyorum.
3 ay kadar evimden uzaktaydım tek yaşadığım için balıklara (lepistes akvaryumumda var) bakacak birisi olmadığı için şehir dışından bir arkadaşıma Irish ve lepistesleri teslim ettim akvaryumları ile beraber Irishin sağlığı yerinde geri almayı düşündüm ama arkadaşımla güzel bağ kurmuşlar hiç sormadım bile yapacak bişi yok..
Aktif takip ettim burayı valla çok güzel akvaryumlar tanıtılmış bende kısa bir aradan sonra tekrar 2 kurulum yaptım onlar için konu açacağım. İYİ FORUMLAR
3 ay kadar evimden uzaktaydım tek yaşadığım için balıklara (lepistes akvaryumumda var) bakacak birisi olmadığı için şehir dışından bir arkadaşıma Irish ve lepistesleri teslim ettim akvaryumları ile beraber Irishin sağlığı yerinde geri almayı düşündüm ama arkadaşımla güzel bağ kurmuşlar hiç sormadım bile yapacak bişi yok..
Aktif takip ettim burayı valla çok güzel akvaryumlar tanıtılmış bende kısa bir aradan sonra tekrar 2 kurulum yaptım onlar için konu açacağım. İYİ FORUMLAR