19 Eylül Dernek Balık Avı (Hadi Ankaralılar Balığa
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2010 17:57
Eklemeye devam...daha çok var...
Akşama kadar fotoğraf makinası ile gezdim,tüm anları yakalayabilmek için...
Bi dahaki sefere fotoğrafçı yövmiyesi ekleyeceğim...
Kesikköprü dip temizleme çalışması....
Devamı yarın...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2010 18:42
[QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=ERKAN EFE]
[QUOTE=SEZER]
[QUOTE=SEZER]
Buna ne yorum yapılabilinir ki :))
[/QUOTE]
Yorum: Türkiye'de safari yapılmadığını biri bu vatandaşa anlatsın!!!![QUOTE=SEZER]
Dileyen istediği yorumu fotoğrafın altına yapabilir...
[/QUOTE]
Ali kardeşim, neden benim iki fotoğrafın arasına yazdın bunu şimdi?? Kesin kötü bir şey dedin sen.
Ali kardeşim, neden benim iki fotoğrafın arasına yazdın bunu şimdi?? Kesin kötü bir şey dedin sen.
[QUOTE=SEZER]
Abi tamamen tesadüfi bi olay,fotoğrafları 5'er 5'er ekliyorum,ilk beşden sonra yazdım,6. fotoğrafta sen olunca böyle oldu...Tamamen tesadüf ama hani yerinide bulmuş şimdi ne diyeyim....
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2010 19:23
[QUOTE=SEZER]
Arkadaşlar okeyde gayet iyiydi. Fakat yenen çıkmadı 1-1 berabere bitirdik
Bitkili akvaryum kurmak isteyen SEZER
abi bilerek yakaladı
Bu fotolar farklı açlardan çekilmiş fotolar değil. Sakın yanlış anlaşılma olmasın. Bunlar ayrı ayrı balıklar. Çok yer kaplamasın diye eklenmedi
Yemeklerin hazırlanmasında harunresitz abinin çok yardımı oldu. Köfte gerçekten mükemmeldi.
Açık büfe brunch
tamerce turnayı yakaladı fakat baya büyük olunca içe doğru sürüklendi.
Arkadaşlar okeyde gayet iyiydi. Fakat yenen çıkmadı 1-1 berabere bitirdik
[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2010 23:23
Selamlar;
Gelen herkezin ayağına yüreğine sağlık, güzel gün geçirdik, özellikle Bot daki Muhabbet süperdi, Mustafa abi beni çok güldürdü eee nede olsa işi,
Sabah kahvaltısında böreği getirene, çayımızı demleyene, kahvaltımızı hazırlayana, ekmeklerimizi kesene, mangalımızı yakana ayrıca teşekkür etmek istiyorum...
Birdahaki istikamet Çubuk/Karagöl biran önce konu açılsın ve tarih belirlensin. havalar çok soğumadan gidelim..
Son olarak Mustafa abi sen çok yaşa,
Alıntı
Emin yeni aldığı ve ilk kez kullanacağı botu önce ağzı ile şişirmeye çalıştı, sonradan paketin içinden bir pompa çıktığını hatırladı.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2010 23:36
Rica ederim Emin kardeşim, ben sizler için varım.
Yorum yapmadan geçemeyeceğim bir kaç fotoğraf daha gördüm, kusura bakmayın.
ALİ: Kİm atmış bunları çöpe yahu? Bizimkiler farketmeden şunları temizleyelim Ozan, biz getirdik deriz.
Semihsungur 2010-09-20 23:47:12
Yorum yapmadan geçemeyeceğim bir kaç fotoğraf daha gördüm, kusura bakmayın.
Ozan: Yok be abim biz getirdik bunları ne çöpü? (bu ikonlar fotoğrafa da çok benziyormuş yeni farkettim)
Turnanın yakalnırken yuttuğu gümüş balığının, mideden geri çıkarılışı (Şaka değil, gerçekten öyle oldu)
OZAN: Uyusunda büyüsün ninnniiiii
Serkan Bey'in oğlu, bir dahaki sefere botla gelecekleri kesin.
Akşama kadar fotoğraf makinası ile gezdim,tüm anları yakalayabilmek için...
diye yazmış Ali kardeşim. Tüm an dediği yakaladığı balık idi ama ne yazık ki buna şansı olmadı
Kesikköprü dip temizleme çalışması....
Haliç'in temizlenmesi işini Ali'ye vereceklermiş, öyle diyor. Örnek çalışma olarak bunları vermiş. Bu işte çok başarılı bulmuşlar.
Haliç'in temizlenmesi işini Ali'ye vereceklermiş, öyle diyor. Örnek çalışma olarak bunları vermiş. Bu işte çok başarılı bulmuşlar.
BEN: Arkamda birimi var yahu? Taktığım yemler daha atmadan gidiyor alla allaaa.
Ali kardeşim, benim nargileli fotoğlarlar ve daha bir çok ilginç an vardı, hepsine yorum hazır ona göre
Ali kardeşim, benim nargileli fotoğlarlar ve daha bir çok ilginç an vardı, hepsine yorum hazır ona göre
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2010 23:51
Bir balıkmı tuttunuz ???? ::))))))
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 08:57
Çok güzel bir gün geçirdiğiniz belli.Aranızda olamadığımdan dolayı üzüldüm.Bir dahaki sefere gelirsem balık nasıl tutulur gösteririm:)
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 09:15
[QUOTE=aslan_erdal]Bir balıkmı tuttunuz ???? ::))))))[/QUOTE]
Bir balıktan fazlasını tuttuk. İşin komiği 2 botla açılan profösyoneller baraj kuranlar boş döndü. Sadece biz değil oradaki düzinelerce insandan tık çıkmadı. Kısaca kesikköprünün balığını kurutmuşlar.
Aslında bizi kızılırmak paklar. Kış gelmeden tekrar gideceğiz.
Hayırlısı.
[QUOTE=deno06]Çok güzel bir gün geçirdiğiniz belli.Aranızda olamadığımdan dolayı üzüldüm.Bir dahaki sefere gelirsem balık nasıl tutulur gösteririm:)[/QUOTE]
Valla deniz balık olmayınca uzman olmak bir işe yaramıyor.
GÜVEN 2010-09-21 09:21:42
Bir balıktan fazlasını tuttuk. İşin komiği 2 botla açılan profösyoneller baraj kuranlar boş döndü. Sadece biz değil oradaki düzinelerce insandan tık çıkmadı. Kısaca kesikköprünün balığını kurutmuşlar.
Aslında bizi kızılırmak paklar. Kış gelmeden tekrar gideceğiz.
Hayırlısı.
[QUOTE=deno06]Çok güzel bir gün geçirdiğiniz belli.Aranızda olamadığımdan dolayı üzüldüm.Bir dahaki sefere gelirsem balık nasıl tutulur gösteririm:)[/QUOTE]
Valla deniz balık olmayınca uzman olmak bir işe yaramıyor.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 09:54
Arkadaşlar fotoğraf yükleyemiyorum,yükleme esnasında hata oluştu diyor...
İşin kötüsü mangalın fotoğraflarına başlayacaktım..
Sorun bende mi,yoksa sistemdemi bi sıkıntı var anlayamadım...
İşin kötüsü mangalın fotoğraflarına başlayacaktım..
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 11:11
[QUOTE=SEZER]Arkadaşlar fotoğraf yükleyemiyorum,yükleme esnasında hata oluştu diyor...
İşin kötüsü mangalın fotoğraflarına başlayacaktım..[/QUOTE]
Sorun bende mi,yoksa sistemdemi bi sıkıntı var anlayamadım...
İşin kötüsü mangalın fotoğraflarına başlayacaktım..[/QUOTE]
Ali bende mangal resimlerini 18 gözle bekliyorum.Belki şu an hata veriyor olabilir ama sen devam et