19 Eylül Dernek Balık Avı (Hadi Ankaralılar Balığa
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 11:48
[QUOTE=harunresitz]Biraz akort çalışması lazım ama hehehehehe[/QUOTE]
Hiç eğitimini almadan kendi öğrenmiş. Bir de ders alsaymış pehhh derdik o zaman
GÜVEN 2010-09-21 11:48:56
Hiç eğitimini almadan kendi öğrenmiş. Bir de ders alsaymış pehhh derdik o zaman
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 12:05
İnsanın gördükçe içi daralıyor.Bu sezon yoğunluktan 1 kere denize anca gidebildim.Turizm sektörü izin yapmamıza bile müsade etmedi bu sene
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 12:27
[QUOTE=harunresitz]Cindo helalin var, bilmediğini söylediğin halde geldin her işin ucundan tutmaya çalıştın :)[/QUOTE]
Harun inan senin yanında durmam yada senin benim yanımda durman bana çok avantaç sağladı batakta zaten sen geldin yendik ağa.Mangalı yakarkenden senin avantaçından yararlandım.( işi bilen olduğun için.) Bana araba,dan ekmek getir dedin suyu gördüm mangalın başında sıcaktan susamışım zaten O biçim yani sevinçten uçacaktım.Ya ne güzel tatlı ve buz gibi suydu belki bu kadar soğuk ve tatlı su işmemişimdir hayatımda Yani şu an ortamı ve mangaldaki etleri görünce canım çekti çok güzel ve özel bir gündü inan yeni arkadaş tanımak ve değişik ortamları gezmek çok eğlenceli YAŞAMAYI BİLECEN AĞA!!!
Emin paşanın jet skisi nerde yokmu resimleri Ali.
Görmemişin bir botu olmuş üzerinden yinmemiş.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 13:42
Bu sucukların hikayesi de ilginçtir. Yumurta,sucuk,tereyağı getirdim. Kimse tava getirmemiş.
Foruma da yazmıştım halbuki.
GÜVEN 2010-09-21 13:42:35
Foruma da yazmıştım halbuki.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 13:50
Sanki ali ustayla benden başka yemek yiyen yokmuş gibi olmuş.Lütfen emin hocanın olduğu kısmın resmini istiyoruz
Mangalın sıcağından pikniğin krosu gibi çıkmışım tek atletli ben Birde fotojenik olsam gam yemeyecem.
Hep arka plan resim çekilmişim sezer.Hep yanlış anlaşılacak