19 Eylül Dernek Balık Avı (Hadi Ankaralılar Balığa
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 16:31
Ya Antalyada olsanız kadronun 3te1 ini alırdık babamın arabası 9+1 onunla birlikte 10 kişi giderdik ne güzel ama malesef Antalyada yok böyle bir organizasyon.Yazıyı yazıyorum ve telefon ayın 18 i diyor yani akşama fotolarda geliyor inşallah.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 16:49
[QUOTE=Semihsungur]Harun Reşit kardeşim, bende mangal var, getirebilirim. Bir de benimle gelecek olan kişilerden (Güven hariç, onun teli var) bana özel mesaj ile ulaşıp telefon numarası bırakabilirlerse sevinirim. Benim güzergah: Kuşcağız evden hareket, Yunusemre caddesi (İncirli) ve oradan Basın Caddesine dönüş, oradan Fatih köprüsünde KOnya-Samsun yolunda Konya istikametine dönüş şeklinde olacaktır. Basın Caddesinden Güven'i alacağım. Sonrsa yada öncesinde yada yakın bir yerden gelecek olan arkadaşı alabilirim. Sahi kimdi bizimle gelecek olan diğer kişi? Yaşlılık işte. Benim telimi de yazayım o zaman. 0530 5405111. [/QUOTE]
Abi o gelecek kişi benim. Beni unutmayın özel mesajdan telofonlarımı bildirdim aramanızla ben dediğiniz yerde olurum.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 18:55
Arkadaşlar, 40 adet gümüş balığı emin çalışkan tarafından alınıyor. Güveci iptal ettik. Etler alındı. İçecek,cola,fanta,gazoz 25 adet ekmek alındı. Sabah kahvaltı için peynir,zeytin 2 kangal sucuk,1 koli yumurtayı aldık. Plastik bardak çanak çömlek de tamam. Mangal kömürleride tamam. 1-2 arkadaş 1-2 tane geniş tava getirsinde yumurtalı sucuk yapalım.
Kısaca yok yok. Buna mukabil tüm bunların bize maliyeti de adam başı 15 tl geçmeyecek. 10 da yakıt parası desek kişi başı maliyet 25 tl olacak.
Bu arada herkez 2şer 5er litre su alıp buzluğa koyarsa orda soğuk su içer su sorununu çözeriz.
Zabahın köründe 05:00 görüşürüz.
Hepimize rastgele
GÜVEN 2010-09-18 19:00:11
Kısaca yok yok. Buna mukabil tüm bunların bize maliyeti de adam başı 15 tl geçmeyecek. 10 da yakıt parası desek kişi başı maliyet 25 tl olacak.
Bu arada herkez 2şer 5er litre su alıp buzluğa koyarsa orda soğuk su içer su sorununu çözeriz.
Zabahın köründe 05:00 görüşürüz.
Hepimize rastgele
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 19:36
Ben tüpde getireyim, yumurtalı sucuk fikri çok iyi :) Çok güzel yumurta yaparım :D bilenler bilir, çayda yaparız...
İşte buda kanıtı,
05437420055 buda benim cep, herkez yanında buzlu su getirirse iyi olur, yarın hava sıcak olacak.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 20:17
[QUOTE=harunresitz]İnşaallah hepimiz için keyifli bir gün olur :)[/QUOTE]
Olmaması gibi bir neden yok, süper birgün olacak. Muhabbete doyamayacaksınız..
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 23:44
Saz çalmayı bilen varsa saz da getirelim arkadaşlar. Muhabbetin beline vururuz.:))))))
Hatta ben benim sazı getirebilirim iyi çalarım diyen varsa.
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2010 00:47
[QUOTE=Semihsungur]Saz çalmayı bilen varsa saz da getirelim arkadaşlar. Muhabbetin beline vururuz.:))))))
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Sen getireceksen getir belki çalacak birileri bulunur,
Bu arada gümüşleri aldım ve Akvaryumun birine attım hafif dışparazit belirtisi var, ne yapmam gerek.
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2010 00:49
Sen daha uyumadın mı????? :)))))))
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2010 01:09
[QUOTE=Semihsungur]Sen daha uyumadın mı????? :))))))) [/QUOTE]
Bana uyumak yok Levent geliyor az sonra (Akrilik) Kafamı şişirir artık,
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2010 01:43
Tamamdır kardeş bende malzeme toparlayıp şöyle bir uzanayım. Benim telden bi uyandırsan ne sevineceğim ama biliyor musun? 4 de ararsan sevinirim. Yukarıda yazmıştım bri daha yazayım 3 saat sonra görüşürüz. Sazı getireyim mi cidden??? Ya nargile??? hepsini getirsem yer kalmayacak arabada. Hemen kapatıyorum, getir dersen telefondan söylemen lazım...
Semihsungur 2010-09-20 10:35:45
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2010 02:58
EEE kimse yokmu bi benle eminmi ayaktayız uyanın looooo :D