VEDA
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2007 19:29
Discus bi türlü başaramadıgım için artık discuslarıma veda ediyorum ,zaten ölüyolar meleklerim var 2 eşim var onları üreticem discusa veda.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2007 19:51
Sinan bu kadar çabuk vazgeçme...Ama meleklerde güzel balıklardır.Ama 300 lt akvaryumun var bildiğim kadarıyla gerekli malzeme ve biraz sabirla bu işi yaparsın.Çoğul insan buyüzden ilk seferinde vazgeçiyor.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2007 20:56
sinan ömer abinin oldu memlekete yaşıyosun ve discus veda ediyosun ben istanbuldan ondan msn yardım aldım zamanlar oluyor bunu unutma discus nerden aldın çok önemlidir
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2007 01:11
İlk aldığım dört Discusum,acemilikten ölmüştü,vazgeçtiysem de gittiğim her akvaryumcuda gözlerim onları arar olmuştu hastalık misali sonra kafamı toparlayıp tekrar Discusa dönüş yapmıştım, işte ogün bugündür vazgeçilmez bir tutku. Discusun tadını alan başka balık bakamaz gibime geliyor.
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2007 09:14
Sn akın beye katılıyorum DİSCUS suz bir hayat cekilmez.Bir şans daha tanıyın kendinize sinan bey...
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2007 14:01
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2007 15:42
Her başarısızlığın mutlaka bir sebebi vardır. Elinizdeki mevcut teçhizatları detaylı bir şekilde, su değişimi, dip çekimi sıklığı ve discuslar ile beraber beslediğiniz balıkları (eğer varsa) belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2007 16:00
Balıksız hayat, tuzsuz yemeğe benzer. Unutma en çok isteyenler hep yarışı kazanmıştır. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2007 19:06