Ücretsiz Malzeme Dağıtımı Bölümü ile İlgi
Konuyu özelden de aldım, pek çok kişi tartıştığı için düşüncemi buraya da yazayım. Forum Özel Üyeleri'nin ilan verebilmesinden öte, görebildiği bir forum oldukça iyi olacaktır ve bedavaya alıp ardından akvaryumcuya verme olayı daha az yaşanacaktır.
En büyük dezavantajı insanların ücretsiz aldığı şeylere daha az değer vermesi. İnsanlar 30 liraya aldığı bir discusu ucuza satarken kötü hissedebilir ancak hediye gelen 100 liralık bir discusu satarken kötü hissetmez. Bazı kişiler 4-5 üyelik alıp farklı şekillerde kendini acındırıp, hangisi tutarsa diye mesaj atıp şanslarını deneyebilirler. FÖÜ'lük bir nebze bunun önüne geçecektir.
Olayı konuşalım, ardından kararı buradan bildiririz. Eğer atladaığım ve göremediğim bir nokta belirtilmezse, benim oyum olumlu yönde olacak.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Refet Bey teşekkürler öncelikle cevabınız için. Ben de kesinlikle "FÖÜ görebildiği" bir forumu kastediyorum ve eğer böyle olursa kesinlikle keyifli bir bölüm olacağına inanıyorum.Forum Özel Üyeliğinin bugüne kadar bir çok avantajı oldu bunlardan en önemlisi akvaryum.com maili , benim bahsettiğim bölüm eğer uygun görülür ve açılırsa bu avantajlara bir yenisi daha eklenecek ve somutlaşmaya başlayacak.
Forum eğer küçük bir grup için bu gibi faaliyetlerde bulunacaksa buna bişey diyemem aranıza yenilerini alma yeni hobicilerin de yer edinmesini gerekli görmüyor ve biz bize yeteriz diyorsanız onada bişey diyemem.
Yeni olduğum için ben beklentilerimi yazmış olabilirim ama dikkate alınır ama alınmaz.
Yanlışda anlaşılmasın kimseden ücretsiz malzeme talep etme derdim amacım yok çok şükür..Ben zamanında bu sıkıntıyı çok yaşadım şimdi elimde bir sürü kullanmadığım malzeme varken zamanında benim çektiklerimi çekenlere yardımcı olabilmek içindi uğraşım.
Her ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın, çok faydalı olacak bu düşünce için Emre beyi tebrik ederim.
[/QUOTE]
Forum Özel Üyesi: Forumlarda anket açabilen, Benim Sitem hizmetinden faydalanabilen, @akvaryum.com e-posta adresi alabilen ve gerçek üye olmaları sebebiyle prestij sahibi üyelik statüsüdür. Yeniliklerden yararlanma önceliğine sahiplerdir. Hobi adına bilgi sahibi olma şartı yoktur.
Gereklilikleri
Profil bilgilerini tam anlamıyla dolduran, imza bölümüne ad ve soyad bilgilerini giren, mesajlarında imla kurallarına dikkat eden, saygılı üsluba sahip Forum Kurallarına devamlı olarak uyan Forum Üyeleri’nden site yönetimi tarafından seçilir. TC kimlik numarası girilmesi gereklidir. Talep karşılığında verilmez.
Mehmet Ali Bey,elbette ki Tc kimlik numarasını vermeyenlerden son derece dürüst insanlar da var,ancak tam aksi de mümkün.Aynen sizin de belirttiğiniz gibi bakın başınıza ne gelmiş.Bu tip olayların olma ihtimali olduğu için bu gibi sınırlayıcılar koyulması gerekiyor.Aksi takdirde iyi niyetler suistimal edilmeye devam edilecektir.Bence kararı beklemek daha uygun olacaktır.Hele bi bekleyelim bakalım,ne denilecek yönetimden.