ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
15 Ocak 2009 21:20
Toplam Mesaj:
195 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
mali sanlı
Doğum Tarihi:
24 Mayıs 1980
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mehmet ali şanlıtürk
SON 10 MESAJI
Yeni Güvenli TC Kimlik Sistemi
[QUOTE=Erdal Hoca]Mehmet Ali Bey, ilgili haberi ben de okudum verdiğiniz linkten. O sahtekarlık sadece TC numarası üzerine kurulu gibi mesaj yazıyorsunuz.Adam tüm bilgileri kendi kimliğinin üzerine daktiloyla geçirmiş...
email 2008-12-31 16:42:12
[QUOTE=Erdal Hoca]Mehmet Ali Bey, ilgili haberi ben de okudum verdiğiniz linkten. O sahtekarlık sadece TC numarası üzerine kurulu gibi mesaj yazıyorsunuz.Adam tüm bilgileri kendi kimliğinin üzerine daktiloyla geçirmiş...
TC güvenlik numarası demişsiniz. Bu numaranın güvenlikle ilgisi yok ki... Refet'in bir sayfa önce yazdığı mesajı görmüşsünüzdür. Bu numaralarla söylediğiniz sahtekarlıkları yapmak bu kadar kolay olsaydı, ya da tek başına bu numara sahtekarlık için yeterli olsaydı KEY ödemesi alacak tüm kişilerin TC numaraları, internette herkese açık bir ortamda üstelik RESMİ GAZETE de yayınlananır mıydı?
Saygılar,
[/QUOTE]
Üstad dikkatliokursan A.A.nın kimlik bilgilerine internetten ulaştıktan sonra sahte kimlikyapıyor.Key ödemeleri ile ilgili dolandırıcılıklarda var google de araştırırsanız karşılaşırsınız.
Benim karşı çıkmam yanlış anlaşılmasın ben artık bu siteden ne alırım ne satarım artık(lütfen bu yazdığıma yorum yapmayınız)
Ankara forumu açıldığı zaman buluşmalara katılanlar denildiği zamanda karşı çıkmıştım.O zamanlar kızıma bakmaktan dolayı katılamadığımı belirttiğimde hafta sonunda mı yok dendi.Gelin bende buluşalım dediğimde sizi ne kadar tanıyoruz dendi.SOhbet ederiz dediğimde sizinle ancak balık muhabbedi edilir maçlara gelin dendi.Ben sürekli ayrımcılık yapılıyor dediğimde mesajlarım silindi.Dahasonra ne oldu forumda ayrımcılık oluşuyor diye ankara formu silindi.Şimdide özel üyelere veya tc kimlik numarası bırakanlara ayrımcılık yapılmıyor mu?
Tc kimlik no doğrulama ile herhangi bir 11 hane numara sallayarak ve o isimle üye olunduğu zaman ve dolandırıcılık yapıldığı zaman tc kimlik numaralarını akvaryum.com sakladığı için bir sorumluluk altına girmiyor mu?
Yeni Güvenli TC Kimlik Sistemi
tc güvenlik numarası ile yapılan bir sahtekarlığın adresini vermek konu dışına çıkmak mı oluyor?
email 2008-12-31 02:30:12
tc güvenlik numarası ile yapılan bir sahtekarlığın adresini vermek konu dışına çıkmak mı oluyor?
Komşusunun parasını çektiği belirtilen M.M.K. ise verdiği ifadede, çok borcu olduğunu söyleyerek iş yerinden komşusu olan A.A.'nın kimlik bilgilerine internetten ulaştıktan sonra kendi kimliğine daktilo ile geçtiğini belirtti. M.M.K. daha sonra kimliği alarak17 bin YTL parayı çektiğini itiraf etti.
Debisi düşen Atman 3336
3336 2,5 senelik bi alet.Debi düşmesin diye elyafı bile çıkardım ama nafile.Mıknatıs dahil pırıl pırıl yaptım ama nafile.Hatta sepetleri tümden çıkardım sadece su bastım ondada aynı.
3336 2,5 senelik bi alet.Debi düşmesin diye elyafı bile çıkardım ama nafile.Mıknatıs dahil pırıl pırıl yaptım ama nafile.Hatta sepetleri tümden çıkardım sadece su bastım ondada aynı.
Ücretsiz Malzeme Dağıtımı Bölümü ile İlgi
HEdiye verilmesi güzel birşey ama bunu sadece föü görmelerine bende karşıyım.Hediye ile gelebilecek konuları arkadaşlar yazmış zaten verilen hediyeler başka nick altında satılacaktır.11 mart tarihindede buna benzer bir konuda başımdan geçenleri yazmıştım.Tekrar kopyala yapıştır yapıp hatırlatmak isterim.
HEdiye verilmesi güzel birşey ama bunu sadece föü görmelerine bende karşıyım.Hediye ile gelebilecek konuları arkadaşlar yazmış zaten verilen hediyeler başka nick altında satılacaktır.11 mart tarihindede buna benzer bir konuda başımdan geçenleri yazmıştım.Tekrar kopyala yapıştır yapıp hatırlatmak isterim.
Ya arkadaşlar bende size başımdan geçen olayı anlatayım.Bu ramazan ayı değil ondan önceki ramazan ayında greshakei yavrularını hediye etmek istedim.Ama tek şart koymuştum vereceğim arkadaş lise öğrencisi olsun dedim.Tabii Eskişehir'den bile msj atmışlardı.Bir ilanda 35 yaşındaki bir arkadaşımız telefon numarasına kadar bırakmıştı.Her neyse bir liseli arkadaşla anlaştık Dikimevi postanesinin önünde elimde poşet 50 tane yavru beklemeye başladım.Liseli arkadaş almaya gelmedi.Bende internet cafeden bana telefon numarasını bırakan arkadaşımızı arayarak balıklar poşette hemen alabilirseniz sevinirim diye aradım.Arkadaş 15 dakika sonra gelip balıkları aldı.Asıl olay bir arkadaşımla gezerken bir akvaryumcu gördük.Hadi girelim bakalım derken benden 50 tane yavruyu isteyen arkadaş akvaryumcu çıktı.
Gerisini siz düşünün.
Föü olmak için tc kimlik numarası şart oluyor.Ben dahil bir çok arkadaş tc kimlik numarasının kaybolması halinde bir çok tatsız olay çıkacağı için vermek istemediğine eminim.
Daha önce Ankara forumu.İstanbul forumu açıldığı zamanda buluşmalara katılma şartı arandı ama sonra ayrımcılık oluyor diye kaldırıldı.Sizce bu olaydada föü yararlanırsa ayrımcılık olmayacak mı?
Debisi düşen Atman 3336
Arkadaşlar 3336 debisi sanki yok denecek kadar düştü bir arkadaşla konuşurken hiç bir türlü çözülmez değişmesi lazım dedi.Başka bir arkadaş ise mil ve mıknatısı değiştirirsen eski halini alır dedi.Aranızda debi düşmesine çözüm bulan var mı?
Arkadaşlar 3336 debisi sanki yok denecek kadar düştü bir arkadaşla konuşurken hiç bir türlü çözülmez değişmesi lazım dedi.Başka bir arkadaş ise mil ve mıknatısı değiştirirsen eski halini alır dedi.Aranızda debi düşmesine çözüm bulan var mı?
İkinci Akvaryum Faciası
Silikon üstüne silikon tutmaz silikonları sökmeniz lazım.Akvaryum silikonu kullanmayı unutmayın
Ankara İstanbul Buluşması
Arkadaşlar çukurambara gelirken kaza geçirdim o yüzden katılamıyorum.İlk defa sizlerle buluşmak için bayramda memleketten erken döndüm ama gelecek sefere inş.email 2008-12-11 12:02:17
Arkadaşlar çukurambara gelirken kaza geçirdim o yüzden katılamıyorum.İlk defa sizlerle buluşmak için bayramda memleketten erken döndüm ama gelecek sefere inş.
Dijital Fon. Link Güncellendi 07.01.2011
[QUOTE=boraduruhan]
Bu tür arka fonları ne tür kağıtlara bastırıyorsunuz ? Resmi dıştan uyguladığınızı düşünüyorum haklımıyım ?
[/QUOTE]
[QUOTE=boraduruhan]
Bu tür arka fonları ne tür kağıtlara bastırıyorsunuz ? Resmi dıştan uyguladığınızı düşünüyorum haklımıyım ?
[/QUOTE]
Dijital baskı için kullanılan özel bir folyo var ona basılıyor.Resim klasik arka fonlar gibi dışarıdan uygulanıyor.
Dijital Fon. Link Güncellendi 07.01.2011
[QUOTE=email]Arkadaşlar yarın size 120*50*60 lık dijital baskının fiyatını buradan yazarım.Toplu fiyat çıkartırım ama tek bir isteğim var.
[QUOTE=email]Arkadaşlar yarın size 120*50*60 lık dijital baskının fiyatını buradan yazarım.Toplu fiyat çıkartırım ama tek bir isteğim var.
Burada biz 20 tane yaptırırız denir ben ona göre fiyat alırım.
20 taneden 5 tane gelirse standart fiyat derlerse karışamam ne yazık ki.
Ama size garanti ederim ankara'da ki en iyi fiyatı bulurum size.
Ulus'ta çevrem oldukça geniştirde.
[/QUOTE]
Arkadaşlar 120*50 ebadında baskı malzemesine en yüksek dpi(600dpi) 15 ytl'den bastırabileceğiz arkadaşlar.Sayı çoğaldıkça fiyat düşecek arkadaşlar.
bedava balık!...
Benim şu sıralar sinirlendiğim bir konu var.Bir kaç lazım olmayan malzemenin satışını verdim.Öğrenci arkadaşlara saygı duyuyorum ama pazarlık yaparken abi öğrenciyiz idare et vs kelimeler kullanıyorlar.Ben devlet memuruyum ama ne yazık ki bazı öğrenci arkadaşlar gibi kaliteli ve pahalı balık beslemedim.Nedense hep öğrenciyim 30 liralık şeyi 15 liraya verdiyen arkadaşların 300-400 liraya balık satış ilanlarını görüyorum.Bu olay beni gerçekten üzüyor.
Benim şu sıralar sinirlendiğim bir konu var.Bir kaç lazım olmayan malzemenin satışını verdim.Öğrenci arkadaşlara saygı duyuyorum ama pazarlık yaparken abi öğrenciyiz idare et vs kelimeler kullanıyorlar.Ben devlet memuruyum ama ne yazık ki bazı öğrenci arkadaşlar gibi kaliteli ve pahalı balık beslemedim.Nedense hep öğrenciyim 30 liralık şeyi 15 liraya verdiyen arkadaşların 300-400 liraya balık satış ilanlarını görüyorum.Bu olay beni gerçekten üzüyor.
SON MESAJLAR
- Japon Balığımın Vücudu Bi Anda Kanlandı sea life, 03:35
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre İçinde Çıkan Canlı ahmetfiratozkaya, 01:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bettam Akvaryum Kumuna Sürtündü Nafizcans, 01:24
Labirentliler - Nerite Salyangozunun Etrafındaki Sümüksü Yapı Carnivoreyum, 01:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Sunsun603b Mi Tetra Ex 1200 Mü bendeniztayfun, 01:08
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Grindal Kurt Ömürlük Canlı Yem muratzngn, 00:29
Canlı Doğuranlar - Balığım Doğuruyor Mu Nurşah, 00:17
Hastalıklar ve İlaçlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin twinsoul, 00:15
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Kapsül Gübre Ve Torf Kullanımı ? Ömer Kaan, 00:10
Taban ve Gübreleme - Betam Hasta Lalamonde, 00:07
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum Mobilya Üzerinde Çok Kaygan Duruyor GhostKoi, 00:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Dolap Yalıtım GhostKoi, 23:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bakımı Kolay Bitki ? hokia386, 23:37
Canlı Doğuranlar - 6 Akvaryumda 17 Çeşit Canlı 🔥 Aguamentist, 23:34
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Cam Zambak Boru Sorunu hasancobanoğlu, 23:33
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Akvaryumum İçin Bilgi Almak İstiyorum Gunell46, 23:14
Yeni Üye Forumu - 120x50x50 Akvaryum Aydinlatma Ve Bitki Önerisi MK_71, 22:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtresiz Father Fish Kurulumum grendel1984, 22:27
Akvaryum Tanıtımı - lepistesim dogurdu ama hala karnı şiş Utku uzun, 22:20
Canlı Doğuranlar - 200 Lt. Bir Çift “sajica” 1Balikci, 22:15
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - 200 Litre Akvaryumda En Güzel Hangi Tür Beslenir? Thefishmannn, 22:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurduğum Betta Akvaryumunda Sorunlar fureagle, 22:07
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Bir Bir Ölüyor HTdg, 22:06
Yeni Üye Forumu - Kaya İle Dekor Akvarist Taha, 21:59
Yeni Üye Forumu - Bu Yavru Lepistesi Akvaryuma Koyayımmı Akvaryum2000, 21:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Sislenme İnci Kefali, 21:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Saldırıya Uğrayıp Yüzgeçi Yenen Sp Nasıl İyileşir? Akın26_, 21:16
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Yavrular İçin Bu Yemi Kullanıyorum Ama Doyarlarmi Azizdurdenn, 21:06
Canlı Doğuranlar - Lepistes yavrusu Utku uzun, 21:06
Canlı Doğuranlar - Su Üstü Yağlanma Sorunu Ömer t, 20:53
Yeni Üye Forumu - Sarhoş Gibi Yüzüp Düzelen Tetra Türleri KaanE, 20:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Frontosa Hakkında SİGMA BALIK😎, 19:59
Tanganyika Cichlidleri - Cinsiyet Ayrımı shndinc, 19:57
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Küçük Semender Ne Kadar Aç Kalabilir veneficus, 19:23
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Pipo Filtre İc Filteryle Beraber Kullanirimi İsmail_194606946, 18:23
Yeni Üye Forumu - Bettamın Gözü Şişti erdumuts, 18:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Ağız Çevresi Doku Oluşumu acemibiri, 17:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Macro Algea Reactor ahmetfiratozkaya, 17:15
Filtreleme Seçenekleri - Japon Akvaryumunda Filtre Kullanımı Hidro Dinamik, 17:12
Yeni Üye Forumu - Vatoz Da İç Parazit Ve Flagyl Can özkul, 17:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Hoppala, 16:55
Labirentliler - 130 40 60 Büyüklüğünde Akvaryuma 8 Mm Olur Mu? Hobilenyum, 16:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Amonyak Zehirlenmesinde Ph Etkisi bendeniztayfun, 16:42
Makaleler ve Tercümeler - Fil Kulak Lepistes Hakkında ubaltepe, 16:25
Canlı Doğuranlar - Isıtıcı Kırıldı darkaura, 16:12
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - 60x40x40 Yeni Düzen ercane, 16:11
Akvaryum Tanıtımı - Balık Seçimi saturday, 15:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 15:23
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 400 Litre Akvaryuma Kaç Tetra Koymalıyım Sizce. trueblue, 15:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteslerin Türü Nedir saturday, 14:54
Canlı Doğuranlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumumu Satıyorum teksas_tombiks 02:24
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 01:38
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Aporetti 00:40
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 00:39
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 00:39
- Kırmızı Su Üstü Bitkisi Lina Shrimps 00:24
- Katil Salyangoz Lina Shrimps 00:24
- Karideslerinize Yuva :) utkuk 00:22
- Tanganyika Regani Cichlid Yavruları iakyol 00:09
- Büyük Boy Japon Balığı Baracuda80 23:53
- 2 Oscar - Bostancı OrdiBuko 23:51
- Tetrazon - Bostancı OrdiBuko 23:51
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 23:17
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 23:17
- Neolamprologus Similis mlh06 22:36
- Neolamprologus Similis mlh06 22:36
- D501 Co2 Set Kerems06 22:13
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 21:59
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:59
- Su Piresi+yeşil Su onurdinler 21:57
- Albino Tül Melek Balığı Yavrusu (özel Tür) onurdinler 21:57
- Taeniacara Candidi & Abacaxis & Cacatuoides HarunYILDIRIM 21:55
- Damızlık Altı Macrostomalar sametyildiz 21:50
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 100tl sıtkı 21:40
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 21:40
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 21:40
- Mikro Kurt Kültürü 100 Tl sıtkı 21:40
- 75w Isıtıcı Ve Yavruluk vedat79 20:13
- Eheım Classic 250-05 Bora Bey 19:33
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 19:33
- Wild Betta Super Black Splendens Spadetail Rmert 18:53
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 18:53
- Katil Salyangoz jezey 18:53
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 18:53
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 18:53
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 18:53
- Hobiyi Bırakıyorum. piranhabull 18:27
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 18:12
- Üç Noktalı Gurami && Rasbora & Albino Cüce Vatoz kerem1135 18:12
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 17:53
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 17:53
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 17:53
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 17:53
- Yavru Veren Genç Apistogramma Macmasteri Çift rhn35 17:06
- Yavru Veren Genç Damızlık Apistogramma Trifasciata rhn35 17:06
- Pingu Guppy G_can 16:45
- Siyah Gül Karides G_can 16:45
- Anubiaslar 10-12 Yaprak bytrmrt 16:18
- Orando Japon Ve Nilüfer Nuphar Japonica Doğasa 15:49
- Yarasa Tül Melek Ve Damızlık Eş Gold Ramirazi Doğasa 15:49
KULLANICILAR
- 32 Online Kullanıcı, 18 Üye
Online Kullanıcılar
AmatorAkvryumcu,
MiSoSiKiaN,
-RBG-,
wolf06,
aykome,
Akax,
SÜMER_38,
Kaan59,
Bora Bey,
EKAR,
MufasaBosss,
ZET,
SerkanAkın,
MehmetSerkan,
AliAlp,
Kayrabarlas,
musteynn,
frkndkm,
KaanE,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.