Sıra Dışı Yunus Kolonim.. Eylül Resimleri eklendi sayfa:10
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2012 23:53
Hay maşallah Hüseyin ne dişiymiş o erkek gibi. Valla Hüseyin bunun yavrularından isterim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2012 13:28
Teşekkürler Fatih daha iyileri seninde olucak inşallah sabır biraz, ben Hüseyin abiden alırken o balığı erkeğe bende çok benzettim ama işin piri Hüseyin abi verdiği hiçbir balıkta yanlış olmadı saolsun sayesinde güzel bir koloni sahibi oldum Mustafa abi Bayramda çok büyük ihtimal memlekete geliyorum muhtemelen bu 1 ay zarfı içinde yavru alabilir o dişi alırsa yetişirse getiririm sana gelirken yavrularımın hepsi karışık tankta istersen onlardanda getiriyimde sen özellikle o dişiden istiyosun diye dedim..
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2012 18:11
Teşekkür ederim kardeşim seninle tanışmayı çok isterim ben o dişiye bayıldım kısmet olursa onun yavrularından isreim.
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2012 20:24
O dişiyi alırken Hüseyin abi ağzı doluydu kusturup verdi ben çok ısrar etmiştim sağolsun kırmadı vermişti, Mustafa abi ben sana gelmeden haber veririm inşallah bu aralar yavru alırda gelirken getiririm sana
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2012 19:20
Allah nazardan saklasın :)
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2012 00:34
Desene şanslıyım inşallah yavrularını da görürsün.Ama bayrama kadar taşınacak büyüklüğe ulaşmazlar herhalde.
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2012 22:00
Evet abi aynen dediğim gibi oldu bugün ağzını doldurmuş en sağlam dişim istersen bayrama gelirken getiriyim yavrulardan
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2012 00:47
Hüseyincim dayanabilirler mi o boyda o kadar yola
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 10:34
Ağzı dolu dişilerimden bir tanesi bu dişim nasıl ?
[VID]http://www.izlesene.com/video/disi-yunusum-agzi-dolu/6465617[/VID]