Sıra Dışı Yunus Kolonim.. Eylül Resimleri eklendi sayfa:10
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 18:36
Tartışma yaratmak istemem ama Ankara'nın yunusu başkadır
Maşallah balıklarınız çok güzel umarım sağlıklı bir şekilde yaşamlarına devam ederler.
Tek gözüme çarpan mermerler oldu. O güzelim fosil kayaların yanında pek hoş durmamış.
Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar.
Maşallah balıklarınız çok güzel umarım sağlıklı bir şekilde yaşamlarına devam ederler.
Tek gözüme çarpan mermerler oldu. O güzelim fosil kayaların yanında pek hoş durmamış.
Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 03:31
Maşallah inşallah sağlıklı olarak büyütürsün yavruları
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 03:55
[QUOTE=4KatilSalyangoz]Tartışma yaratmak istemem ama Ankara'nın yunusu başkadır
Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar.[/QUOTE] İlk resimlere yada videolara baktın heralde çok oldu onları çıkaralı dediğin gibi hiç hoş durmuyordu yeni kaya alana kadar geçici koymuştum onları şu an yok zaten son videoları izle göreceksin, bende Ankara'ya gittim aldım balıklarımı Hüseyin Ersöz'den aldım alalı 1 yıl oldu hemen hemen olgunlaştıkça balıklar çok daha güzelleşiyorlar
Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar.[/QUOTE] İlk resimlere yada videolara baktın heralde çok oldu onları çıkaralı dediğin gibi hiç hoş durmuyordu yeni kaya alana kadar geçici koymuştum onları şu an yok zaten son videoları izle göreceksin, bende Ankara'ya gittim aldım balıklarımı Hüseyin Ersöz'den aldım alalı 1 yıl oldu hemen hemen olgunlaştıkça balıklar çok daha güzelleşiyorlar
Bunlarda damızlık altlarım biraz ışık yetersiz olduğu için çok iyi bir çekim olmadı
[VID]http://www.izlesene.com/video/sira-disi-yunuslarim-damizlik-altlari/6470389[/VID]
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2012 23:27
Bu hafta yeni aldığım dev kolonim 2 erkek 10 dişi
[VID]http://www.izlesene.com/video/kolonim-2/6494273[/VID]
Burdada 2 yeni erkek katıldı tepeli olanlar Hüseyin Ersözden
[VID]http://www.izlesene.com/video/kolonim-agustos/6494347[/VID]
Erkek
Dişi
Erkek
Dişi
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 01:19
Hayırlı olsun balıkların maşallahları var bol yavru almanız dileğiyle
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 01:35
Hüseyin sen ne yaptın abim olan var olmayan var olmuyor bak ramazan günü insanın dibi düşüyor nerden aldın bu kadar çok sayıda güzel balığı.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 20:56
Balıklarımın son halleri 2 tane yeni gelen erkekte var tepeli olanlar yeni erkekler bu koloniye değilde ilerleyen zamanda yeni aldığım koloniye koymayı düşünerek aldım yorumları bekliyorum