OokyanusS Akvaryum Şikayet Var.!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
''Derdi başka diyorlar ise'' derken ne demek istiyorsun abicim sen ? Ne derdi, neyin derdi...
Hala yanlış uslup kullanıyosunuz abim bak. Burada böyle şovenist hareketlere felan gerek yok.Yok numarasını vereyim Fatih ile görüşsünler, yok başka derdi varsa bilelim felan...
Bi derdim olsa zaten gelir Allah'ın selamını verir girer dükkanınıza orada sizle yüz yüze hallederdim ama buna değecek bir dert yok ortada. O yüzden lütfen biraz daha sakin olun beni üzmeyin...
Ayrıca yazdıklarımı okumuyorsunuz heralde, gerçi ben diğer arkadaşa yazarken sizde yazmışsınız baş yetkili olarak...
Benden talep mi bekliyorsunuz, ben taleplerimi söyledim.
Bakın Fatih isimli arkadaşta sordu aynı soruyu ve ben bir önceki yorumumda 5** yıldız şeklinde ayırdığım paragrafın cevap kısımda yazdım...
Firma sahibi sizlersiniz yaşanılan durum ortada, burada benim şunu istiyorum bunu istiyorum demem saçma olur... Ki zaten ben şimdiye kadar öyle özel bir istekde bulunmadım, sadece sizler tarafından bana verilen sözlerin yerine getirilmesini istedim o kadar...
Burada öneriyi senin yapman gerekir bence şu saatten sonra ve bu sefer sonradan değiştirilmeyecek bir öneri olsun mümkünse...
Kurallar gereği Ticari üyeye yaptırım uygulanacakmı merak ettim.Şahsi kanaatim bu petşhopçudan alış-verişten uzak durmam gerektiğidir.Üslup çok kötü.Arada 3 isim var bence hepsi feyk Asıl isimlerini öğrenemiycez sanırım.
Abicim su kalitesi, temizlik v.s. v.s. değil ki durum.Olayı farklı yerden değerlendiriyorsunuz.
Olay;İlandaki balıkların resmi, bana gelen balıklar-gelen balıkların durumu, verilen sözler-verilen sözlerin tutulmamayışı, yapılan telefon konuşmalar ve bu konuşmalarda yapılan isim oyunları.
Ben bir gün boyunca Kerim isimli bir adamla tarştıştım adam Fatih çıktı bugün ve benim olayın başından sonuna hiç görümediğim asıl Kerim geldi, ben en yetkiliyim dedi... Ben olayın başından balık ölümü olan güne kadar Halis Bey ile görüştüm ve buralarda ikimizde birbirimizi anlayışla karşılayarak gitti.Ne zaman ki balıklar öldü, Halis Bey yine tamam dedi ben sözlerimin arkasındayım dedi ama O Kerim takma adlı Fatih isimli arkadaş araya girince olaylar kopmaya başladı.Bu sefer Halis Abi de ağız değitirdi v.s. Lütfen olayı değerlendirirken sadece konu üzerinden değerlendirin, benim şahısların başka özelliklerine herhangi bir sözüm olmadı asla...
Şunu da açık açık söyleyim: O kadar güvensiz bir haldeyim ki şuan; buraya yazan Abdülkerim Bey'in de ben Abdülkerim Bey olduğuna inanmıyorum.Bunuda yine o Fatih isimli şahsın yazdığını düşünüyorum.Çünkü yazım üslüp cümle kurum tarzı çok beziyor iki yazıda.Yine günahlarını almayım fakat bana arkada Halis Bey'in sesi gelirken Halis Bey şuan burada yok diyen, forumdan atılan tüm msjlarda Halis ismini kullanan, tüm gün kendini Kerim ismi ile tanıtıp ertesi gün ben aslında Fatih'im diyen.Telefonda ben Halis diye konuşup sesini tanıyıp sen Halis değilsin dediğimizde tamam ben Kerim diyen ama aslında kerim de olmayan birileri ile karşı karşıyayım...
Kerim kardeşim ben ciddi ve seviyeli olarak size nasıl yardımcı olabilirim diyorum siz halen işin alayında ve net olmayan cevaplar veriyosunuz.Şimdi benim size vaadim şudur:
Arkadaşlar pardon ben bişiymi atladım farkında olmadan adam falanmı öldürdüm yahu resmen vatan haini ilan edilmiş durumdayım.Bana burdan çıkıp benim kadar elamanının hatalarını üstelik kovduğu bir elemanının sorumluluğunu alıp onun mağdur ettiği kişinin bütün zararını karşılayacak birtane esnaf gösterebilecek olan varsa buyrun meydan bende gidip o arkadaştan esnaflık dersi alayım.Siz veryansın eden arkadaşlar hanginiz beni ne kadar tanıyor ve neye göre yorum yapıyorsunuz ki yapılan bir hatayı düzeltmeye çalışan bir esnafın üstelikte işten attığı bir elemanının hatasını düzeltmeye çalışan bir esnafın hakkında yerli yersiz yazıyorsunuz.Yok beni tanımak istersenizde buyurur gelirsiniz mekanımıza bir çayımızı içersiniz begenmezsenizde ben burayıda sizide beğenmedim arkadaş dersiniz gelir burda yazar çizersiniz.Şimdiye kadar burda bu platformda bir şikayet yazmamışsam affediciliğimdendir yazarsam forum özel üyesi arkadaşlar gözlerine inanamazlar susuyorsam korkumdan değil metanetimdendir...