OokyanusS Akvaryum Şikayet Var.!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar pardon ben bişiymi atladım farkında olmadan adam falanmı öldürdüm yahu resmen vatan haini ilan edilmiş durumdayım.Bana burdan çıkıp benim kadar elamanının hatalarını üstelik kovduğu bir elemanının sorumluluğunu alıp onun mağdur ettiği kişinin bütün zararını karşılayacak birtane esnaf gösterebilecek olan varsa buyrun meydan bende gidip o arkadaştan esnaflık dersi alayım.Siz veryansın eden arkadaşlar hanginiz beni ne kadar tanıyor ve neye göre yorum yapıyorsunuz siz gerçekten o kadar dürüst okadar doğru insanlarmısınızki yapılan bir hatayı düzeltmeye çalışan bir esnafın üstelikte işten attığı bir elemanının hatasını düzeltmeye çalışan bir esnafın hakkında yerli yersiz yazıyorsunuz.Yok beni tanımak istersenizde buyurur gelirsiniz mekanımıza bir çayımızı içersiniz begenmezsenizde ben burayıda sizide beğenmedim arkadaş dersiniz gelir burda yazar çizersiniz.Şimdiye kadar burda bu platformda bir şikayet yazmamışsam affediciliğimdendir yazarsam forum özel üyesi arkadaşlar gözlerine inanamazlar susuyorsam korkumdan değil metanetimdendir...
[/QUOTE] Abi sen ne söylersen söyle adam başta yazmıs yazısının herzaman arkasında durur içinden derkiadam doğru sölüyor tamam ama buraya başka yazar bben kerem abiyi tanımam yada tanımamam önemli değil fakat orda da bir dükkan ve burdan ailesine ekmek götürmeye çalsısan elemanlar var en azından bunlara saygılı olmak lazım eleman hata yapmıs patron düzeltir ve bu hep böyledir. Konunun bu denli uzatılması gereksiz tüm herkes bi ayrı telden kerem bey başka telden çalısoyr millet diyor siz sölesiniz bölesiniz kerem bey zaten hatasının elemanın kabul etmiş ben ne zarar varsa karsılayım diyor bence konu kaatılmalıÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar pardon ben bişiymi atladım farkında olmadan adam falanmı öldürdüm yahu resmen vatan haini ilan edilmiş durumdayım.Bana burdan çıkıp benim kadar elamanının hatalarını üstelik kovduğu bir elemanının sorumluluğunu alıp onun mağdur ettiği kişinin bütün zararını karşılayacak birtane esnaf gösterebilecek olan varsa buyrun meydan bende gidip o arkadaştan esnaflık dersi alayım.Siz veryansın eden arkadaşlar hanginiz beni ne kadar tanıyor ve neye göre yorum yapıyorsunuz siz gerçekten o kadar dürüst okadar doğru insanlarmısınızki yapılan bir hatayı düzeltmeye çalışan bir esnafın üstelikte işten attığı bir elemanının hatasını düzeltmeye çalışan bir esnafın hakkında yerli yersiz yazıyorsunuz.Yok beni tanımak istersenizde buyurur gelirsiniz mekanımıza bir çayımızı içersiniz begenmezsenizde ben burayıda sizide beğenmedim arkadaş dersiniz gelir burda yazar çizersiniz.Şimdiye kadar burda bu platformda bir şikayet yazmamışsam affediciliğimdendir yazarsam forum özel üyesi arkadaşlar gözlerine inanamazlar susuyorsam korkumdan değil metanetimdendir...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]Buraya şunu söyleyeyim;
***''bir elemanının sorumluluğunu alıp onun mağdur ettiği kişinin bütün zararını karşılayacak birtane esnaf gösterebilecek olan varsa buyrun meydan bende gidip o arkadaştan esnaflık dersi alayım.''
Abi birgün çayımızı içmeye bekleriz. ;) Bunun böyle olmasından başka bir yolu yok ki, o kişinin ağzından çıkan her söz; senin, Halis Bey'in yani firmanızın ismi ile söylenmiştir... Bu yüzden ya elemanlarınızı iyi yetiştireceksiniz ya da buna uygun eleman çalıştıracaksınız firmanızın geleceği ve kalitesi açısından.
***''Şimdiye kadar burda bu platformda bir şikayet yazmamışsam affediciliğimdendir yazarsam forum özel üyesi arkadaşlar gözlerine inanamazlar susuyorsam korkumdan değil metanetimdendir...''
''Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olur.'' Bu da Hadis-i Şeriftir.Haksızlık karşısında susulmasını gerektiren bir sebep olamaz bence, konuşulmalı ki: Haksızlıklar ortaya çıksın, gerekenler yapılsın yarınlar güzel olsun.
Hep sustuğumuzdan bu hale geldik.
[QUOTE=OokyanusS]
Kerim kardeşim ben ciddi ve seviyeli olarak size nasıl yardımcı olabilirim diyorum siz halen işin alayında ve net olmayan cevaplar veriyosunuz.Şimdi benim size vaadim şudur:
Abdülkerim Bey;
Öncelikle o arkadaşı işten çıkarmak en doğrusu bu net, madem böyle kaliteli bir firmayız diyorsunuz o tarz adamların orada bulunmaması gerek fakat işin içine EKMEK giriyor. İstemem ki o kardeşimde beni ekmeğimden etti diye bana sitem etmesin, sebep olmayım üç kuruşluk bir iş için.Arkadaşı işten çıkarmayın bu size bir ricam olsun, ama uyarın böyle bir ticaret olmaz, astlarını üstlerini kendi konumunu bilerek iş yapsın bundan sonra...
2 ve 3'e gelince nasıl istersen öyle olsun abi, artık bitsin ama yoruldum yıprandım artık şu 10 gündür.
Son olarak ben sizle hiç konuşmadım, görüşmedim firmanın asıl yetkilisi sizmişsiniz, gerekeni yapıp firmanıza sahip çıktığınız için teşekkür ederim.Duruma bakılırsa bundan önce olmamış, bu bir kez oldu, inşallahta son olur böyle bir olay sizler için.Fakat ben şahsım ve aileme edilecek özrü Halis Bey'den istiyorum. Olayın başından sonuna kadar benim tek muhattabım kendisi idi başlarda çokda karşılıklı nezaket içinde gitti herşey ama sonradan öyle yada böyle bozuldu.Ben benim memleketlim olan telefonda Abi dediğim, İstanbulda'da olsa bir abi kazandım dediğim, alacağım bir çeşit balık daha vardı ilanlarınızda onu da kendisinden almayı düşündüğüm bir insanın bunu bana yapmasına kırıldım...
''Peki siz bana bunlara karşılık ne vereceksiniz''
Bunada cevap vermem gerekirse;
Bir teşekkür verebilirim. Ayrıca size hakkımı helal eder, sizinde hakkınızı helal etmenizi isterim ve birde firmanızın benzer durumlarla tekrar karşılaşmaması temennisinde bulunabilirim.
Sanırım bu kadar, başka herhangi özel bir isteğiniz varsa söyleyin.
Bence artık konu kapatılsın ve komple siilinsin artık iş şikayetten çıktı ve kişiler firma ve işlerinden oluyolar.
Konu ile ilgili ise iki tarafında hatası var, okyanus akvaryum hobiciyi üzmemek için sadece yardım ederiz için rahat olsun dese böyle olmazdı, Kerim Bey okyanus akvaryum ne önerse hayır demiş çünkü bir kere daha yüksek teklif duymuş, burda okyanus akvaryumun suçu bu sözü söylemiş olması sadece üstü kapalı yardım ederiz dese böyle olmazdı. Kerim Bey' in suçu ise kusura bakmasın sinekten yağ çıkartma mevzusu, tamam balıklar kötü gelmiş Allah hiç bir hobiciyi böyle bir sürpriz ile karşılaştırmasın ama kendisi de okyanus akvaryum ne önerse hayır demiş, balıklarının parasını verelim demişler bu defa da kendisi ben elimdekileri göndermem demiş, yazıktır karşınızdaki esnaf külçe külçe altın basmıyor bir akvaryumcunun bu kış günlerinde ne kadar masrafı oluyor biraz insaflı davranın, kafa kafaya tekrar zarar iade edilecekken şimdi hem paranızı alıp hemde üste balıkları tutacaksınız, birde üstüne hakkınızı helal edin diye yazmışsınız, sizce okyanus akvaryum bu olayın üstüne hakkını helal eder mi? Ederse büyüklük gösterir başka bir şey değil.
Bu olay benim başıma gelse (ki inşallah gelmez umarım) balıkların ölüsünü dirisini gönderip parayı kafa kafaya aldığım an konu benim için kapanırdı, çünkü bunun bir adım ötesi kul hakkına girer. Kargo ile bitki bile göndermek işkence kaldı ki canlı ile alınan risk ortada bu konunun bana öğrettiği tek şey ne olursa olsun kargo ile canlı alınmayacağı.
Yazılarım canınızı yakmış olabilir ama konu forumdan üyelere açık bir yere açıldığı için bende açık görüşlerimi belirtmek istedim saygılar.
Konu ile ilgili ise iki tarafında hatası var, okyanus akvaryum hobiciyi üzmemek için sadece yardım ederiz için rahat olsun dese böyle olmazdı, Kerim Bey okyanus akvaryum ne önerse hayır demiş çünkü bir kere daha yüksek teklif duymuş, burda okyanus akvaryumun suçu bu sözü söylemiş olması sadece üstü kapalı yardım ederiz dese böyle olmazdı. Kerim Bey' in suçu ise kusura bakmasın sinekten yağ çıkartma mevzusu, tamam balıklar kötü gelmiş Allah hiç bir hobiciyi böyle bir sürpriz ile karşılaştırmasın ama kendisi de okyanus akvaryum ne önerse hayır demiş, balıklarının parasını verelim demişler bu defa da kendisi ben elimdekileri göndermem demiş, yazıktır karşınızdaki esnaf külçe külçe altın basmıyor bir akvaryumcunun bu kış günlerinde ne kadar masrafı oluyor biraz insaflı davranın, kafa kafaya tekrar zarar iade edilecekken şimdi hem paranızı alıp hemde üste balıkları tutacaksınız, birde üstüne hakkınızı helal edin diye yazmışsınız, sizce okyanus akvaryum bu olayın üstüne hakkını helal eder mi? Ederse büyüklük gösterir başka bir şey değil.
Bu olay benim başıma gelse (ki inşallah gelmez umarım) balıkların ölüsünü dirisini gönderip parayı kafa kafaya aldığım an konu benim için kapanırdı, çünkü bunun bir adım ötesi kul hakkına girer. Kargo ile bitki bile göndermek işkence kaldı ki canlı ile alınan risk ortada bu konunun bana öğrettiği tek şey ne olursa olsun kargo ile canlı alınmayacağı.
Yazılarım canınızı yakmış olabilir ama konu forumdan üyelere açık bir yere açıldığı için bende açık görüşlerimi belirtmek istedim saygılar.
[/QUOTE]
Sadece takip etmekle yetiniyordum ama kendimi tutamadım.Kerim hangi mesajında hangi teklife hayır kabul etmiyorum demiş bir belirtirmisiniz.Kerim konunun ilk mesajında belirtmiş zaten abi kalan 2 balığı göndereyim sen de paramı geri gönder diye.