öğrenci yatakhanesi :D (yeni resimler eklendi)
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 20:22
Fotoğraf:
Merhaba arkadaşlar konuyu iki hafta sonra açacaktım bir arkadaşımın ısrarı üzerine ilk önce odamın düzensiz halini gösterip ilerde düzenli hali ile kıyaslayacağım.beslediğim canlılar;Kadangosarı imparator portakalmilomoateş ağızjokerjaponlepistesmelekkristal sharksaulosi coral redelongotus ornatusdemasonilimaxwhite tail acailithobates karışık yavru
SONADOR 2011-12-13 02:12:38
Merhaba arkadaşlar konuyu iki hafta sonra açacaktım bir arkadaşımın ısrarı üzerine ilk önce odamın düzensiz halini gösterip ilerde düzenli hali ile kıyaslayacağım.beslediğim canlılar;Kadangosarı imparator
Mavi imparator
albino greshakei
ahli
yunus
sajica
afra cobue
lions cove
carpinte
flower horn
red fin itungi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 20:34
Çok güzel:D
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 20:38
Tatil dönüşü bütün balılarımı kaybettiğim için yeniden kuruyorum tankları.İnşallah eskisinden daha güzel olacak.Şu an düzensiz balıkların yeride düzensiz ama yavaş yavaş oturacak inşallah.Teşekkürler.
SONADOR 2011-11-22 17:42:14
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 22:13
Her akvaryumda tek tür beslemeyi sevdiğim için 6 tür besleyeceğim :D gerisi yavru tankı olacak birde ben dişileri kusturmuyorum ana tank dan yavru tankına su aktarıp dişinin kendi salmasını bekliyorum.Her dişinin kendine özel tankları da oluyor.Balıkların yaşama kriterleri ön plana alınırsa normal.Şu an çok karışık ama damızlıkların hemen hemen hepsi gidecek yerleri hazır.İnşallah biraz zamanı daha var tamamen düzen olduğunda onlarda mutlu olacak bende huzurlu.
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 23:09
Maşallah daha ne olsun :)
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 23:23
Ne yapayım hepsini bir tank da beslemektense,hepsinin kendine ait bir akvaryumu olsun istedim.Birde şu türü çok besledim bunu verip şunu alayım diyemedim,Beğendiğin yeni türe ayrı bir tank yaptım
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 09:16
Cem , insanın bu odadan çıkası gelmez. Maşallah.