ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Barracuda
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Ağustos 2023 00:36
Toplam Mesaj:
168 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Serhat Doganer
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1985
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
180*55*45h akvaryum ile ilgili
ben boyle olacagini tahmin etmemistim kayit kusaksiz geldi akvaryum bende tedirgin oldum.
ben boyle olacagini tahmin etmemistim kayit kusaksiz geldi akvaryum bende tedirgin oldum.
180*55*45h akvaryum ile ilgili
180*55*45h olculerinde 1cm cam kalinligi olan 3 lu set yaptirdim fakat kayit kusak hic yok bu problem yaratir mi sizce. Bilgi verirseniz sevinirim.
180*55*45h olculerinde 1cm cam kalinligi olan 3 lu set yaptirdim fakat kayit kusak hic yok bu problem yaratir mi sizce. Bilgi verirseniz sevinirim.
Sevgin Güner' e dikkat!
Safak arkadasimla az once telefonda konustum beni erhan bey olarak hatirliyor adim Serhat. Neyse aramizda sorunu cozduk ben bana agiz yapisinda bozukluk oldugunu soledigini hatirlamadigimdan bu konuya cevap vermek istedim fakat kendisi soledigini iddaa etti bende gunahina girmek istemiyorum. Hakkim helaldir konusarak cozulmustur problemimiz. Zaten kendisinden 2 kere alisveris yapmisimdir sadece boyle yasamamiz uzmustur beni. Sonuc olarak tatliya baglandi. Herkese iyi hobiler dilerim...
Safak arkadasimla az once telefonda konustum beni erhan bey olarak hatirliyor adim Serhat. Neyse aramizda sorunu cozduk ben bana agiz yapisinda bozukluk oldugunu soledigini hatirlamadigimdan bu konuya cevap vermek istedim fakat kendisi soledigini iddaa etti bende gunahina girmek istemiyorum. Hakkim helaldir konusarak cozulmustur problemimiz. Zaten kendisinden 2 kere alisveris yapmisimdir sadece boyle yasamamiz uzmustur beni. Sonuc olarak tatliya baglandi. Herkese iyi hobiler dilerim...
Sevgin Güner' e dikkat!
Meursault yani konuyu acan arkadasimiz satti. Cok ilginctir bu kadar sikayet edip baligi tekrar ayni sekilde kendine yapildigi gibi satmasi. Ben bu baligi tanimiyordum ama rahatsiz oldugunuda aldiktan sonra arastirmalarim sonucunda ogrendim ve tesaduf eseri bu konuyu gordum ve cok gucume gitti.balik hadta da olsa sewerek besliyorum ben fakat kendisine yapilmis olayi sikayet edip ayni sekilde baskasina satmasi nasil yorumlanir sizlere birakiyorum.
Meursault yani konuyu acan arkadasimiz satti. Cok ilginctir bu kadar sikayet edip baligi tekrar ayni sekilde kendine yapildigi gibi satmasi. Ben bu baligi tanimiyordum ama rahatsiz oldugunuda aldiktan sonra arastirmalarim sonucunda ogrendim ve tesaduf eseri bu konuyu gordum ve cok gucume gitti.balik hadta da olsa sewerek besliyorum ben fakat kendisine yapilmis olayi sikayet edip ayni sekilde baskasina satmasi nasil yorumlanir sizlere birakiyorum.
Sevgin Güner' e dikkat!
Bu balik ozurlu ise neden bana solemeden sattiniz peki. Sizi siddetle kiniyorum. Baskalarina laf soluyorsunuz ama ayni olayi siz bana yapmisiniz. Keske sizde bana soleme cesareti gosterseydiniz. Bana solediginiz tek sey boyu buyuk baliklarima saldiriyor demenizdi. Demek ki sizede dikkat etmek gerekiyor. Deforme olan baligi ayni sekilde sizde bana sattiniz.
Bu balik ozurlu ise neden bana solemeden sattiniz peki. Sizi siddetle kiniyorum. Baskalarina laf soluyorsunuz ama ayni olayi siz bana yapmisiniz. Keske sizde bana soleme cesareti gosterseydiniz. Bana solediginiz tek sey boyu buyuk baliklarima saldiriyor demenizdi. Demek ki sizede dikkat etmek gerekiyor. Deforme olan baligi ayni sekilde sizde bana sattiniz.
frontosa ölümleri
Balıklarınız da renkten anladığım kadarıyla stres var ve iç parazit olabilir. Her gün %20 su değişimi yapıp kaya tuzu ekleyin.Resimlerden ancak bu kadar yardımcı olabilirim net belli olmuyor.
Balıklarınız da renkten anladığım kadarıyla stres var ve iç parazit olabilir. Her gün %20 su değişimi yapıp kaya tuzu ekleyin.Resimlerden ancak bu kadar yardımcı olabilirim net belli olmuyor.
FRONTOSA BLUE ZAİRE MİKULA NO:3
Frontosa turunun cogunu beslememe rqgmen cok guzel bir tur gercekten. Yavrularinizdan almak isterim beni de siraya koyun lutfen. Iyi baliklar...
Frontosa turunun cogunu beslememe rqgmen cok guzel bir tur gercekten. Yavrularinizdan almak isterim beni de siraya koyun lutfen. Iyi baliklar...
Flower Horn (Resimli)
[QUOTE=shellext]
[QUOTE=shellext]
mrb arkadasım aynı sorunum var kafa üzerindeki yaralar asınmalar iç parazit belirtisidir sürtünme ise dış parazit belirsidir beyaz noktalar ise beyaz benek hastalıgıdır ben atlattım hastalıgı ve balıklarım kurtulmak üzere şimdi sana anlatayım inş geç kalınmamıştır
1- öncelikle akvaryum suyuna deniz tuzu yada kaya tuzu (evde kullanılan iyotlu tuz diil)ölcü olarak ben 5 litreye 1 cay kasıgı silme tuz ekledim bunun dısında hergün tankınıza göre ½10 -20 dinmenmiş su ile değişim yapın tanktan suyu cekerken dip cekermiş gibi kum üzerindeki artıklarınızı alarak yapın (cesmeden doldurdugunuz dinlenecek suya varsa metilen mavisi ilaç ve söyledigim oran kadar kaya deniz tuzu ekleyip en az 24 saat dinlendirin
2-yemleriniz kaliteli olması gerekir ve 5 diş sarımsagı güzelce havanda ezin suyu cıkana kadar yada posası diyelim 1 yemek kasıgı yem havana atıp bi güzel camur kıvamına gelene kadar dövün yemleri bir cay tabagına cıkarıp kendi halinde kurutun kuruyan yemleri parcalanması için tekara havanda dövün ve günde 3 kez vermeye calışın yemi iştahlı bir şekilde yerse tahminim kurtulacaktır
bunu 1 hafta kadar uygulayın umarım balıgınız iyileşecek ben kendi tankımda 15 tane balıgım iyileşmeye basladı artık hızlı yüzmüyorlar ve sürtünmüyolar
not:bu msjı başka bi arakdasa da yazmıştım yani benzeri bunların dısında akvaryum sıcaklıgını 32 dereceye cıkartın 24 saat böyle kalsın sonraki 24 saatte ise kademeli olarak ortam sıcaklıgına kadar düşürün beyaz benek hastalıgını baska türlü atlatamassınız herşeyi uygulayın gec kalınmamış ise balıklarınız kurtulacaktır saglıklı balıklı günler dilerim
[/QUOTE]
1- öncelikle akvaryum suyuna deniz tuzu yada kaya tuzu (evde kullanılan iyotlu tuz diil)ölcü olarak ben 5 litreye 1 cay kasıgı silme tuz ekledim bunun dısında hergün tankınıza göre ½10 -20 dinmenmiş su ile değişim yapın tanktan suyu cekerken dip cekermiş gibi kum üzerindeki artıklarınızı alarak yapın (cesmeden doldurdugunuz dinlenecek suya varsa metilen mavisi ilaç ve söyledigim oran kadar kaya deniz tuzu ekleyip en az 24 saat dinlendirin
2-yemleriniz kaliteli olması gerekir ve 5 diş sarımsagı güzelce havanda ezin suyu cıkana kadar yada posası diyelim 1 yemek kasıgı yem havana atıp bi güzel camur kıvamına gelene kadar dövün yemleri bir cay tabagına cıkarıp kendi halinde kurutun kuruyan yemleri parcalanması için tekara havanda dövün ve günde 3 kez vermeye calışın yemi iştahlı bir şekilde yerse tahminim kurtulacaktır
bunu 1 hafta kadar uygulayın umarım balıgınız iyileşecek ben kendi tankımda 15 tane balıgım iyileşmeye basladı artık hızlı yüzmüyorlar ve sürtünmüyolar
not:bu msjı başka bi arakdasa da yazmıştım yani benzeri bunların dısında akvaryum sıcaklıgını 32 dereceye cıkartın 24 saat böyle kalsın sonraki 24 saatte ise kademeli olarak ortam sıcaklıgına kadar düşürün beyaz benek hastalıgını baska türlü atlatamassınız herşeyi uygulayın gec kalınmamış ise balıklarınız kurtulacaktır saglıklı balıklı günler dilerim
Oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim. Baligimda dediginiz gibi dis parazit veya mantar oldugunu tahmin ettigim ve 4 gundur su,tuz ve ilac tedavisini yapmaktayim. Beyaz benek olmadigi kesin baligimda fakat kuyrukta beyaz buyuk noktalar olusmus durumda. Yem kinusunda dediginizi uygulayacagim umarim hemen atlatir artik.
Flower Horn (Resimli)
Baligimin son durumu kafa yuzulmeleri az da olsa hala var ve kuyrukta cok az defermasyon ve nokta beyazliklar var. Deri ve mantar ilaci kullandim 3 gun fakat tam anlamiyla gecmedi hastalik ve 3 gunden fazla kullanilmasin yaziyor. Baligimi ana tanka geri koymalimiyim sizce.
Baligimin son durumu kafa yuzulmeleri az da olsa hala var ve kuyrukta cok az defermasyon ve nokta beyazliklar var. Deri ve mantar ilaci kullandim 3 gun fakat tam anlamiyla gecmedi hastalik ve 3 gunden fazla kullanilmasin yaziyor. Baligimi ana tanka geri koymalimiyim sizce.
Flower Horn (Resimli)
[QUOTE=by_call] Merhaba,
[QUOTE=by_call] Merhaba,
Balıkta mantar yok tamamen benim yazımda yazdığım hastalık mevcut.
[/QUOTE]
Tesekkur ederim ilginize gelismeleri aktaracagim sizlere umarim atlatir. Tahminim uzerine bu hastaliga yem degisince kapildi.
SON MESAJLAR
- Hangi Filtre Cihazı? MCY4, 19:56
Yeni Üye Forumu - 3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe bendeniztayfun, 19:19
Akvaryum Tanıtımı - Yıllar Sonra Hobiye Dönüş enginhayta, 19:14
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin LeventYorganci, 18:55
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Su Bulanıklığı Fatih_hakankaan, 18:50
Yeni Üye Forumu - Fatherfish Akvaryum FerhatDumann, 18:39
Akvaryum Tanıtımı - 3,5 Aylık Yavrularım Ne Zaman Çiftleşip Yavru Veti Mstfnr123., 18:13
Canlı Doğuranlar - Bitkili Akvaryum Sıvı Gübre Kullanımı CoryCory, 17:05
Bitki Akvaryumları Genel - Lampeye Balığı Hakkında Bilgi. ternapi, 16:58
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryuma Ağaçlı Moss Konulursa Zararı Olur Mu? Bariscs, 16:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Pleksiglasstan Kayıt-kuşak Yapılır Mı Berkant, 16:31
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Yumurtlama Dönemi caansubrr, 16:28
Yeni Üye Forumu - Bu Dış Filtrenin Malzemelerini Nasıl Dizecem Orhan76, 16:18
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Acemi Akvaryumumu Paylaşmak İstedim. saturday, 16:14
Akvaryum Tanıtımı - Flowerhorn Kafa Pulları Soyulması Akrattin, 16:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Transgenetik Tetraların Cinsiyet Ayrımı Bariscs, 15:03
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta-hint Badem Yaprağı ??_07532, 14:57
Yeni Üye Forumu - Green Puffer KaanE, 14:43
Yeni Üye Forumu - Katil Salyangoz Alacağım mustafakrml, 14:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum | [40x40x40] – Neon Tetra-karides CoryCory, 14:27
Akvaryum Tanıtımı - Koi Ağız İçi Kabarcık Yara Ve Çene Altı Yara Orhan76, 14:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Hobiye Yeni Başladım kerimkoz, 14:17
Yeni Üye Forumu - Leopar Vatozum Hastamı? CikletSevdalısı, 14:10
Yeni Üye Forumu - Double Red Agassizi's Dwarf bendeniztayfun, 13:49
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Fanustaki Japon Balığı Hasta altankanat, 13:46
Yeni Üye Forumu - Kuhli Ve Betta ??_07532, 13:32
Yeni Üye Forumu - Betta Balığımın Akvaryumunda Tozumsu Şeyler Edrow, 11:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Kurulum Sonrası Sorular K0L0Ni, 11:43
Yeni Üye Forumu - 70 Litre Akvaryum Tür Önerisi Zaid, 09:50
Yeni Üye Forumu - Tetra Türleri Yem Tavsiye İnci Kefali, 09:42
Malzemeler ve Yemler Forumu - 55 Litre Tür Tavsiyesi. İnci Kefali, 08:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Akvaryumu İnci Kefali, 07:55
Yeni Üye Forumu - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus fishhyy, 23:10
Akvaryum Tanıtımı - 36 Litre Bir Akvaryuma Hangi Türler Eklenebilir? fishhyy, 23:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra 6 İn One Test Çubuklarını Kesiyorum? fishhyy, 23:01
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Kuracağım Umutoty, 22:53
Yeni Üye Forumu - Yeni Başladım Hobiye Destek Fatih_hakankaan, 22:47
Yeni Üye Forumu - Paludaryum Kurulum Destek Orandaizmir, 22:16
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Sera Baktopur Ve Kuyruk Erimesi Goldfish2000, 22:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Kaplumbağam İçin Uvb Işığı Begumtar, 18:11
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Heterandria Formosa (cüce Canlı Doğuran) Sorusu Rafayel, 16:35
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Mobilyası Hakkında AtlasPoyraz, 15:51
Yeni Üye Forumu - Tiger Endler AquaVita, 14:17
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Kum Kalınlığı Fatih_hakankaan, 14:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Yetersiz Fatih_hakankaan, 14:02
Filtreleme Seçenekleri - Su Test Kiti Tanıtım KaanE, 13:49
Akvaryum Dünyasından Haberler - Fotoğraf Galerim sinor, 10:28
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Plakat Betta Mı Dişi Betta Mı? ternapi, 00:29
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Pistialarımı Büyütmek Ve Diğer Tür ternapi, 00:21
Bitki Türleri ve Bakımı - Co2 Siz Sıcaklığa Dayanıklı Bitki Tavsiyeleriniz ? Dave Mustaine, 23:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:57
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 19:57
- Sağlıklı 2 Adet İri Boy Velifera İzmir İçi Teslim hobimmasamda 19:51
- Afrika Cichlidleri devito 18:50
- Mikrogeophagus Ramirezi Yeni Erişkin Çiftler. koyu 18:16
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 17:55
- Blackbline Tetra(muazzam Sürü Balığı) UraL 17:55
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 17:52
- Yati Kökü Ve Driftwood Kökleri ozan_1903 17:52
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 17:28
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 17:28
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 16:58
- Su Piresi & Infusoria Amati340 16:58
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 16:58
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 16:58
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 16:58
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 16:58
- Botia Nadir Tür, Azolla, Karides, Lepistes, Saly Aquarist101 16:27
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 16:27
- F0 Micro.kiriza Yavrusu Leptosama Kitumba Senbacanaklar 16:19
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:53
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 15:53
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 15:53
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 15:06
- Katil Saly. & Kiraz & Sarı Ateş & Ramshorn scorpion26 15:06
- Her Türden Cüce Vatoz Dişileri scorpion26 15:06
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 14:50
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 14:41
- Apistogramma Şahinöztürk 13:43
- Hb White Lepistes (damızlık Altı Yavru) omererbas 13:42
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 13:42
- Safkan Tiger Enler Komlpe Koloni heybetmahir 13:39
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 13:02
- Smart 50 Isıtıcı 250 Tl Özgür7 12:56
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 12:56
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 11:56
- 100*50 Akvaryum Mobilya Batuhan Tosun 11:37
- Katil Salyangoz Esakvarist 11:19
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 10:36
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 10:36
- Beta SmallCandyThing 10:36
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:49
- Corydoras Sterbai nikon_ 09:49
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 09:49
- Frodo Stone 7 Kiloya Yakın osmang 09:32
- Co2 Dıy Sistemi, İsta Difüzör, İndikatör Ve Birçok osmang 09:32
- Zebra Ciklet Çift. Eş Tutmuş osmang 09:32
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-05/01/26 osmandbnl 09:28
- Mdf Akvaryum Dolabı osmandbnl 09:28
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:13
KULLANICILAR
- 125 Online Kullanıcı, 68 Üye
Online Kullanıcılar
kerimkoz,
hayalet002,
camoka007,
rupee,
Atooken,
MCY4,
Koksal Gurkan,
keser18,
kambortam,
bendeniztayfun,
musileno,
LosTurcos,
twinsoul,
??_07532,
sina cen,
Mustafa Yücel,
Manguday,
_bburak,
hobimmasamda,
-RBG-,
enginhayta,
Ehtiyar,
sıtkı,
Oquanus,
ceyh,
Uraz_Uraz,
Hoper,
Alpbaba,
MiSoSiKiaN,
osmandbnl,
Kapgan.32,
mrbaracuda28,
Kaangzkr,
Hoppala,
Osmanosman06,
corail79,
sinan3805,
metalhead,
reprise,
mesutt,
Mirza Adar,
abbgk16,
Hobimfish,
ahmetfiratozkaya,
Fatihsen41,
nagmus,
dimbeleth,
Umutoty,
Akvarist1923,
YavuzHan,
KaanE,
MTARIK,
metehan0106,
TropheusTRe,
Brdk64,
Mfk22,
Bariscs,
ardacadabra,
Mstfnr123.,
MurathanM,
Hasan01,
ternapi,
CikletSevdalısı,
alecozan,
selimc4glar,
Assamite,
by__cg,
docere,
Akrattin,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.