öğrenci yatakhanesi :D (yeni resimler eklendi)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 21:38
Abi sadece yunus sarı imparator ve dimidiolar kalacak elimde gerisini satıyorum...Siz gelince umarım eğleniriz bol bol...İSTANBUL DAHA GÜZEL LAKİN ANKARANIN SAMİMİLİĞİ İYİ GELECEK SİZE.Bir kişi daha bulursak pes atarız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2012 12:15
[QUOTE=cadi_87]Niye satıyorsun ki Cem :( severek aldın hepsini[/QUOTE]
Biraz dinleneyim diye canım.Tek akvaryum kalana kadar satacam,yazın evi taşıyacağım,yeni evimde daha çok akvaryum kuracağım.Bu sefer biotoplar yapacağım.Şimdi kendimi nerdeyse üretimci,toptancı gibi hissediyorum akvaryumları daha profosyonelce yeniden kurmam lazım.Birde satışım çok zor eskisi gibi herkese değil sadece hobici olduğuna inandığım kişilere satıyorum,bu yüzden gözüm arkada kalmıyor.
[QUOTE=tosyalı]Ben pesten anlamam işte hüseyinle atarsınız. :) [/QUOTE]
Siz hele bi gelin de, eğlenecek zaman ve kişiler buluruz.
Biraz dinleneyim diye canım.Tek akvaryum kalana kadar satacam,yazın evi taşıyacağım,yeni evimde daha çok akvaryum kuracağım.Bu sefer biotoplar yapacağım.Şimdi kendimi nerdeyse üretimci,toptancı gibi hissediyorum akvaryumları daha profosyonelce yeniden kurmam lazım.Birde satışım çok zor eskisi gibi herkese değil sadece hobici olduğuna inandığım kişilere satıyorum,bu yüzden gözüm arkada kalmıyor.
[QUOTE=tosyalı]Ben pesten anlamam işte hüseyinle atarsınız. :) [/QUOTE]
Siz hele bi gelin de, eğlenecek zaman ve kişiler buluruz.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2012 12:21
[QUOTE=SONADOR]
[QUOTE=cadi_87]Niye satıyorsun ki Cem :( severek aldın hepsini[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Doğru diyorsun canım.İnşallah istediğin gibi bir oda kurarsın :)
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 22:24
Merhabalar cem abi konuyu yeni gördüm hobi odan çok güzel bende inşallah 15 güne kadar 5 akvaryumluk bir hobi odası kuracam tabi seninkilerin yanında fazla sesi çıkmaz gibi
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 00:08
Cihan,inşallah benden daha iyisini kurarsın.Bunun zevki ayrı.Sana tek tavsiyem günümüzde piyasa balığı ile tabir edilen balıkları beslememen eğer benim gibi kötü bir satıcı isen.Yeni eve taşındığım zaman gör bunları.5 tane akvaryum iyi fazlası ile çok uğraşıyorsun.Hergün dip çekimi ve temizlik yapıyorsun ben alıştım ve bu benim sevdam olduğu için,birde merak edip gelen çok olduğu için temizlik daha kolay ve zevkli hale geliyor.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 07:47
Tabi cem abi bu sevdadan yavaş yavaş büyütüyoruz hiç olduğu yere kalmıyor