Öğrenci Buluşması -İstanbul-
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Eren Serdar ( arren ) 23
Muratcan Kaya ( purelyfe ) 21
Koray Tekmen ( koray tekmen) 18,5
Eeee kimler dernek üyesi olacak hazır derneğe gitmişken ? :D[/QUOTE]
Yaş geçmiş olsada çalışmadığımızdan ve geçen sene hastahane masraflarından dolayı bende de aynı durum mevcut, üye olmadan da destek olunabilir diye düşünüyorum. Muratcan kardeşim sanırım yaşın yanlış yazıldığından dolayı arkadaşımız senide eklemiş listeye yoksa 18 yaşından küçüklerin dernek veya vakfa üye olmaları kanunen yasaktır.
Sercan İnal ( OrdiBuko ) 19
Cihan Arat ( cieb ) 27
Eren Serdar ( arren ) 23
Abdullah Araçlı ( abdullah300) 17
Emre Doğanç ( emre__ ) 16
Muratcan Kaya ( purelyfe ) 21
Serhat Turhallı (SmallCandyThing ) 17
Koray Tekmen ( koray tekmen) 18
Furkan Albayrak (FurkanAlbayrak) 16
Zaman: 30 ocak Pazar
Saat: 12:00
Yer: Mısır çarşısının girişinde bulunan büyük caminin kapısının önü- Eminönü
Yapılacaklar: Hoş sohbet, bol paylaşım, varsa kullanılmayan malzeme ve parçaların ihtiyacı olanlara verilmesi için getirilmesi ve paylaşılması
Diğer gelecekler ismini altına ekleyip yorum yapsın, yorum yapanlarda bunu mesajlarının altına eklesin bare, düzen olur.
Haluk Şahin ( ciklet26 ) 15 - kesin değilmiş çıkarıldı.
Cihat abi 1994 lüyüm işte yanlışlık var yaşta :) olsun ben gelicem artık seneye staj parasıyla giderim dernek üyesi olurum :) Cihat abi bide diyorum ki gelecek arkadaşlar eksiklerini fazlalıklarını yazsınlar buraya ona göre haraket edelim mesala bnim aklıma getircek bişey gelmiyo ama arkadaşlar yazarsa bende varsa alıp getiririm öyle daha iyi olur.
Haklısın Sercan Eminönü'nde kafe filan var mı? Ben hiç denk gelmedim de ondan bilmiyorum. Ama Beşiktaşa direk geçersek bir sürü yer var. Simit sarayları olabilir mesela isteyen kahvaltı gibi olur isteyen yemek gibi ikisinin ortası olmuş olur.
Kardeşim senin elinde kullanmadığın bir şey varsa çok büyük de değilse getir illaki birimizin işine yarıyordur. Orada görüp alım yapılır. Merak etme elinde kalmaz:) Büyük bir şey varsa eğer bu var isteyen var mı diye sorabilirsin. Çünkü büyük olunca herkesin akvaryumuna uymaya biliyor. Haydi az kaldı:)
Kanıma girme Muratcan :))))
Ben bir kaç tür istiyorum bizimkiler kızıyor zaten:))) Hediye desem yutarlarmıki :)