Öğrenci Buluşması -İstanbul-
Arren bencede ama arkadaşlarımız uygun fiyatlı yerler istemektedir. Pazar günü yer sıkıntısı olabilir belki ama ben hala beşiktaş diyorum oturup sohbet edebileceğimiz ve istediğimiz şeyi yiyebileceğimiz mekanlar mevcut.
Şimdi aklıma gelen sirkeci tarafında bir sürü kafe vardı. Birde şu akvaryumcuların arkasındaki çay bahçelerinide unutmamak gerek tabikide:)))
Neyse kararlar size kalmış. Her Eminönünde bir şey aldığımda çiçekçilerin arkasında banklarda oturmayı adet edinmişim ama çaycılar gözümden kaçmış:)
GELECEK BALIK SEVERLER:)
Sercan İnal ( OrdiBuko ) 19
Berk Değer ( fizani ) 19
Cihan Arat ( cieb ) 27
Eren Serdar ( arren ) 23
Abdullah Araçlı ( abdullah300) 17
Emre Doğanç ( emre__ ) 16
Muratcan Kaya ( purelyfe ) 21
Serhat Turhallı (SmallCandyThing ) 17
Koray Tekmen ( koray tekmen) 18
Furkan Albayrak (FurkanAlbayrak) 16
Zaman: 30 ocak Pazar
Saat: 12:00
Yer: Mısır çarşısının girişinde bulunan büyük caminin kapısının önü- Eminönü
Yapılacaklar: Hoş sohbet, bol paylaşım, varsa kullanılmayan malzeme ve parçaların ihtiyacı olanlara verilmesi için getirilmesi ve paylaşılması
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ucuza kaçılacak ise ve amaç sohbet ise çay bahçesi tarzı yerler uygun olabilir. Ki akvaryumcuları gezer çıkışında gideriz yada tam tersi.
Sercan dostum ben zaten dernege üye başvurusun yaptım ama kayıt işlemi biraz uzun sürdü galiba :)
Valla ben geliyorum, sercan bana fon getirttiriyor oda mecbur geliyor:) Muratcan kardeşimizede mini sump getiriyorum gelmesin hele bi:) 3 kişi kesin yani kaçarı yok:))))
Ben biraz erken orada olabilirim zaten azonun endoparazites ilacına bakacagım nerede ucuz diye, bir tane gerekiyor artık flagyl filan çözüm getirmedi balıklar yıpranmasın daha fazla.
GELECEK BALIK SEVERLER:)
Sercan İnal ( OrdiBuko ) 19
Berk Değer ( fizani ) 19
Cihan Arat ( cieb ) 27
Eren Serdar ( arren ) 23
Abdullah Araçlı ( abdullah300) 17
Emre Doğanç ( emre__ ) 16
Muratcan Kaya ( purelyfe ) 21
Serhat Turhallı (SmallCandyThing ) 17
Koray Tekmen ( koray tekmen) 18
Furkan Albayrak (FurkanAlbayrak) 16
Zaman: 30 ocak Pazar
Saat: 12:00
Yer: Mısır çarşısının girişinde bulunan büyük caminin kapısının önü- Eminönü
Yapılacaklar: Hoş sohbet, bol paylaşım, varsa kullanılmayan malzeme ve parçaların ihtiyacı olanlara verilmesi için getirilmesi ve paylaşılması
EKLEME: Aranızdan en büyük olarak ben yapayım dedim sizden ses çıkmadı:) Özelden katılacağını belirten arkadaşlara hatırlatma mesajı atıp kendi telefon numaramı verdim böylece oraya gelip de deli dana gidip dönüp dolaşmak olmasın.
Bu arada saatler kaldı. Geç kalmayın loo hava soğuk:)