Öğrenci Buluşması -İstanbul-
Arkadaşlar akvaryumumda sarı prenses ve greshakie besliyorum ama kayalıklarım az eğer kayalık testi veya mağara tarzı taşlar elinde fazla olan varsa bana getirebilirmi acaba ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Cihat abi haklısın ama ben şöyle düşündüm herkez işe yarayan bişeler getiriyor sen mesala sump dedin filtre kimisi balık verebilirim dedi eski hava motoru dedi kaya kimsenin aklına gelmez diye düşündüm getirmek isteyen olursa almak isterim anlamında ben burda kimseyi zorlamıyorum yanlış anlamayın.
Yanlış anlaşılmakta istemiyorum.
Saygılar
Gerçekten katılacak arkadaşlarımız bu bölümü takip ederdi diye düşünüyorum ayrıca peşpeşe buluşmanızdaki zarar neki, pazar da buluşun bir hafta sonrada kim engel. Ayrıca bizler büyüğüz diye simit ayran içip yemiyormuyuız biz uzaylımıyız:) Kaldıki simit 1 tl ayran en ucuz 50 kuruş 1,5 tl yaptı, çoğu yerde tavuk döner 1,5 tl simit yemek lüks oldu tavuk etmek yiyelim:PPP
Takılı kalmayın böyle şeylere balık etmek gibisi varmı:) Ayrıca otobüs yerine Kabataş'a tramvayla gidip oradan yürünebilir çok uzak değiş Beşiktaş.Sonrası derneğe daha önce gidenlere kalmış artık:)))
Vaktiniz varsa yorumlardan kesin geleceğini düşündüklerinize öm atınız böylece haberi olur.
Derneğe gittik biz de reis'in arabası ile gittik :D Yol takibi yapmadım :D Ama Berk hatırlar :D