Motorsuz Dış Filtre Yapımı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu sistemi bende yapmıştım bidonun içine süngeri doldurdum hava basıncı ile motorsuz olarak kullandım hortum nekadar kalınsa okadar hava ile çekeren su çekim şiddtini yapabilirsiniz.
tamammen masrafsız ve hoş bir sistem :)Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu sistemi bende yapmıştım bidonun içine süngeri doldurdum hava basıncı ile motorsuz olarak kullandım hortum nekadar kalınsa okadar hava ile çekeren su çekim şiddtini yapabilirsiniz.
tamammen masrafsız ve hoş bir sistem :)[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bir fizikçi, kimdi bilmiyorum sonsuz enerji olamaz sadece sona yakın enerji olur demişti. Bende ona katılıyorum.
Mıknatıs arıyorum bulamadım gitti, uygun mıknatısları makul fiyatlara temin edersem elektro magnetik bir motor denemesi düşünüyorum. Bulduğum mıknatıslar euro ile satılıyor şimdilik buna benim gücüm yetmiyor açıkcası....
Bir fizikçi, kimdi bilmiyorum sonsuz enerji olamaz sadece sona yakın enerji olur demişti. Bende ona katılıyorum.
Mıknatıs arıyorum bulamadım gitti, uygun mıknatısları makul fiyatlara temin edersem elektro magnetik bir motor denemesi düşünüyorum. Bulduğum mıknatıslar euro ile satılıyor şimdilik buna benim gücüm yetmiyor açıkcası....
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Damacana Su sistemi ile yapılabilir. basınc ıle işliyor sonucda. bu akvaryumdada kullanılır. Geliştirilebilir. günlük perıyodık olarak belirli saatler arası basılabilir
[/QUOTE]
Arkadaşım damaca pompasının içinde bir sürü şey var . Eğer böyle çalışsaydı tek basışımızda bütün su gelebilirdi. Ancak bir bardak için bile 3-4 kez basıp çekmek gerekiyor.
[QUOTE=anti123]Yazdıklarımı İyi oku lütfen ' günlük perıyodık olarak belirli saatler arası basılabilir ' demişim ? [/QUOTE]
Emre bey,
Bu durumda siz enerji harcıyacaksınız, değişen bir şey yok . Fizikte herşey çok nettir. Enerji harcamadan birşey elde edemezsiniz . Tek amacınız motor olmasın ise, sürekli elle pompalamanız lazım, 7 gün 24 saat pompa başında beklemek pek makul gelmiyor bana . Sürekli yapmayıp belli aralıklarla yaparsanız bakterileriniz öleceği için filtrelemeden çok zehirleme yaparsınız .