ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Arito
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
35
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Mart 2023 13:41
Toplam Mesaj:
1051 [0.19 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
Süleyman Süzen
Hobiye dönüş;
Sajica çifti - 140 Lt.
SON 10 MESAJI
İlk Low-tech Aquascaping Deneyimim
[QUOTE=hakanyildiz06]
Uygun fiyatla verirseniz ücret mukabilinde karides almak isterim. Çok hızlı çoğalıyorlarsa sağlıklılar demektir.[/QUOTE]
Selamlar, Ankara'dan geçen yıl Hamburg'a taşındım ama profil ayarlarından yurt dışı seçemiyorum o yüzden şehir hala Ankara kalmış. :) Bu taraflara uğrarsanız 1-2 aya yine nüfus patlaması olursa ücretsiz verebilirim tabii ki ama canlılar ile uçak yolculuğu sıkıntı olabiliyor kayıtlı olmadıkları sürece. :)
[QUOTE=hakanyildiz06]
Uygun fiyatla verirseniz ücret mukabilinde karides almak isterim. Çok hızlı çoğalıyorlarsa sağlıklılar demektir.[/QUOTE]
Selamlar, Ankara'dan geçen yıl Hamburg'a taşındım ama profil ayarlarından yurt dışı seçemiyorum o yüzden şehir hala Ankara kalmış. :) Bu taraflara uğrarsanız 1-2 aya yine nüfus patlaması olursa ücretsiz verebilirim tabii ki ama canlılar ile uçak yolculuğu sıkıntı olabiliyor kayıtlı olmadıkları sürece. :)
[QUOTE=hakanyildiz06]
Ben de ram ve karidesi birlikte beslemeyi düşünmüştüm, akvaryum.com da fikrimi paylaştım, deneyimli alvaristler uyardı, karidesler yem olur dediler. Onları dinleyerek karidesleri farklı bir akvaryumda beslemeye başladım. Yeni karides yavrularını gördükçe keyfim artıyor. Keşke siz de bir bilene danışsaydınız, kuymetli karidesleriniz tükenmezdi.[/QUOTE]
Merhabalar, tür alırken emin olun gerekli araştırmaları yapıyorum. :) Son attığım fotoğrafta karideslerden bazılarını dikkatli bakarsanız görürsünüz. Ramları zaten karidesleri aldıktan sonra çıkarttım(Bendeki ramlar balloon ramirezi diye geçiyor boyutları biraz daha küçük ve saklanma yerleri çok olduğu için karideslerde pek sıkıntı çıkartmamışlardı zaten).
Ramları çıkartınca karides ve platilerde büyük bir nüfus patlaması oldu ve akvaryum sağlığını etkilemeye başladı. Meğersem nüfus kontrolü yapıyorlarmış sadece aslında güzel bir denge kurmuşum. Şimdi ise akvaryumda nereden baksak 30 tane plati var, akvaryum boyutunun çok çok üstüne bu balık sayısı ve göze hoş görünmüyor. Yaklaşık 100-200 tane karidesi ise dağıtmak zorunda kaldım yerim olmadığı için. Güzel bol saklanmalı ve aşırı agresif olmayan avcı balıklarla denge sağlanınca aslında hoş oluyor baya. :)
[QUOTE=hakanyildiz06]
Ben de ram ve karidesi birlikte beslemeyi düşünmüştüm, akvaryum.com da fikrimi paylaştım, deneyimli alvaristler uyardı, karidesler yem olur dediler. Onları dinleyerek karidesleri farklı bir akvaryumda beslemeye başladım. Yeni karides yavrularını gördükçe keyfim artıyor. Keşke siz de bir bilene danışsaydınız, kuymetli karidesleriniz tükenmezdi.[/QUOTE]
Merhabalar, tür alırken emin olun gerekli araştırmaları yapıyorum. :) Son attığım fotoğrafta karideslerden bazılarını dikkatli bakarsanız görürsünüz. Ramları zaten karidesleri aldıktan sonra çıkarttım(Bendeki ramlar balloon ramirezi diye geçiyor boyutları biraz daha küçük ve saklanma yerleri çok olduğu için karideslerde pek sıkıntı çıkartmamışlardı zaten).
Ramları çıkartınca karides ve platilerde büyük bir nüfus patlaması oldu ve akvaryum sağlığını etkilemeye başladı. Meğersem nüfus kontrolü yapıyorlarmış sadece aslında güzel bir denge kurmuşum. Şimdi ise akvaryumda nereden baksak 30 tane plati var, akvaryum boyutunun çok çok üstüne bu balık sayısı ve göze hoş görünmüyor. Yaklaşık 100-200 tane karidesi ise dağıtmak zorunda kaldım yerim olmadığı için. Güzel bol saklanmalı ve aşırı agresif olmayan avcı balıklarla denge sağlanınca aslında hoş oluyor baya. :)
[QUOTE=mustafatekeli]Tebrikler,
Yalnız o son fotoğraf , malzemelerin yerde sergide olduğu, beni benden aldı, o ânı, o heyecanı yaşadım bir an (:
Moss’lar çok güzel görünüyor, belki ben sevemedim ama anubias hep kaba geliyor. Anubias petite öneririm.
Keyifli hobiler,
Mustafa
[/QUOTE]
O heyecan bambaşka, tarif edilemez zaten. :) Anubiasların büyükleri bana da kaba geliyor ama bu orta boy nanaları çok seviyorum. :) Bitki değişikliğinde petite denemek isterim çok tatlı görünüyorlar.
[QUOTE=mustafatekeli]Tebrikler,
Yalnız o son fotoğraf , malzemelerin yerde sergide olduğu, beni benden aldı, o ânı, o heyecanı yaşadım bir an (:
Moss’lar çok güzel görünüyor, belki ben sevemedim ama anubias hep kaba geliyor. Anubias petite öneririm.
Keyifli hobiler,
Mustafa
[/QUOTE]
O heyecan bambaşka, tarif edilemez zaten. :) Anubiasların büyükleri bana da kaba geliyor ama bu orta boy nanaları çok seviyorum. :) Bitki değişikliğinde petite denemek isterim çok tatlı görünüyorlar.
7 aylık güncelleme, Nymphoides Hydrophylla 'Taiwan'ları kaldırdım, aşırı hızlı büyüyüp tüm akvaryumu kaplıyor ve ışığı kesiyorlardı.
Carpeting olarak Lilaeopsis Braziliensis v Marsilea hirsuta ekimi yaptım. Birkaç aya tabanın komple kaplanmasını bekliyorum. ^^
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/190120221528311.jpg[/IMG]
7 aylık güncelleme, Nymphoides Hydrophylla 'Taiwan'ları kaldırdım, aşırı hızlı büyüyüp tüm akvaryumu kaplıyor ve ışığı kesiyorlardı.
Carpeting olarak Lilaeopsis Braziliensis v Marsilea hirsuta ekimi yaptım. Birkaç aya tabanın komple kaplanmasını bekliyorum. ^^
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/190120221528311.jpg[/IMG]
[QUOTE=Emre007]
Ben de arkadaşa katılıyorum.Kendi akvaryumumda bu hatayı yaptım,daha sonrasında ise öndeki bitkiler inanılmazhızlı büyüyünce arkadaki kaya ve kökleri kapatmaya başladılar ve akvaryumdaki önden arkaya olan derinlik hissi bozulmaya başladı.Bence kesinlikle bitkiler kökün arkadında olmalı.
Bu arada ramirezileriniz gerçekten çok güzelmiş.Akvaryumun doğallığına bayıldım 👍[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim! İlk defa ram bakıyorum ben de, gerçekten güzel canlılar. Bugün karidesleri ekledim boyutlarını düşününce tam bir karides avcısı olacaklarını hiç beklemiyordum. 50 euro'nun erimesini izliyorum. [:x]
[QUOTE=ali_erdem]Hem balıklar çok güzel hem de akvaryumun renk uyumu göze hoş görünüyor. Uzun bitkiler arka tarafa daha güzel olabilir fakat yine de bu doğal gorüntü de rahatsız etmiyor. İyi seyirler. [/QUOTE]
Teşekkürler, bitki konusunda haklısınız şu anlık hoş dursada ileride rahatsız ettiği durumlarda budama ya da yeniden konumlandırma yapacağım sanırım. Öndeki bitkiler uzun olsa da tek yaprak oldukları için yukarıya doğru uzadıklarında sapları arka tarafı pek kapatmıyor o yüzden şimdilik rahatsız etmedi pek. :)
[QUOTE=Emre007]
Ben de arkadaşa katılıyorum.Kendi akvaryumumda bu hatayı yaptım,daha sonrasında ise öndeki bitkiler inanılmazhızlı büyüyünce arkadaki kaya ve kökleri kapatmaya başladılar ve akvaryumdaki önden arkaya olan derinlik hissi bozulmaya başladı.Bence kesinlikle bitkiler kökün arkadında olmalı.
Bu arada ramirezileriniz gerçekten çok güzelmiş.Akvaryumun doğallığına bayıldım 👍[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim! İlk defa ram bakıyorum ben de, gerçekten güzel canlılar. Bugün karidesleri ekledim boyutlarını düşününce tam bir karides avcısı olacaklarını hiç beklemiyordum. 50 euro'nun erimesini izliyorum. [:x]
[QUOTE=ali_erdem]Hem balıklar çok güzel hem de akvaryumun renk uyumu göze hoş görünüyor. Uzun bitkiler arka tarafa daha güzel olabilir fakat yine de bu doğal gorüntü de rahatsız etmiyor. İyi seyirler. [/QUOTE]
Teşekkürler, bitki konusunda haklısınız şu anlık hoş dursada ileride rahatsız ettiği durumlarda budama ya da yeniden konumlandırma yapacağım sanırım. Öndeki bitkiler uzun olsa da tek yaprak oldukları için yukarıya doğru uzadıklarında sapları arka tarafı pek kapatmıyor o yüzden şimdilik rahatsız etmedi pek. :)
[QUOTE=stranger592]Hayırlı olsun yeni kurulumunuz,benim nacizane fikrim öndeki bitkileri köklerin arkasına almanız,seyir zevki daha hoş duracaktır diye tahmin ediyorum[:)][/QUOTE]
Çok haklısınız aslında büyük yapraklarıyla arkaplan bitkisi olarak geçiyorlar ama gördüğüm andan itibaren favori bitkilerim oldular o yüzden sanırım bu güzel nilüferimsi bitkileri önde tutacağım. :)
[QUOTE=stranger592]Hayırlı olsun yeni kurulumunuz,benim nacizane fikrim öndeki bitkileri köklerin arkasına almanız,seyir zevki daha hoş duracaktır diye tahmin ediyorum[:)][/QUOTE]
Çok haklısınız aslında büyük yapraklarıyla arkaplan bitkisi olarak geçiyorlar ama gördüğüm andan itibaren favori bitkilerim oldular o yüzden sanırım bu güzel nilüferimsi bitkileri önde tutacağım. :)
Ölçüler: 45x45x45cm
Canlı Türleri:
- EB Ramirezi
- Kuhli Loach
- Sewellia lineolata
- Neon Tetras
- Blue Platy Tuxedo
- Karidesler yolda
Bitki Türleri:
- Nymphoides Hydrophylla 'Taiwan' (growing so fast)
- Moss (tam türünü bilmiyorum)
- Anubias bateri var. nana 'Large'
- Bacopa caroliniana
- Hygrophila corymbosa 'Siamensis'
Tankın Yaşı:
3 hafta
Filtrasyon ve Işıklandırma:
Eheim Classic 250, Chihiro 35cm
Tasarım ve Dekorasyon:
Aquarium soil, 2 adet büyük boy kök(ismini bilmiyorum) ve delikli taşlar. Petshopta almanca yazdığı için gerçek isimlerini bulamadım ve kapanmak üzereydi acele ile aldım ne yazık ki :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/230620211258341.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/230620211409011.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/230620211409021.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/230620211409211.jpg[/IMG][EDIT]Arito,2021-06-23 14:10:48[/EDIT]
Ölçüler: 45x45x45cm
Canlı Türleri:
- EB Ramirezi
- Kuhli Loach
- Sewellia lineolata
- Neon Tetras
- Blue Platy Tuxedo
- Karidesler yolda
Bitki Türleri:
- Nymphoides Hydrophylla 'Taiwan' (growing so fast)
- Moss (tam türünü bilmiyorum)
- Anubias bateri var. nana 'Large'
- Bacopa caroliniana
- Hygrophila corymbosa 'Siamensis'
Tankın Yaşı:
3 hafta
Filtrasyon ve Işıklandırma:
Eheim Classic 250, Chihiro 35cm
Tasarım ve Dekorasyon:
Aquarium soil, 2 adet büyük boy kök(ismini bilmiyorum) ve delikli taşlar. Petshopta almanca yazdığı için gerçek isimlerini bulamadım ve kapanmak üzereydi acele ile aldım ne yazık ki :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/230620211258341.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/230620211409011.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/230620211409021.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/104810/230620211409211.jpg[/IMG][EDIT]Arito,2021-06-23 14:10:48[/EDIT]
DALTONLAR AİLESİNDEN BUMBLE BEE GOBY TANIŞALIM.
Eski konu ama içerik çok hoşuma gitti ellerinize sağlık akvaryum çok güzelmiş. Bu türü bir petshopta gördüm çok tatlı ve karakterli göründüler. Yeni kuracağım akvaryuma eklemeyi düşünüyorum ancak acısu balıkları olmaları ve diyetleri beni endişelendiriyor. Ayrıca kaç tane bakılmalı akvaryumda? Sürü olan bir balık türü mü yoksa tek de beslenebiliyor mu?
Eski konu ama içerik çok hoşuma gitti ellerinize sağlık akvaryum çok güzelmiş. Bu türü bir petshopta gördüm çok tatlı ve karakterli göründüler. Yeni kuracağım akvaryuma eklemeyi düşünüyorum ancak acısu balıkları olmaları ve diyetleri beni endişelendiriyor. Ayrıca kaç tane bakılmalı akvaryumda? Sürü olan bir balık türü mü yoksa tek de beslenebiliyor mu?
Thorichthys Meeki (ateş Ağız)
Güzel kareler yakalamışsınız çok sağlıklı görünüyorlar. Sağlıklı şekilde büyürler inşallah.
Güzel kareler yakalamışsınız çok sağlıklı görünüyorlar. Sağlıklı şekilde büyürler inşallah.
Yeni Akvaryum Balıkların Korkusu
[QUOTE=boom0506]Akvaryum 85 cm bu huzursuzluğun 15 cm yüzünden olacağını sanmıyorum[/QUOTE]
15 cm fazla olsa bile olur tankı overstock yapmışsınız beslediğiniz türler 85 litreye uygun değil ama siz buna rağmen 10 tane balık atmışsınız. Uzun vadede sağlıklı bir seçim olmaz hocam tankı büyütmenizi öneriyorum en az 150lt'ye.
[QUOTE=boom0506]Akvaryum 85 cm bu huzursuzluğun 15 cm yüzünden olacağını sanmıyorum[/QUOTE]
15 cm fazla olsa bile olur tankı overstock yapmışsınız beslediğiniz türler 85 litreye uygun değil ama siz buna rağmen 10 tane balık atmışsınız. Uzun vadede sağlıklı bir seçim olmaz hocam tankı büyütmenizi öneriyorum en az 150lt'ye.
SON MESAJLAR
- 70 l Akvaryumda Su Hafif Tozlu Görünüyor mustafakrml, 01:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Low-tech Tankta Kahverengi Yosun Ve Bitki Erimesi JuqLax, 01:28
Yeni Üye Forumu - 40/60 Litre Lepistes Akvaryumu Balık Önerisi MG, 01:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sobo 901f Ultra Viole 800 Lt GhostKoi, 01:14
Filtreleme Seçenekleri - Elektrik Blue Acara Hangi Tetra Türü İle Yaşar Mirza Adar, 00:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyunu Nasıl Düzeltebilirim? koraykbl, 00:21
Yeni Üye Forumu - Ph Metre Ve Tds Metre Önerisi pianoƒish, 00:11
Akvaryum Bilimi - Doctore'nin Balık Odası! mertt1925, 21:58
Akvaryum Tanıtımı - 50cm Tetra Akvaryumu efebudak, 21:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 70×40×40 Akvaryum Lowtech Zemin Bitkisi Toprak ugurbaran, 20:20
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum İçin Tavsiye yigidoumit, 19:52
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Kurulum Bitkili Akvaryum AliAltınöz, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litrede Hangi Channa amatör.akvarist, 19:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Astronot Balıgı Yem Seçimi koraykbl, 18:33
Yeni Üye Forumu - Cikletlerim İçin Bu Yem Uygun Mu xfuriousx, 16:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Java Fern'i Nasıl Sabitleyebilirim AtlasPoyraz, 15:23
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Aydınlatma Seçimi Aguamentist, 14:43
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Küp Üstündeki Galiba Yosun Aguamentist, 14:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Albino Endler Dedesi Oldum :) Aguamentist, 14:40
Nadir Tür Gördüm - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. ugurbaran, 14:23
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 14:20
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin ternapi, 14:11
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Walstad Akvaryumumda Garip Bir Canlı Var. Ibrahim_1, 14:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 60x40x40 Hardscape ercane, 14:01
Akvaryum Tanıtımı - Yusufcuk Larvasından Kurtulma! LeafyAqua, 13:54
Bitki Akvaryumları Genel - Gövdede Çıkan Beyaz Yara Orhan76, 13:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığım Hasta Mı ? ogurcay, 13:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Plastik Parça Salınım Yapar Mı? Efecan07, 12:56
Yeni Üye Forumu - Yunus Cinsiyeti Hakkında memht, 12:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Redcap Balıgım Pulları Tuhaflaştı AtlasPoyraz, 12:19
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x40x25 Serbest Dalış :) Mehari, 11:33
Akvaryum Tanıtımı - Bilgi Destek mangin09, 11:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Sistemi Hakkında omererbas, 09:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumdaki Beyaz Pamuksu Yapılar MasterChiefHakan, 08:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumum Nasıl? ogurcay, 08:31
Yeni Üye Forumu - 350 Litre - Yeni Kurulum Çalışması Kaleydoskop, 08:10
Akvaryum Tanıtımı - Teraryum İçin Cam Ve Fiyat Değerlendirmesi Mach940, 07:19
Yeni Üye Forumu - Axolotl UEK, 01:53
Akvaryum Dünyasından Haberler - Dış Filtre Su Çıkışı Ağızı Enes Arda, 00:48
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 40*40*40 Bitkili Akvaryum Kurulumu sakal34, 00:08
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Üstünde Çilek Yetiştirmek Mesutoviç, 23:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Uyumu Mesutoviç, 23:46
Yeni Üye Forumu - Japon Akvaryumu - Motor, Filtre Ve Işıklandırma GhostKoi, 23:39
Yeni Üye Forumu - Yeni Balık Ekleme Stres ferhatarikoglu, 23:26
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruk koraykbl, 22:31
Yeni Üye Forumu - Hangi Balık 250lt Umutoty, 21:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumum Mirza Adar, 21:26
Akvaryum Tanıtımı - İyi Durumda Olmayan Tankı Hayata Döndürme K0L0Ni, 20:33
Akvaryum ve Kapak Yapımı - 🌸8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun Hoppala, 18:46
Forum ve Site Hakkında - Isıtıcım Akvaryuma Yeterli Mi? Brnhobi, 17:53
Malzemeler ve Yemler Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Fundulopanchax Gardneri Nsukka ! albeta 02:03
- 1 Erkek 3 Dişi Damızlık Sarı İmparator Gursel 02:00
- Genç Damızlık Altı Albino Dantum Arıyorum R0h1rr1m 01:54
- Üst Segment L144 Brokoli Balıkların 2.5cm Yavrular Başak u 01:52
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 00:59
- Eheim, Tetra, Atman Hava Motorları Esakvarist 00:29
- Bakımı Kolay Bitkiler,balıklar Metinmert Yiğit 00:25
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 23:30
- Akvaryum 30*30 metsi 23:30
- Katil Salyangoz stopsound 23:08
- Full Spectrum Bitkili Akvaryum Işığı(armatür Led) Standart Moss 22:50
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 22:50
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:38
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:38
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:38
- Flame Wood Kökler hll_aquascaping 22:38
- Bitki Armatürü buraktanatar 22:35
- Bitki Armatürü buraktanatar 22:35
- Özel Tür Golden Tuxedo Lepistes buraktanatar 22:35
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 21:28
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 21:28
- Hb.white Lepistes jaloreef 21:26
- Afrika Cichlidleri devito 21:24
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 21:21
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 20:48
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 20:29
- Afra Coube AlisBaba 20:28
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 19:53
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 19:53
- Anubias. Yeni İthalat. Whatsapptan Yazabilirsiniz propecia 19:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:20
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 19:20
- Genç Damızlık L144 Düz Kuyruk Erkek Vatoz Thunderbird 18:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 18:09
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 18:09
- Karides , Lepistes , Vatoz , Hersey Var Cucevatozcu 17:08
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 17:08
- L15 Pleco, 1 Erkek 2 Dişi Ve L333 1erkek 1dişi voltran 17:00
- Aquael Fzn Pro 700 Askı Filtre 6,2w 700l/s Feanor 16:28
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 16:27
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 16:24
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 16:24
- Kırmızı Karınlı Pirana Rüzgar eser 16:20
- Özel Moss Türleri. smithiseek 15:19
- Black Molly Balıkları. smithiseek 15:19
- Hobiciden 2-3cm Cüce Vatoz Yavruları HLLDNLYC 14:25
- Japon Türleri İçin Yem HLLDNLYC 14:24
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 13:24
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:21
- Su Piresi & Infusoria Amati340 13:21
KULLANICILAR
- 94 Online Kullanıcı, 51 Üye
Online Kullanıcılar
mustafakrml,
ADNADNAN,
chapi,
Sesenagi,
egecinar,
sakal34,
Democan,
wolf06,
CELALSUTCU06,
osmandbnl,
MiSoSiKiaN,
MuratOzdemir,
HAPEPHI,
mutama,
alipaksi,
sina cen,
sandman309,
-RBG-,
zebra93042,
FurkanYnk,
AreS,
Jeveux,
Gursel,
Sinan.,
ferhatarikoglu,
Efecan07,
ahmetcan1453,
Hoppala,
Volkaann,
HarunYILDIRIM,
zatonica,
Kaangzkr,
Ibrahim_1,
404Taco,
Maverickse,
karasupetshop,
Mirza Adar,
Rime,
isakaynak,
ternapi,
JuqLax,
exCaLiSTa,
albeta,
mehmetbt,
TarikAkgun,
Shell-Dwellers,
SinanBulut,
fevzitknaz,
AtaDemircii,
BULMUS AQUARİUM,
Ugur79,
piranhabull,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.