ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tevfikaktunc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
3 dakika önce
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tevfik Aktunç
Doğum Tarihi:
21 Haziran 1989
İl:
Kayseri
Meslek:
Yazılım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

170x50x60 - Albino Kipili Hobicisi. papaganlar.com - Kurucusu

SON 10 MESAJI

Sump Malzemeleri Değişimi Hk.
[QUOTE=Cyber_Scout]Hayır oluşmaz..
Suda yüzen filtre bakterisi yok..
O yüzden filtre bakterisi diyerek filtrede konaklayan yerleşik bakterileri kast ediyoruz.[/QUOTE]

Anladım hocam. Peki yeni sump malzemelerini nasıl değiştirebilirim? Bu konu hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?
[QUOTE=Cyber_Scout]
Ne için ve ne ile değişeceksiniz?
Bakteri kültürleri talimatlarında yapacağınız işlemler için kültürün tekrar kullanımı tavsiye ediliyor..[/QUOTE]

Hocam aynı ürünler olacak, sump içerisinde yer alan aynı ürünleri sıfırları ile değişeceğim. İçerisinde yer alan su ile kültür yeniden oluşmaz mı?
Merhaba akvaryum ailesi,

Sump malzemelerimi değiştirmek istiyorum. Haftada bir dip çekimi ve su değişimi yapıyorum. Su değişimi ve dip çekimi yaptıktan kaç gün sonra sump malzemelerimi değiştireyim? %20 oranında su değişimi yapıyorum, 3. gün sonrasında değiştirdikten sonra 7. güne kadar sump malzemelerinde bakteri kültürü oluşur mu?

Cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Tropheus Akvaryumu İçin Sump Malzemeleri
Evet forum sitesi sahibiyim papağanların :) benim sump akvaryum ile beraber içerisindekileri yenileyeyim diyorum artık acaba neler almam gerekiyor en sağlıklısı hangileri olur onu öğreneyim dedim :)
Tropheus Akvaryumu İçin Sump Malzemeleri
Merhaba akvaryum ailesi,

Tropheus akvaryum için önerebileceğiniz en iyi sump ürünleri hangileri olurdu? Linkli paylaşım yapabilirseniz çok mutlu olurum. Akvaryum yandan sumplı ve üç bölmeli, yükseklik 60 cm.

Teşekkür ederim
Açık Renk Albino Kipililer Hakkında Sorum Var
Merhaba Akvaryum ailesi,

Albino kipilim var 2 ağız. İlk ağızın renkleri çok güzel oldukça sarılar güneş gibiler. Fakat 2. ağız rengi soluk renkli. Kipililerin açık renkli olması ne anlama geliyor? Satarken veya yavru alırken herhangi bir sorun yaşar mıyım? Veya alacağım yavrular sarı çıkar mı?
Mercan Kırığı Kumunu Nereden Bulabilirim?
Merhaba,

Mercan kırığı kumu arıyorum tropheus balıklarım için nereden temin edebilirim? İnternette biraz araştırma yaptım ama genellikle stokta görünmüyor diyor. Düzenli olarak satın aldığınız bir yer var mı?
Sump Motoru Hortumu Arıyorum
[QUOTE=Malinua55]Herhangi bir hortum alıp ocakta ısıtın esnediğinde iyice oturtup soğumasını bekleyin başka birşeye gerek yok[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim inanın aynısını yaptık :) ve oldu...
Albino Kipili Etçil Yem Yer Mi?
Merhaba, albino kipili etçil yem yer mi? Birkaç video içerisinde denk geldim, sorun olmayacağını söylüyorlar.

Verilir ise en iyisi hangisi ve nasıl bir beslenme yapılmalı?
Albino Kipili Yem Günü Belirleme, Nasıl Yapmalıyım
Merhaba, 3-5 cm aralığında albino kipili yavrularım var. Aşağıda yer alan yemleri aldım. Bunları hangi gün nasıl vereyim? Sabah ve akşam veriyorum yemleri.

Haftanın 1 günü ise aç bırakmak ne kadar mantıklı? Teşekkür ederim.

Yemler:
Sera San
D allio plus pul
Super forte
Supervit
Tetra phlyy
Vitality clour
Krill flake
Bio vit
Tropikal 3 algea pul
Tetra pro
Tropikal veya sera sprulina tablet
Tetra algea mix

Günceldir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.