ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
genc35
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
08 Temmuz 2018 23:24
Toplam Mesaj:
81 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ÜMİT ŞENEL
Doğum Tarihi:
21 Nisan 1973
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Duboisi Yavru Katliamı
[QUOTE=umitasar][QUOTE=genc35]Maalesef yavruları tek tek kaybettim, yine hüsran.Katliama devam :(([/QUOTE]
[QUOTE=umitasar][QUOTE=genc35]Maalesef yavruları tek tek kaybettim, yine hüsran.Katliama devam :(([/QUOTE]
yavrular kaç günlükken ölmeye başlıyorlar ?
[/QUOTE]
Yavrular hemen ölmüyorlar, 1 ay bile yaşayan var.Bazıları 2 ay yaşadı yinede öldü.
Duboisi Yavru Katliamı
[QUOTE=sungur]Yanlis anlasilma gibi olmasindaa bana kalirsa balik beslemeyin derim.Yazik onlarin vebalini aliyorsunuz.Tropheuslari elden cikarip cichlid yada japon felan besleyin derim. Tropheuslar fazla durgun suyu sevmezler.Bunlarin dogal yasam videosuna baktiginizda kiyi bolgelerde ve dalgali suyu sevdikleri asikar.Yavrulara sadece hava tasi koymak kafi gelmeyebilir.Sizi yem konusunda bilgilendirmistim buna dikkat edin.Batu.Gulsah uyemizinde tavsiyesini uygulayin.Birakin camlarda,kayalarda yosun tutsun temizlemeyin bu yosunlari.Onlar organik yemdir onlar icin.Ancak suyu temiz tutun.Suyu temiz tutun derken de gunluk su degisimi yapmayin.Birakin haftada yuzde 20 su degisimi kafidir.Dis filtreyi 20-30 gün arasi temizligini yapin.Akvaryuma artik elinizi sokmaktan vazgecin.Sadece on cami silseniz yeterli.Insallah bundan sonra kayipsiz balik buyutmek nasip olur.Su goruntuyu de bir izleyin.Disi baligim kursaginda yavrulari var.Attigim yemi yemiyor aksine kaya üzerindeki yosunlari yiyerek yavrularini besliyor.
Tropheus Bemba Kursağındaki Yavruları Besliyor-2: http://youtu.be/LWP9oC2Q_yA
[/QUOTE]
[QUOTE=1987levent] [QUOTE=genc35] [QUOTE=Karadavut]Ümit Bey merhaba. Geçmiş olsun üzüldüm kayıplarınıza. Merak ettiğim filtrasyonu nasıl yapıyorsunuz, ben iç filtre görüyorum tankınızda, dış filtreniz de var mı?[/QUOTE]
[QUOTE=1987levent]Bende de duboisi var 12 disi 2 erkek ayda en az 50 yumurta alıyorum kendi beceriksizligimden %20 30 arası mantar oluyor ben yavrular için 100 litrelik bir akvaryum kurdum yavrulari orada tutuyorum bende nedensiz ölümler oluyordu ben ölümlerin önüne yem ile geçtim tropical süper forte pul yemi veriyorum başka hiçbir yem vermiyorum sabah 7 akşam 8 de yem veriyorum allah a şükür ölüm olmuyor.. sizede çok geçmiş olsun biran önce önüne geçersiniz inşallah [/QUOTE]
[QUOTE=1987levent] [QUOTE=batu.gulsah] Mantarlasmanin sebebi hareketsiz su. Mutlaka hava taşı yada pipo filtre olmasi lazim. Çünkü yumurtalarin acilma sureleri farkli 4 günde de olabiliyo 8 gunde de. Bu sekilde mantarlasmanin onune geçebilirsiniz. [/QUOTE]
Kendinden hava taşlı kulucka kullanıyorum murat ipsir kulucka ama fazla yumurta mi koyuyorum ne yapıyorum anlamadım gitti bu isi iyi yapan birinden öğrenmem lazım 40 yumurtadan 2 tane kaldı :s[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bu sefer ki yumurtaları 14 gün aldım yumurtalar kahve rengi çıkıyor ama gene mantar oldu herhalde birsey daha fark eddim ben yumurtaları kulucka ya koyarken hava ile temas ediyor bir dahakine temas etdirmemeye calisicam [/QUOTE]
[QUOTE=sungur]Yanlis anlasilma gibi olmasindaa bana kalirsa balik beslemeyin derim.Yazik onlarin vebalini aliyorsunuz.Tropheuslari elden cikarip cichlid yada japon felan besleyin derim. Tropheuslar fazla durgun suyu sevmezler.Bunlarin dogal yasam videosuna baktiginizda kiyi bolgelerde ve dalgali suyu sevdikleri asikar.Yavrulara sadece hava tasi koymak kafi gelmeyebilir.Sizi yem konusunda bilgilendirmistim buna dikkat edin.Batu.Gulsah uyemizinde tavsiyesini uygulayin.Birakin camlarda,kayalarda yosun tutsun temizlemeyin bu yosunlari.Onlar organik yemdir onlar icin.Ancak suyu temiz tutun.Suyu temiz tutun derken de gunluk su degisimi yapmayin.Birakin haftada yuzde 20 su degisimi kafidir.Dis filtreyi 20-30 gün arasi temizligini yapin.Akvaryuma artik elinizi sokmaktan vazgecin.Sadece on cami silseniz yeterli.Insallah bundan sonra kayipsiz balik buyutmek nasip olur.Su goruntuyu de bir izleyin.Disi baligim kursaginda yavrulari var.Attigim yemi yemiyor aksine kaya üzerindeki yosunlari yiyerek yavrularini besliyor.
Tropheus Bemba Kursağındaki Yavruları Besliyor-2: http://youtu.be/LWP9oC2Q_yA
[/QUOTE]
(Yanlis anlasilma gibi olmasindaa bana kalirsa balik beslemeyin) Önerileriniz için teşekkür ederim ama istediği kadar ölsün ben bu balıkları bakmaya devam edeceğim.
[QUOTE=1987levent] [QUOTE=genc35] [QUOTE=Karadavut]Ümit Bey merhaba. Geçmiş olsun üzüldüm kayıplarınıza. Merak ettiğim filtrasyonu nasıl yapıyorsunuz, ben iç filtre görüyorum tankınızda, dış filtreniz de var mı?[/QUOTE]
Ferhat bey dış filtrede var akvaryumun sol tarafında gözüküyor.. Lifetec 4 sepetli dış filtre var.
[QUOTE=1987levent]Bende de duboisi var 12 disi 2 erkek ayda en az 50 yumurta alıyorum kendi beceriksizligimden %20 30 arası mantar oluyor ben yavrular için 100 litrelik bir akvaryum kurdum yavrulari orada tutuyorum bende nedensiz ölümler oluyordu ben ölümlerin önüne yem ile geçtim tropical süper forte pul yemi veriyorum başka hiçbir yem vermiyorum sabah 7 akşam 8 de yem veriyorum allah a şükür ölüm olmuyor.. sizede çok geçmiş olsun biran önce önüne geçersiniz inşallah [/QUOTE]
Levent bey önerinize uyup sizin kullandığınız yemi deneyeceğim.Bence sizde yumurtaları erken alıyorsunuz ağızdan en az 7 gün bekleyin.Bende hiç mantarlaşma olmuyor ve sıradan yumurtalık var üstelik.
[QUOTE=1987levent] [QUOTE=batu.gulsah] Mantarlasmanin sebebi hareketsiz su. Mutlaka hava taşı yada pipo filtre olmasi lazim. Çünkü yumurtalarin acilma sureleri farkli 4 günde de olabiliyo 8 gunde de. Bu sekilde mantarlasmanin onune geçebilirsiniz. [/QUOTE]
Kendinden hava taşlı kulucka kullanıyorum murat ipsir kulucka ama fazla yumurta mi koyuyorum ne yapıyorum anlamadım gitti bu isi iyi yapan birinden öğrenmem lazım 40 yumurtadan 2 tane kaldı :s[/QUOTE]
Yazık oluyor yumurtalara, sanırım erken alıyorsunuz. Yoksa kolay kolay bişey olmaz. 7 gün bekleyin en azından sonra alın yumurtaları.
[/QUOTE]
Bu sefer ki yumurtaları 14 gün aldım yumurtalar kahve rengi çıkıyor ama gene mantar oldu herhalde birsey daha fark eddim ben yumurtaları kulucka ya koyarken hava ile temas ediyor bir dahakine temas etdirmemeye calisicam [/QUOTE]
14 gün olduysa yumurtalarda değişim başlamıştır mutlaka kafaları falan çıkmıştır.Bu saatten sonra sanırım birşey olmaz.İnşaallah :)
Duboisi Yavru Katliamı
[QUOTE=Karadavut]Ümit Bey merhaba. Geçmiş olsun üzüldüm kayıplarınıza. Merak ettiğim filtrasyonu nasıl yapıyorsunuz, ben iç filtre görüyorum tankınızda, dış filtreniz de var mı?[/QUOTE]
genc35 2015-02-17 08:35:40
[QUOTE=Karadavut]Ümit Bey merhaba. Geçmiş olsun üzüldüm kayıplarınıza. Merak ettiğim filtrasyonu nasıl yapıyorsunuz, ben iç filtre görüyorum tankınızda, dış filtreniz de var mı?[/QUOTE]
Ferhat bey dış filtrede var akvaryumun sol tarafında gözüküyor.. Lifetec 4 sepetli dış filtre var.
Levent bey önerinize uyup sizin kullandığınız yemi deneyeceğim.Bence sizde yumurtaları erken alıyorsunuz ağızdan en az 7 gün bekleyin.Bende hiç mantarlaşma olmuyor ve sıradan yumurtalık var üstelik.
Yazık oluyor yumurtalara, sanırım erken alıyorsunuz. Yoksa kolay kolay bişey olmaz. 7 gün bekleyin en azından sonra alın yumurtaları.
İkola Yavru Ölümleri
Aynı sorun bende de var, duboisi yavruları yaşatamıyorum maalesef.250 adet falan ölmüştür.Aynı sizdeki gibi siyahlaşıp ölüyorlar.Her yolu denedim yine ölüyorlar.:((
Aynı sorun bende de var, duboisi yavruları yaşatamıyorum maalesef.250 adet falan ölmüştür.Aynı sizdeki gibi siyahlaşıp ölüyorlar.Her yolu denedim yine ölüyorlar.:((
Duboisi Yavru Katliamı
[QUOTE=batu.gulsah]Yavru akvaryumu kurun tabani ince kumla kapli olsun bir cift cuce vatos atin birkacda salyangoz bir muddet boyle dursun sonra yavrulari o tanka alin. Cama cam akvaryumda yavru buyutmek cok zordur. Dip temizligi yspmak da zordur yavrularla o yuzden vatoz ve salyangoz sizin yerinize temizlik yapar. Siz sadece haftada iki kez azar azar su değişimi yaparsınız. Yavrulara mumkun oldugunca dokunmayin mudahale etmeyin. Suyu bile bir file yardımıyla cekin ki zarar vermeyin. Birde fazla yem vermeyin azar azar gunde 3 kezi gecmeyin. Birde boyle deneyin. [/QUOTE]
genc35 2015-02-14 23:01:52
[QUOTE=batu.gulsah]Yavru akvaryumu kurun tabani ince kumla kapli olsun bir cift cuce vatos atin birkacda salyangoz bir muddet boyle dursun sonra yavrulari o tanka alin. Cama cam akvaryumda yavru buyutmek cok zordur. Dip temizligi yspmak da zordur yavrularla o yuzden vatoz ve salyangoz sizin yerinize temizlik yapar. Siz sadece haftada iki kez azar azar su değişimi yaparsınız. Yavrulara mumkun oldugunca dokunmayin mudahale etmeyin. Suyu bile bir file yardımıyla cekin ki zarar vermeyin. Birde fazla yem vermeyin azar azar gunde 3 kezi gecmeyin. Birde boyle deneyin. [/QUOTE]
Teşekkürler tavsiyenize uyacağım. Yavrulukta bulunan yeni yavruları cüce vatozların yanında büyütmeye çalışacağım.
Akvaryumun son hali bu şekilde,yavrular saklansın diye bol kaya koydum orta kısma.
Duboisi Yavru Katliamı
Maalesef yavruları tek tek kaybettim, yine hüsran.Katliama devam :((
Maalesef yavruları tek tek kaybettim, yine hüsran.Katliama devam :((
Duboisi Yavru Katliamı
[QUOTE=umitasar]Geçmiş olsun, akvaryumda görünenden başka hangi canlılar var ?
[/QUOTE]
[QUOTE=umitasar]Geçmiş olsun, akvaryumda görünenden başka hangi canlılar var ?
Lelupiler vardı taşındılar, artık yalnızlar.
Duboisi Yavru Katliamı
[QUOTE=bhdrbl]Merhaba,
[QUOTE=bhdrbl]Merhaba,
Anaçların tankında da yavruları büyütmeyi denediğinizi söylemişsiniz , su değerlerinde problem olsa bütün balıklar durumdan etkilenir.
Her yol denenmesine rağmen yine ölüm oluyorsa ilginç bir bir olay bu. Yavruları koyduğunuz yavruluk , yeni akvaryum vs. bunlarda kullandığınız materyallerin etkisi olabilir mi acaba.
[/QUOTE]
Evet ana tankta bakıyorum şu anda 12 adet yavru var ve sorun yok duruyor.Sadece 1 yavru kaybettim o da nazarlık olur inşallah.
Duboisi Yavru Katliamı
[QUOTE=sungur]Yemden dolayidir.Yeme dikkat et.Yemi fazla verme seraflor yaprak yem kullan.Bir yavruya tek yaprak yem dussun.Bir sikinti yasamazsin.Unutmayin balik fazla yemden olur.Yemsizlikten olmez. Ayrica canli yem verme.Cogu kisi canli yem verin diyor.Bence zararli.[/QUOTE]
[QUOTE=erulusoy]Merhabalar. Anaçlarınız kardeş ise erkekleri değiştirerek deneyebilirsiniz. Genetik problemlerin önüne geçebilir. [/QUOTE]
[QUOTE=sungur]Yemden dolayidir.Yeme dikkat et.Yemi fazla verme seraflor yaprak yem kullan.Bir yavruya tek yaprak yem dussun.Bir sikinti yasamazsin.Unutmayin balik fazla yemden olur.Yemsizlikten olmez. Ayrica canli yem verme.Cogu kisi canli yem verin diyor.Bence zararli.[/QUOTE]
Teşekkürler önerileriniz için belkide yemden dolayıdır.Ama bazıları yemi fazla vermenin balıkları daha çabuk büyüteceğini söylüyorlar.Günde 1 kere mi ? yoksa 3-4 kere mi yem vermek faydalı ?
[QUOTE=erulusoy]Merhabalar. Anaçlarınız kardeş ise erkekleri değiştirerek deneyebilirsiniz. Genetik problemlerin önüne geçebilir. [/QUOTE]
Evet o da bir seçenek.Erkekleri değiştirmekte fayda olabilir.
tropheu ölümleri
Merhaba sanırım balıkları yeni alıp akvaryuma koydunuz.Bana kalırsa balıklarınız blot hastalığına yakalanmışlar.Benimde duboisilerde ve kasakalawelerde başıma geldi ve 15 adet damılık balığımı kaybettim.Acilen blot ilacı alıp kullanın.Geçmiş olsun.
Merhaba sanırım balıkları yeni alıp akvaryuma koydunuz.Bana kalırsa balıklarınız blot hastalığına yakalanmışlar.Benimde duboisilerde ve kasakalawelerde başıma geldi ve 15 adet damılık balığımı kaybettim.Acilen blot ilacı alıp kullanın.Geçmiş olsun.
SON MESAJLAR
- 200 Lt. Bir Çift “sajica” Üsküdar Sakini, 21:33
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Balığım Doğuruyor Mu Nurşah, 21:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Sislenme İnci Kefali, 21:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Saldırıya Uğrayıp Yüzgeçi Yenen Sp Nasıl İyileşir? Akın26_, 21:16
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Balıklarım Bir Bir Ölüyor SİGMA BALIK😎, 21:08
Yeni Üye Forumu - Yavrular İçin Bu Yemi Kullanıyorum Ama Doyarlarmi Azizdurdenn, 21:06
Canlı Doğuranlar - Lepistes yavrusu Utku uzun, 21:06
Canlı Doğuranlar - 6 Akvaryumda 17 Çeşit Canlı 🔥 SİGMA BALIK😎, 20:54
Akvaryum Tanıtımı - Su Üstü Yağlanma Sorunu Ömer t, 20:53
Yeni Üye Forumu - Sarhoş Gibi Yüzüp Düzelen Tetra Türleri KaanE, 20:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Filtresiz Father Fish Kurulumum grendel1984, 20:53
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Akvaryumda En Güzel Hangi Tür Beslenir? SİGMA BALIK😎, 20:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Cam Zambak Boru Sorunu hasancobanoğlu, 20:34
Filtreleme Seçenekleri - Frontosa Hakkında SİGMA BALIK😎, 19:59
Tanganyika Cichlidleri - Cinsiyet Ayrımı shndinc, 19:57
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Küçük Semender Ne Kadar Aç Kalabilir veneficus, 19:23
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Yeni Akvaryumum İçin Bilgi Almak İstiyorum bendeniztayfun, 18:55
Yeni Üye Forumu - Kaya İle Dekor İsmail_194606946, 18:27
Yeni Üye Forumu - Pipo Filtre İc Filteryle Beraber Kullanirimi İsmail_194606946, 18:23
Yeni Üye Forumu - Bettamın Gözü Şişti erdumuts, 18:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Ağız Çevresi Doku Oluşumu acemibiri, 17:39
Hastalıklar ve İlaçlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Astronotus, 17:34
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Macro Algea Reactor ahmetfiratozkaya, 17:15
Filtreleme Seçenekleri - Japon Akvaryumunda Filtre Kullanımı Hidro Dinamik, 17:12
Yeni Üye Forumu - Vatoz Da İç Parazit Ve Flagyl Can özkul, 17:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Hoppala, 16:55
Labirentliler - 130 40 60 Büyüklüğünde Akvaryuma 8 Mm Olur Mu? Hobilenyum, 16:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Amonyak Zehirlenmesinde Ph Etkisi bendeniztayfun, 16:42
Makaleler ve Tercümeler - Fil Kulak Lepistes Hakkında ubaltepe, 16:25
Canlı Doğuranlar - Dış Filtre İçinde Çıkan Canlı KirmiziBalik16, 16:17
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Isıtıcı Kırıldı darkaura, 16:12
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - 60x40x40 Yeni Düzen ercane, 16:11
Akvaryum Tanıtımı - Balık Seçimi saturday, 15:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 15:23
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 400 Litre Akvaryuma Kaç Tetra Koymalıyım Sizce. trueblue, 15:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteslerin Türü Nedir saturday, 14:54
Canlı Doğuranlar - Dış Filtre Nasıl? neomeo, 14:52
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Akvaryum saturday, 14:51
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Denemem WnrAquascaping, 14:17
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Dolap Yalıtım WnrAquascaping, 12:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 50 30 30 Akvaryuma Bu Yosun Yiyiciler Uygun Mu İnci Kefali, 12:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İç Parazit Hüdai, 11:59
Canlı Doğuranlar - Yunus Ciklet İç Filtre Muhammedcay, 09:38
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 30c New Betta Scape joko29, 08:58
Akvaryum Tanıtımı - Betta'nın Sorunu İle Başlayan Yeni Tank Kurulumu Abdullah929, 08:33
Yeni Üye Forumu - Sheyda'nın Minik Karides Dünyası:) sea life, 06:37
Akvaryum Tanıtımı - 225 Litre Akvaryum İçin Ekipman Önerileri Hoppala, 05:09
Malzemeler ve Yemler Forumu - Dijital Termometre sea life, 04:50
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Kasımda Aşk Başkadır WnrAquascaping, 03:34
Akvaryum Tanıtımı - 120x50x50 Akvaryum Aydinlatma Ve Bitki Önerisi Laterthanbefore, 02:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 75w Isıtıcı Ve Yavruluk vedat79 20:13
- Eheım Classic 250-05 Bora Bey 19:33
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 19:33
- Wild Betta Super Black Splendens Spadetail Rmert 18:53
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 18:53
- Katil Salyangoz jezey 18:53
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 18:53
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 18:53
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 18:53
- Hobiyi Bırakıyorum. piranhabull 18:27
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 18:12
- Üç Noktalı Gurami && Rasbora & Albino Cüce Vatoz kerem1135 18:12
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 17:53
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 17:53
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 17:53
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 17:53
- Yavru Veren Genç Apistogramma Macmasteri Çift rhn35 17:06
- Yavru Veren Genç Damızlık Apistogramma Trifasciata rhn35 17:06
- Pingu Guppy G_can 16:45
- Siyah Gül Karides G_can 16:45
- Anubiaslar 10-12 Yaprak bytrmrt 16:18
- Orando Japon Ve Nilüfer Nuphar Japonica Doğasa 15:49
- Yarasa Tül Melek Ve Damızlık Eş Gold Ramirazi Doğasa 15:49
- Led Driver 36-48w ilh4n 15:46
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 15:46
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 15:46
- Leptosoma Kitumba Damızlıklar koyu 15:45
- Yem Tablet BUCALILAR 15:36
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 15:36
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 15:00
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 15:00
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 15:00
- 120 Cm Power Led Armatür (42 Watt Royal Blue) blenny 14:28
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 14:28
- Siyah Cüce Vatoz Yavru Cucevatozcu 14:12
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 14:12
- Ful Red Lepistes , Zebra Danio Üretimlik Cucevatozcu 14:12
- Apistogramma Hongsloi Çift sirhill 13:46
- Cryptocoryne Wenditti Brown(fiyat Düştü) ballantines 13:40
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 13:32
- Armaturk 30 Cm.led Aydinlatma Gursoyhasan 13:21
- Rs 580 A İthal Akvaryum Gursoyhasan 13:21
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 13:20
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:15
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 13:15
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:15
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:14
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:14
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 13:14
- Lepistes Otu Arıyorum. hokia386 13:10
KULLANICILAR
- 178 Online Kullanıcı, 97 Üye
Online Kullanıcılar
ömer61,
lagsi,
lurtz27lp,
Elijah,
AmatorAkvryumcu,
ARMONYS,
erdumuts,
DTxLorD,
fureagle,
ballantines,
onuribrahim,
BenN7434,
selmankahya,
Thunderbird,
Mstizm,
anil1912,
secreteriat,
G_can,
Hidro Dinamik,
mightymurat,
Mertkaandoruk,
mitii,
sahinahmet,
hokia386,
GorkemErsoy,
beary,
ZET,
Azizdurdenn,
Ayshobi,
sıtkı,
aktugsedat,
EKAR,
Rafayel,
Kursatmen,
MiSoSiKiaN,
palankesli,
wolf06,
Nurşah,
Omerclk,
Sariyerlee,
koruyucu3443,
XNevermore,
SİGMA BALIK😎,
93modeldogan,
baljek,
Vitalis,
MufasaBosss,
ahmetfiratozkaya,
maravich,
GkhaNLioN,
Yusufgs4266,
Deniz ve Mısra,
oktay42,
Emirrztrk,
CevdetSERBEST,
Cagdash,
dinglong,
ternapi,
Ehtiyar,
fantom,
1Balikci,
Seycinda,
Narval,
betta.ist,
vedat79,
Akın26_,
Hoppala,
dekul,
ShowaSanshoku,
Montesque,
karahanli,
UrasArt,
Serdariekrem,
Osmanoğlu,
Ridernes,
İnci Kefali,
thegaddarr,
kabaktadi,
Aporetti,
Acemiresif,
Kaya0606,
osmandbnl,
bendeniztayfun,
ss23,
dimbeleth,
Vlademirol,
rdm23,
yunusmusaak,
ylmzemirr,
hasanhr,
Tortuga4,
SedatC,
otlubaliklisu,
tolga,
maylandi,
Muhammedbedri,
SelcukSisman,
Yunus cikletcii,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.