ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
galaktikos
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Saat 32 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4 [0.80 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bahadır Süer
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bahadır Süer

SON 2 MESAJI

Akvaryuma Fazla Balık Mı Koydum Acaba
[QUOTE=MasterChiefHakan]Japon tecrübem yok lakin vatozla birlikte bakılması tavsiye edilmiyor, vatozların japonlara musallat olabileceği söyleniyor. Yerinizde olsam vatozları çıkarır, kalanlarla devam ederdim. Filtreniz hakkında bilgi verebilir misiniz, filtre japonlarda önemliymiş, hem yetersiz olmamalı hem de fazla kuvvetli olup balıkları yormamalıymış.[/QUOTE]

Bilgi için teşekkürler. Vatozlar cüce olan türden çok büyümüyorlarmış o sebepten büyük japonlara çok yaklaşmaz dediler. Filtre kendinden sumplu hazır akvaryum bu resmini aşağıya atıyorum ama benim gördüğüm fazlasıyla yeterli bir pompası ve temizleme gücü var. Su verdiği yerde yukarıda kaldığı için japonları hiç yormuyor akvaryum içinde. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/277464/130420261611061.jpg[/IMG]

[QUOTE=Frkn]Görsel olarak sade ve şık bir Japon akvaryumu. Ayrıca dekorasyon Japonlar için uygun. Filtreniz de yanlış görmüyorsam iç sump. Vatozları ve ilk fotoğrafta görünen üç iri Japon hariç diğerlerini çıkarırsanız, belirttiğiniz litreye göre canlı sayısı ideal olacaktır. Sağlıklı hobiler.[/QUOTE]

Vatozlar cüce vatoz bundan daha fazla büyümeyecek dediler şuanda Japonlara hiç yaklaşmıyorlar. Yinede çıkarmalımıyım? Akvaryum iç Sump doğrudur.

[QUOTE=SaRCoPhiLiuS]Sorunun cevabı fotoğraflarda. Evet, ya balıkların bir kısmından çıkacaksınız ya da daha büyük bir tank alacaksınız. [:)] Balıklarınız çok güzel ancak su hacminiz ve görülen o ki filterizasyonunuz bu popülasyonu idame ettiremiyor..[/QUOTE]

Evet diğer arkadaşların yorumlarıyla beraber herhalde kısa vadede 1 tane düz japonla vedalaşacağım gibi. Filtrede sorun yok. Fotoğrafı yem verdikten sonra çekmiştim. Malum, yem verince akvaryumu güzel karıştırıyor japonlar. O sizi yanıltmış olabilir.
Akvaryuma Fazla Balık Mı Koydum Acaba
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 sene önce 123 lt bir akvaryum kurmuştum içinede 4 japon 2 tane vatoz koymuştum. Bugün dayanamadım 2 tane daha oranda ekledim( çok güzellerdi). Şimdi akvaryumda 4 adet Oranda 1 adet düz japon 1 adette balon yanak japon ile 2 vatoz oldu. Acaba hatamı ettim, okuduğum kadarıyla 30-40 lt suya 1 adet japon koyulması tavsiye ediliyor. Bu şekilde ileri vadede sorun yaşarmıyım deneyimli arkadaşlar tavsiye verebilirse çok memnun olurum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/277464/120420261733441.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/277464/120420261733481.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.