ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hdjwhdhwh
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 02:11
Toplam Mesaj:
12 [1.20 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
10 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ela
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

e

SON 10 MESAJI

Akvaryum Camı Mavimsi
[QUOTE=Taha Yanık]
Sizin görsel zevkinize kalmış.[/QUOTE]
tesekkur ederim
Akvaryum Camı Mavimsi
[QUOTE=Taha Yanık]Akvaryuma deterjan uygulamayın çok zor çıkar belki çıkmayadabilir.[/QUOTE]
deterjansiz bi deneyecegim tekrar cikmazsa deterjana girmem hic

[QUOTE=Taha Yanık]
Silis kumda bitki yetiştirmeniz zor olur[/QUOTE]
akvaryumun sadece orta kismini koyucam diger yerlerde bitki kumu var ama silis karideslere uyar mi bilemedim
Akvaryum Camı Mavimsi
[QUOTE=K0L0Ni]

Akvaryum boşsa ilk olarak 1 tatlı kaşığı karbonat ve yarım çay bardağı sirkeyi 2 su bardağı suya ekleyip bu suyla kirli yüzeyleri güçlü şekilde ovalayın. Ama bulaşık süngerinin sert yüzü gibi yüzeyleri kullanmayın ki cam çizilmesin. Çıkacaksa tişört tipi yumuşak bir bezle de çıkar. Baktınız çıkmıyor;
Deterjan ile aynı şekilde bezle ovalayın, baktınız yine çıkmıyor;
Kolonya ile ovalayın.

Bu işlemlerden herhangi biri işe yararsa temizledikten sonra tuzlu suyla son bir kez silin. Ardından akvaryumu birkaç kez, çok iyi durulayın ve ve güzelce silin damla izi kalmasın.

Silikonlardaki mavilikleri çıkarmak için uğraşmayın onlar kalıcı, boşuna silikonları zayıflatırsınız.

Bu işlemleri akvaryumu tamamen boşaltarak uygulayın. İçinde kum, dekor vs. varken asla yapmayın çok zor arındırırsınız veya arındıramazsınız . Kolay gelsin.[/QUOTE]
cok tesekkur ederim baska bir sorum daha olucak karideslere silis kum uygun mudur?
Akvaryum Camı Mavimsi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/265698/300820250014561.jpg[/IMG] Arkadaslar merhaba bu akvaryum benim degildi baskasi kullanmisti pnceden, metilen mavisi kullanilmis galiba. Cami mavimsi biraz nasil gecer?
Beta Kuyruk
[QUOTE=ogulhuseyi]balıkta kuyruk erimesi olabilir bunun nedeni çok su değişimi fazla yemleme gibi sorunlardır betagram arkadaşımızında dedeği gibi kabızlıkta olabilir bunun çözümü havuc tatlı patetes kaynatarak balığa parçalayıp verebilirsin maşşallah balığın çok güzel inşallah ömrü uzun olur[/QUOTE] Tesekkür ederimm deneyecegim
Beta Kuyruk
[QUOTE=K0L0Ni]

Sorunuzdan ayrı olarak çok güzel, zarif bir balığınız var [:)] Maşallah nazar değmesin[:nazar:][/QUOTE]
Çok teşekkür ederim😊😊
Beta Kuyruk
[QUOTE=Bettagram]Dediğim gibi yırtığın fiziksel kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Karnı biraz şiş duruyor. 1-2 gün yemlemeyi azaltabilirsiniz. Haftada 1 gün de diyet yapması iyi olur beslenmesinde çeşitli yemler kullanıyor musunuz? Çeşitli öğünler tüketmesi sindirimi açısından da iyi gelir balığa.[:)][/QUOTE] Öncelikle bilgi icin cok teşşekkür ederim. Farkli öğünlere de gecicem, şuanlik sadece kuru yem var.
Beta Kuyruk
[QUOTE=Bettagram]Balık sağlıklı duruyor. Tanka yeni konduysa tanıma,alışma sürecindedir. Sivri kısımlar varsa biraz törpüleyebilirsiniz. Filtre nedir?[/QUOTE]
Tank 2 aydir kurulu. Filtresi atman hf-0100 şelale filtre. Balik bu ara bana biraz şiş gibi geldi kilodan kaynakli mi sizce?
Beta Kuyruk
Merhaba sadece yati kökü var oncesinde olmamisti bir sey. Sivri bir kismi yok ama dalin altindan cok gecip gidiyor.

[QUOTE=Bettagram]Merhaba, akvaryumda sivri cisim(taş,kök olabilir) var mı?[/QUOTE][QUOTE=hdjwhdhwh][/QUOTE][EDIT]hdjwhdhwh,2025-08-27 13:54:50[/EDIT]
Beta Kuyruk
Betamin kuyrugu bi anda delindi ve biraz da sisti sebebi ne olabilir? 15lt de bakiyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/265698/270820250258341.jpg[/IMG][EDIT]hdjwhdhwh,2025-08-27 03:02:35[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.