ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
flanormimar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
81
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
9 dakika önce
Toplam Mesaj:
90 [0.18 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
20 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mrt Rclb
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

where silence speaks and water heals.

SON 10 MESAJI

3d Yazıcı İle Akvaryumu Birleştirirsek Tasarım Hk
değirmen çeviren iskelet adam dışında fikir gelmiyor :D
Zebra Ciklet Cinsiyetleri Nedir ?
evet bence de ikinci resimdeki dişi gibi duruyor. ayrıca hiç talep görmeyen bir tür olduğunu keşfettim. üretimi oldukça basittir.
Zebra Ciklet Soru. Ne Yapmalıyım
dekoru yerleşimi tasarımı değiştirin. bir süre sonra alışacaklardır. agresyon devam ederse ciddi yaralanmaları önlemek için ayırmak gerekebilir. bu şekilde tam da tariflediğiniz gibi oldu ve benim erkeği kaybettik stresten.
Akvaryum Hobisinde Gördüğüm En Büyük 6 Sıkıntı
Uzun aradan sonra 2 yıllık hobicilik deneyimlerimden yola çıkarak bu hobideki en sıkıntılı gördüğüm şeyleri listeledim. Var mıdır sizin ekleyecekleriniz :)

- Üretim amacıyla Erkek ve dişi olarak satın alınan balıkların ikisinin de erkek veya ikisinin de dişi çıkması ya da eş olamama sorunu. ayrıca bu üretimden sonra vazgeçildiğinde bu yalnız kalan arkadaşı ne yapacağım sorunsalı.
- üretim amacıyla ayrı bir tanka çift olarak alınan balıkların birinin ölmesi nedeniyle diğerine eş bulamama sorunu.
- sağlıklı diye satılan balıkların parazit ya da bulaşıcı hastalık taşıması tanktaki diğer balıklara bulaştırması sorunu.
- durduk yere hava motoru ya da armatürün bozulma sorunu.
- hobinin genel anlamda sıfır ürün alırken pahalı ama bişey satarken ölü fiyatlara hem de zor alıcı bulabilmesi.
- İthalatla getirilen balıkların türlerinin çeşitlerinin az olması çoğu zaman arzuladığımız türlere ulaşamama sorunu.
Özel Türler İçin Bildiğiniz İthalat Listesi Var Mı
Merhaba, çeşitli özel tür acara cichlid türleri arıyorum. petshoplardaki mevcut satışlardaki türler ilgimi çekmiyor. lepistes, moli, velifera, plati, kılıçkuyruk artık ilgimi çekmiyor. güncel yakın zamanda ithalat ile gelecek tür listesi var mı? teşekkür ederim.
3'lü Kartuş + Ro Filtre Sistemi Borulaması
Tamam olayı çözdüm arkadaşlar. belki birinin daha başına gelir diye söyleyeyim her bir kartuşun çıkışında 1 gri 1 beyaz halka varmış daha önce çalışır durumdayken çektiğim bir resim buldum galerimde. ona baka baka hallettim. hallettiğimi tds ölçer ile anladım. size de tavsiyem çalışır durumdayken bol bol video resim çekip saklayın yarın bir gün açmanız gerekirse açar bakarsınız. keyifli hobiler
3'lü Kartuş + Ro Filtre Sistemi Borulaması
Merhabalar, 3'lü kartuş + RO ile direkt akış su arıtma sistemim mevcut. filtre kartuşlarını bir şekilde değiştirdim (evet ben bile yaptım :d) ama ince RO filtrelerin kartuşlarını çıkarmak için bazı ince hortumları da çıkarmak zorunda kaldım. sorun şu ki şuan hangi hortumu nereden çıkardığımı hatırlamıyorum. büyükçekmece civarında olan ve yardımcı olabilecek bir hobidaşımız var mıdır? zafer bey ile görüştüm pazartesi gelebilirim dedi ancak su değişimi ve yeni kurulum yapmam gerekiyor o yüzden daha erken çözmem gerekiyor sorunu.
Kaplan Kuhli Nin Oase Soil İle Uyumu
Fotoğrafta şuan kuhli var mı yok mu gözlerim bozuldu bakmaktan bulamadım var ise işaretleyip yüklermisiniz :Dd
Mikroskop Altında Artemia Açılımı
İlk defa bu kadar yakından gördüm gerçekten çok ilginç :)
Yıllar Sonra Tekrar - Tavsiyelere Açığım
gerçekten hacim çok ufak kalmış bu kadar balığa göre. karides, danio zebra öneririm.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.