ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mitii
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
6 Saat 53 Dakika önce
Toplam Mesaj:
52 [1.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
51 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak

SON 10 MESAJI

Akvaryum Gerekli Malzemeler Hangileridir ?
Merhabalar yeni 130 litrelik akvaryuma geçiyorum alırken gerekli çoğu şeyi almak istiyorum Canlı doğuran besliyorum lepistes-molly copcu ve cuce vatlz

Elimdekiler :
Eheim Aquaball 130 filtre
Eheim ThermoControl 100w ısıtıcı (kapağı mavi olan) ayrıca aquael platinium 50w da var
10kg Dere kumu
Bitkiler mevcut ama ekleme yapıcağım
Tropical Supreme su duzenleyici
Sera Florena
4 çeşit yem

Asıl konuyu açma amacım aslında almayı unuttuğum ve gerekli olan bişey varmı diye bilgi almak özellikle balıklarda olabilcek hastalıklarda tedaviye erken başlamak için elde bulunması gereken şeyler ve ilaçlar unuttuğum bişey varsa yazarsanız sevirinim [:)]

Eheim Aquaball 130 İç Filtre
En üstteki bölüme seachem purigen benzeri malzeme kullanmasam orayı şimdilik olduğu gibi bıraksam bir sıkıntı çıkar mı ?[:)]
Eheim Aquaball 130 İç Filtre
Merhaba aldığım akvaryumun (Eheim aquapro126led) in içinde aquaball 130 iç filtresi bulunuyormuş bu filtre nasıldır içine hangi filtre malzemelerinden koymamı önerirsiniz ?
Yeni Akvaryuma Geçiş
Merhaba şuanda aktif olarak 25 lt bi akvaryum kullanıyorum ve içindeki canlı yükü çok fazla geldiğinden çarşamba günü 130 ltlik yeni akvaryuma geçiceğim fakat ben akvaryumu nasıl hazırlıyıp balıkları sağlıklı bi şekilde geçirceğim tam emin olamadım forumdada aradım fakat tam istediğim gibi bi sonuç yoktu videolarada baktım beni öyle bi bölüm varsa oraya yönlendirebilir veya bu konuda bilgili arkadaşlar varsa yardım edebilir misiniz

Canlılar : 4 Lepistes (5 tane yavru)
5 Moli ( 7 yavru)
3 tane çöpcü
1 tane L144 albino cüce vatoz
Tropical Supreme Su Düzenleyici Kullanımı
Yaklaşık 1 saat oldu ekliyorum o zaman[:)]
Tropical Supreme Su Düzenleyici Kullanımı
Merhaba akvaryumumda ilk defa çeşme suyuyla su değişimi yapıcağım elimde Tropical Supreme su düzenleyici var yaklaşık 8-9 litre su değişiceğim 50L çeşme suyu için 1ml (25 damla) yazıyor arkasında ben yaklaşık 10 damla koydum yanlışlıkla bundan bir zarar gelirmi ve suyu akvaryuma ne zaman koyabilirim yaklaşık 40dk oldu kovadaki suya koyalı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim [:)]
Dropsy Lepistes Acil
Merhaba epsom tuzunu 40lt icin 1-2 çorba kasığı olarak okumuştum benim karantina akvaryumum ortaöama 4 litre olduğu için çok fazla bişey koyamıyorum bugun seachem kanaplexi internetden söylediğim fakat bugün kargoya verilmedi en yakın salı gibi gelir diye düşünüyorum[:((] Dediğim gibi balık hiçbi şekilde verdiğim yemlere tepki vermiyor ilgilenmiyor valla ilaç gelene kadar napıcamıda bilemiyorum hobiye yeni başladım elimden geleni yapmaya calışıyorum
Yardım eden herkese çok teşekkür ederim
Balığın durumuna göre tekrar mesajı güncelliyecğim
Dropsy Lepistes Acil
Merhaba dun akşam evdeki epsom tuzunu uygulamıştım seachem kanaplexi her yere baktım 4 akvaryumcu gezdim fakat bulamadım birisi balıkların daha dayanıklı olması için garlicguard önerdi seachemin onu aldım kanaplexi internetten soyluyorum balık normalde dışkılamıyordu fakat şimdi dışkıladığını gördüm 2/5 su değişimine devam edicem günlük acaba kanaplex gelene kadar iyileşmeye başlıyabilirmi az çok yüzüyorda
Dropsy Lepistes Acil
Sağolun yardımlarınız için demin aile hekimine gittim ve aile hekimlerinin bugün kapalı olduğunu öğrendim evin yakınlsrında bi veteriner vardı şansını denicem orda ordada yoksa seachem kanaplex arayışına başlıyacağım bulamazsam civarda internetten söyliyeceğim kanaplex bu hastalıkta tedavi olarak kullanılabilir değilmi ?
Dropsy Lepistes Acil
Seachemi yarın arıyacağım civarda arkadaşımda bacto tabs varmış seranın o bi işe yarar mı bu konuda peki ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.