ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
umutuyar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
5 Saat 3 Dakika önce
Toplam Mesaj:
16 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
9 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1
BİLGİLER
Ad Soyad:
umut uyar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
umut uyar
SON 10 MESAJI
Ful Red Lepistes Hakkında İstişare
[QUOTE=KaanE]
Geçen sene bunlardan 4 erkek, 14 taneye yakın dişi ve sayısız yavru ücretsiz aldım burada hobiciden. Dişileri ve yavruları petshopa verdim. Erkekleri bıraktım, biri hemen öldü diğer ikisini diğer erkek lepistesler halletti. Şuan bir adet kaldı ve bende arıyorum. Diğer lepistes varyetelerine göre daha sevimliler. Bu forumda satan veren muhakkak vardır. Yerim olsaydı büyük tank, dişileri vermezdim kesinlikle. [/QUOTE]
Bu ful redlerin tam türü ne wp gurubu na atmıştım ordakiler blonde ile flamingo arasında kaldılar .Bende bu alt isimleri hakkında bilgim yok ilk wp duydum onu tam öğrene bilirsem ona ğöre arayacam. sanırım eski bir kanmış ve buna bağlı tr de bulmak zor dediler. Bakalım bulabilirsem bakmak istiyorum keyifli balığa benziyor görseli güzel.
[EDIT]umutuyar,2025-04-30 00:50:50[/EDIT]
[QUOTE=KaanE]
Geçen sene bunlardan 4 erkek, 14 taneye yakın dişi ve sayısız yavru ücretsiz aldım burada hobiciden. Dişileri ve yavruları petshopa verdim. Erkekleri bıraktım, biri hemen öldü diğer ikisini diğer erkek lepistesler halletti. Şuan bir adet kaldı ve bende arıyorum. Diğer lepistes varyetelerine göre daha sevimliler. Bu forumda satan veren muhakkak vardır. Yerim olsaydı büyük tank, dişileri vermezdim kesinlikle. [/QUOTE]
Bu ful redlerin tam türü ne wp gurubu na atmıştım ordakiler blonde ile flamingo arasında kaldılar .Bende bu alt isimleri hakkında bilgim yok ilk wp duydum onu tam öğrene bilirsem ona ğöre arayacam. sanırım eski bir kanmış ve buna bağlı tr de bulmak zor dediler. Bakalım bulabilirsem bakmak istiyorum keyifli balığa benziyor görseli güzel.
[EDIT]umutuyar,2025-04-30 00:50:50[/EDIT]
Bitkili Akvaryumda Bitkilerin Erimesi
Merhaba,
Akvaryumun sıcaklığı,kullandığınız gübreler varmı varsa nedir ?
Anubias toprağa gömülmez kayaya veya ağaca yapıştırmanız gerek
Merhaba,
Akvaryumun sıcaklığı,kullandığınız gübreler varmı varsa nedir ?
Anubias toprağa gömülmez kayaya veya ağaca yapıştırmanız gerek
Ful Red Lepistes Hakkında İstişare
[VID]https://youtu.be/gLBL6OLLiwQ?si=90TfIGhkfPQ6S-MM[/VID]
Bu videodaki fulred in tam türü nedir? blonde mi Flamingo mu? Türkiye'de bu kalite de bu türü satan varmı almak istiyorum elinde olan var ise bana özelden yaza bilirmi
Bu videodaki fulred in tam türü nedir? blonde mi Flamingo mu? Türkiye'de bu kalite de bu türü satan varmı almak istiyorum elinde olan var ise bana özelden yaza bilirmi
Fullred
Bu videodaki fulred in tam türü nedir? blonde mi Flamingo mu?
Türkiye'de bu kalite de bu türü satan varmı almak istiyorum elinde olan var ise bana özelden yaza bilirmi
Bu videodaki fulred in tam türü nedir? blonde mi Flamingo mu?
Türkiye'de bu kalite de bu türü satan varmı almak istiyorum elinde olan var ise bana özelden yaza bilirmi
Su Piresi Kültürü Neden Çöker
Tekrardan merhaba, su pireleri üzerinde bu süre zarfında çokca deneme yaptım su değişimi yaptığım zaman damlama usulü ile de yapsam dahi su değerlerindeki en ufak dalgalanmadan ölüyorlar dinlemiş su veya Reflowers effectıve condıtıoner ekleyerek bı dünya yöntem denedim ama sonuç alamadım ne yaparsam yapıyım küçükte olsa müdealede bulunduğumda kültür nerdeyse tamamen çöküyor. Bende yaklaşık olarak 1aya yakın süredir kendi hallerine bıraktım bu sürede yeşil su veya spiruluna ile yemleme dahi yapmadım şu anda sayıları tatmin edecek kadar çoğaldı ama bu nekadar daha devam eder bilmiyorum yem verdiğimde dahi su değerlerinde oluşan en ufak dalgalanmadan ölüyorlar Artık her seferinde yeni kültür oluşturup bu kültüre bir taş yesilsu eklemesi yapıp kendi hallerine bırakıcam gittiği yere kadar gider kültür çökünce tekrar aynı işlemi uygulayarak devamlılığı sağlmaya karar verdim
Tekrardan merhaba, su pireleri üzerinde bu süre zarfında çokca deneme yaptım su değişimi yaptığım zaman damlama usulü ile de yapsam dahi su değerlerindeki en ufak dalgalanmadan ölüyorlar dinlemiş su veya Reflowers effectıve condıtıoner ekleyerek bı dünya yöntem denedim ama sonuç alamadım ne yaparsam yapıyım küçükte olsa müdealede bulunduğumda kültür nerdeyse tamamen çöküyor. Bende yaklaşık olarak 1aya yakın süredir kendi hallerine bıraktım bu sürede yeşil su veya spiruluna ile yemleme dahi yapmadım şu anda sayıları tatmin edecek kadar çoğaldı ama bu nekadar daha devam eder bilmiyorum yem verdiğimde dahi su değerlerinde oluşan en ufak dalgalanmadan ölüyorlar Artık her seferinde yeni kültür oluşturup bu kültüre bir taş yesilsu eklemesi yapıp kendi hallerine bırakıcam gittiği yere kadar gider kültür çökünce tekrar aynı işlemi uygulayarak devamlılığı sağlmaya karar verdim
Salyangozun Türü Ne?
Anladım peki mesane salyangozunun ramshornlarla herhangi bir alakası varmıdır. bu ramshornlar benim akvaryumlarımda 5 yıla yakın süredir var kurtulamıyorum bunlardan ne dip çemiyle ne de katil salyangoz fayda etmiyor bunlara .Sisin dediğiniz mesane salyangosunu 1-2 yıldır akvaryumumda yeni yeni görmeye başladım bu sürede akvryumlarıma dışarıdan herhangi bir eklemede bulunmadı elimdeki malzemeleri değiştire kullandım bu nedenle akvaryumumdaki Neride veya elma salyangozlarıyla çiftleşerek yeni mutasyon vari bir tür olduklarını düşünüyordum bununla uzaktan yakından alakaları olabilirmi bu canlıların.
Anladım peki mesane salyangozunun ramshornlarla herhangi bir alakası varmıdır. bu ramshornlar benim akvaryumlarımda 5 yıla yakın süredir var kurtulamıyorum bunlardan ne dip çemiyle ne de katil salyangoz fayda etmiyor bunlara .Sisin dediğiniz mesane salyangosunu 1-2 yıldır akvaryumumda yeni yeni görmeye başladım bu sürede akvryumlarıma dışarıdan herhangi bir eklemede bulunmadı elimdeki malzemeleri değiştire kullandım bu nedenle akvaryumumdaki Neride veya elma salyangozlarıyla çiftleşerek yeni mutasyon vari bir tür olduklarını düşünüyordum bununla uzaktan yakından alakaları olabilirmi bu canlıların.
Salyangozun Türü Ne?
Merhaba,bu salyangozun Türü Planorbis rubrum (Ramshorn Salyangoz) adı salyangoz olarakta bilinir akvaryum ve bitkiler için hiç bir zararı yoktur. Çok hızlı kontrolsüz çoğaldıkları ve görsel açısından kötü gözüken bir canlı olduğu için genelde istenmeyen bir canlıdır akvaryumunuzda istemiyorsanız şuanda az Ken dip çekimi yaparak temizlemeniz gerekiyor çoğalırsa temizlemeniz pek mümkün olmuyor. İstilacı tenebilinecek bir tür olduğu için invitre dışı hemen hemen her yeni alınan bitkide bulunur .yeni bitkiyi eğer üzerinde bu canlıdan varsa ve istenmiyorsa akvaryuma eklemeden bir kovada bekleterek veya elle ayıklayıp temizlenerek bitki eklemesi yapılması gerekir.
Merhaba,bu salyangozun Türü Planorbis rubrum (Ramshorn Salyangoz) adı salyangoz olarakta bilinir akvaryum ve bitkiler için hiç bir zararı yoktur. Çok hızlı kontrolsüz çoğaldıkları ve görsel açısından kötü gözüken bir canlı olduğu için genelde istenmeyen bir canlıdır akvaryumunuzda istemiyorsanız şuanda az Ken dip çekimi yaparak temizlemeniz gerekiyor çoğalırsa temizlemeniz pek mümkün olmuyor. İstilacı tenebilinecek bir tür olduğu için invitre dışı hemen hemen her yeni alınan bitkide bulunur .yeni bitkiyi eğer üzerinde bu canlıdan varsa ve istenmiyorsa akvaryuma eklemeden bir kovada bekleterek veya elle ayıklayıp temizlenerek bitki eklemesi yapılması gerekir.
Hagen Kum Suyu Bulandırdı
Akvaryum suyunu bir kova ,şişe veya bidona alabildiğiniz kadaranı boşaltın mümkünse tamamanı boşaltmaya çalışın masanın altına takoz veya sağlam ezilmeyecek bir parça koyarak eğimini düzeltebilirsiniz su terazisiyle kontrol edin
Akvaryum suyunu bir kova ,şişe veya bidona alabildiğiniz kadaranı boşaltın mümkünse tamamanı boşaltmaya çalışın masanın altına takoz veya sağlam ezilmeyecek bir parça koyarak eğimini düzeltebilirsiniz su terazisiyle kontrol edin
Hagen Kum Suyu Bulandırdı
Merhaba, kumu bukadar yıkamanıza gerek yok 1 sefer Sudar geçirerek kaba tozunu arındırmanız yeterli çok kirli değilse yıkamanıza bile gerek su koymadan önce kumu koyup sonra kumu karıştırmadan su eklerseniz su bulanmaz. 1-2gün bekleyin sudaki kumun tozu çöker.sonrasında filtreniz bağlarsanız su tamamen berraklaşır
Merhaba, kumu bukadar yıkamanıza gerek yok 1 sefer Sudar geçirerek kaba tozunu arındırmanız yeterli çok kirli değilse yıkamanıza bile gerek su koymadan önce kumu koyup sonra kumu karıştırmadan su eklerseniz su bulanmaz. 1-2gün bekleyin sudaki kumun tozu çöker.sonrasında filtreniz bağlarsanız su tamamen berraklaşır
Bilgiye Aç, Tetrayla Alakalı Dertli
Merhaba,akvaryuma balık ekleme akvaryum kurulduktan min.1 hafta sonra bakteri kültürü oluşunca eklenmeli.İlk önce vatoz,salyanoz gibi dayanıklı balıklar ile veya satılan bakteri kültürleri ile bakteri kültürü oluşturulabilir.Çoğu kumda oluşan bulanıklık normaldir hiç bir sorun olmaz ki zaten bazı kumlar hiç yıkanmaması gerekir ancak bulanıklık zaman ve filtre yardımı ile ortalama 1 gün sonrasında tamamen geçince akvaryuma ekleme yapılması daha iyi olur. Sizin de dediğiniz gibi filtre bu akvaryum için çok fazla varsa şelale aparatı ile akıntı cama gelicek şekilde bir nebze akıntıyı azalta bilirsiniz veya bir adet pipo filte kullanabilirsiniz.Filtreyi kapatmayın veya hava taşı atın bu türdeki balıklar havasızlığı tölere edemezler. Şuanki bulanıklık büyük ihtimalle bakteri kültürü eksikliği kaynaklı olabilir.
Merhaba,akvaryuma balık ekleme akvaryum kurulduktan min.1 hafta sonra bakteri kültürü oluşunca eklenmeli.İlk önce vatoz,salyanoz gibi dayanıklı balıklar ile veya satılan bakteri kültürleri ile bakteri kültürü oluşturulabilir.Çoğu kumda oluşan bulanıklık normaldir hiç bir sorun olmaz ki zaten bazı kumlar hiç yıkanmaması gerekir ancak bulanıklık zaman ve filtre yardımı ile ortalama 1 gün sonrasında tamamen geçince akvaryuma ekleme yapılması daha iyi olur. Sizin de dediğiniz gibi filtre bu akvaryum için çok fazla varsa şelale aparatı ile akıntı cama gelicek şekilde bir nebze akıntıyı azalta bilirsiniz veya bir adet pipo filte kullanabilirsiniz.Filtreyi kapatmayın veya hava taşı atın bu türdeki balıklar havasızlığı tölere edemezler. Şuanki bulanıklık büyük ihtimalle bakteri kültürü eksikliği kaynaklı olabilir.
SON MESAJLAR
- Trichopsis Vittata - Yavrular 2. Sfda eackgzz, 19:00
Akvaryum Tanıtımı - İyice Küçüldük (minimal Deneyim)bir Maceranın Sonu 1Balikci, 18:45
Akvaryum Tanıtımı - En Güzel Yavru Fotoğraflarınızı Paylaşın Cyber_Scout, 17:40
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Deep Sea Pet Center Şikayet scorpion26, 17:16
Şikayet Var! - Nadir Tür Arıyorum İnci Kefali, 17:14
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 200 Litre Oyuncu Balık Önerisi Ciklstsever, 16:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtreyi Açmadan Bulanıklık Patlamasına Çözüm? Cyber_Scout, 16:44
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balığı Bakım Önerisi Orhan76, 16:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Genel Bilgi Cyber_Scout, 16:08
Yeni Üye Forumu - Kolay Ucuz Karides Maması Yapımı. MasterChief, 15:46
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yavru Betta Kavgası MasterChief, 15:20
Yeni Üye Forumu - Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum Dogukankun, 13:56
Akvaryum Tanıtımı - Arka Fon Tavsiyesi? MasterChief, 13:50
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sürü Balığı Önerisi YigitKuzey, 13:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 12:38
Akvaryum Tanıtımı - 40x40x50 İçin Filtre Önerisi YigitKuzey, 12:30
Yeni Üye Forumu - Low Tech Akvaryum İçin Önerilerinizi Bekliyorum Mesutoviç, 12:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 125 Lt Akvaryum İçin Balık Önerisi dimbeleth, 11:41
Yeni Üye Forumu - Zebraların Cinsiyetlerini Söyleyebilir Misiniz? Orhan76, 10:08
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Safkan Velifera Murat27, 09:34
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yeni Tür Tanıtımı... hemichromis Exsul. onuribrahim, 09:32
Nadir Tür Gördüm - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 02:30
Güney Amerikan Cichlidleri - Yan Sump İle İlgili Bütün Sorularım(sorunlarım) Hidro Dinamik, 00:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kaplumbağamın Kabuğunda Mantar Var Mı? fourfourtwo, 22:31
Sürüngenler ve Amfibyumlar - İlk Akvaryum Deneyimim atakanaydin, 22:30
Akvaryum Tanıtımı - Dere Kayalı Sade Malawi Kuruyorum xfuriousx, 19:43
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri Tanıtımları - Bir Aylık Bitkili Akvaryumum Meryemmm, 19:23
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryum ogurcay, 19:16
Yeni Üye Forumu - Papağan Cikletimin Rengi Değişti Cyber_Scout, 18:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryum, Yeni Balıklar dimbeleth, 15:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığımın Rengi Soldu Ve Durgunlaştı NightWist, 15:54
Yeni Üye Forumu - 85x50x40 Akvaryuma Balık Önerisi akvryumbaliklazm, 14:21
Yeni Üye Forumu - Hangi Sürü Balığı Canahsha, 14:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Değişikliği Elimdeki Balıkları Vermek? Hidro Dinamik, 13:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Shark Led Güvenilir Mi? AmatorLepistesci, 12:32
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tropheus Yemleme Tavsiyeler dimbeleth, 12:19
Tropheus - Ciklet Balığı Karın Şişliği Cyber_Scout, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Tütün Yapraklarinda Olusan Benekler Kuro, 11:55
Bitki Akvaryumları Genel - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum dimbeleth, 11:23
Akvaryum Tanıtımı - Cikletlerin Saldırganlığı İsmail_96965, 11:20
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 30 Litrelik Canlı Doğurgan Akvaryumu MasterChief, 11:20
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Lotus Zenkeri Cyber_Scout, 11:09
Bitki Akvaryumları Genel - Dolomit Taş Tasarımları Orhan76, 11:05
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tek Tür Koloni Önerisi YigitKuzey, 09:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Senegal Bişirlerim İle Yaşayacak Tür Önerisi KaanE, 09:03
Yeni Üye Forumu - Green Terror (yumurtlama Hk.) tsp7, 08:55
Yeni Üye Forumu - Oturmuş Akvaryumda Filtre Değişimi? ilhannnn01, 08:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 130 Lt Akvaryum İçin Balık Önerisi UEK, 07:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Wc Su Piresi koraykbl, 00:46
Diğer Tatlı Su Canlıları - 15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu NightWist, 00:39
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Severum, Geophagus, Guianacara djally 18:29
- Lepistes Otu (najas Guadalupensis) djally 18:28
- Fluval Isıtıcı Ve Xxl Ağaç Kökü dark blue 18:25
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 17:35
- Anubias Agirlikli Toplu Bitki agbaglama 17:23
- Full Set Hobi Sonu harunefe 17:03
- Resun Aco-012 TahaArif 16:56
- 2 Dev Oranda 5 Ufak Takas Veya Satilik Mrzoo 16:47
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:41
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 16:41
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:41
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:41
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 16:41
- L 201 - 333 Erkekler muyat 16:35
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 16:29
- Akvaryum 30*30 metsi 16:29
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 15:50
- Kurulu Akvaryum BywenzeL 15:50
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 15:47
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 15:47
- Cacatuoides & Candidi HarunYILDIRIM 15:46
- Co2art Regülatörler Speedy 15:45
- 45x27x27h Aksan Yapımı Ultra Clear Akvaryum Speedy 15:45
- Garra Rufa(doktor Balığı) Ve Kum livadi 15:29
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 14:36
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 14:36
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 14:31
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:31
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 14:31
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 125tl sıtkı 14:20
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 125tl sıtkı 14:20
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 14:20
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu sıtkı 14:20
- İnci Gurami Çifti Cüce Kerevit Cyber_Scout 14:20
- Himalayan Erkek Eş Arıyorum Cyber_Scout 14:20
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 13:59
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:59
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:59
- Tetratec Ex 1200 Filtre Parcalari. Indırım marihuan 13:34
- Anubıas, Moss, Amazon (karides Takas) marihuan 13:34
- Sümbül, Şemsiye, Su Üstü Bitkisi ternapi 13:27
- 3-4-5 Cm Malavi Ciklet aycaketenci 13:07
- L144 Düz Kuyruk Erkek Sarı Ateş Mavi Melek Karides aycaketenci 13:07
- Anaç Boy Kiraz - Arı Ve Mavi Karides Aramaktayım Murat27 13:05
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 12:55
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 12:55
- Discus, Oranda, Melek, Cüce Vatoz F13K 12:55
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 12:47
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 12:47
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 12:47
KULLANICILAR
- 94 Online Kullanıcı, 51 Üye
Online Kullanıcılar
MiSoSiKiaN,
karavezir,
Emre1616,
kopruluonur,
DenizOlsam,
Eserb,
feritakan,
UEK,
Balikcidede,
Quersian,
hunted86,
xellence07,
akomania,
Hoppala,
JujuSeri,
sina cen,
sefailgaz,
capodicapii,
Hidro Dinamik,
sıtkı,
Öğretmen Ali,
Vasfi,
osmandbnl,
Ehtiyar,
monoblane,
djally,
Cikletçi17,
Cyber_Scout,
Smokie,
urzais,
emrepablo11,
dark blue,
Meldaq,
BETA.4,
Ciklstsever,
HaydarGul,
Gursoyhasan,
winline fribet novim,
Adromijar,
Furkann,
FrkMbuna,
mustafaolgun,
UsTa710,
HarunYILDIRIM,
Yas400,
mrah,
stopsound,
oscarus,
GreeNWooD,
koraykbl,
Cemal03,
mrtfrldk,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.