ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Guest
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
126
Hesap Durumu:
Cezalı
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Temmuz 2025 09:01
Toplam Mesaj:
306 [0.28 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
125 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
guest.
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Düzce
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Yeni Başladım Japon Balığı Bakıyorum
[QUOTE=Zuzu2446]
Keşke problem bende olsaydı da almasaydım. Veren petshop bana 35LT su alacağını söyledi. Suyu daha önceden dinlendirmiştim suyun az geldiğini anladığımda cmlerini ölçüp baktığımda 25LT aldığını fark ettim.[/QUOTE]
Bence cok tatli bir betta akvaryumu veya gurami akvaryumu yapilabilir buna
Ne Yapacağımdan Emin Değilim
Konu hakkında fikrim yok ama o yapay bitkileri cikarmanizi öneririm
Yeni Başladım Japon Balığı Bakıyorum
Keşke almadan önce forumds biraz dolaşsaydın madem yanlıs oldugunu biliyosun nedrn alıyosun? Crystalpro gayet iyidir.
Sobo Fh-1904 Yedek Parça
[QUOTE=Faruk0609]Arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var 120 litre akvaryumum için sobo fh1904 model filtre aldım ama içinden oksijen aparatı çıkmadı bunu uydurma başka bir modelden alabilir miyim veya yedek parçasını nerden nasıl temin edebilirim baktım ama asla bulamadım şelale sistemi var ama okisen hortumunu takıp oksijen verecek kısmı yok[/QUOTE]
Eğer hava almasını sağlayan hortum diyor iseniz yanlis bilmiyosam normal bi hava hortumunu bagladimida ayni islevi goruyor eger yanlis seyi dusunmuyorsam
Görsel Olarak En Güzel Moss?
[QUOTE=ali özer][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/16835/190720251247301.jpg[/IMG]

Merhaba. Bu köklerin bazı yerlerine Moss düşünüyorum. Görsel olarak hangi Mossu tavsiye edersiniz? [/QUOTE]
Şu sağ tarafa bir kaç marimo çok güzel olur moss türü olarak daha koyu renkli mosslsri secseniz bence cok tatli durur[EDIT]M0nty,2025-07-19 13:47:16[/EDIT]
Mercan Kırığı Kumunu Nereden Bulabilirim?
[QUOTE=tevfikaktunc]Merhaba,

Mercan kırığı kumu arıyorum tropheus balıklarım için nereden temin edebilirim? İnternette biraz araştırma yaptım ama genellikle stokta görünmüyor diyor. Düzenli olarak satın aldığınız bir yer var mı?[/QUOTE]
Hocam silis kumuds olabilir eğer isterseniz
Melek Balığı Agresiflik
[QUOTE=Cyber_Scout]Ayırmak çözüm değil. Alfa olanı tespit edecekler kendi aralarında. Öldürmezler birbirlerini merak etmeyin.[/QUOTE]
Dediklerinize katılıyorum hocam 200 e degil 300 ede alsak kavga ederler dogadada bu düzen bu şekidle diye biliyorum
Beta Sistemi Hakkında
Hocam ben kardes disi bettalar haric disi bettalarin akvaryumda olmasini hos bulmyorum gecen denedim bir kere yok yani olmuyor malesef madem cok istiyorsunuz denenebilir
Her Deneme Başarısız
[QUOTE=merutay]Suyu bekletmek yeterli olmayabilir. Düzce'nin suyunu bilmiyorum ama kloramin riski yüzünden su düzenleyici kullanın, zaten düşük hacim var. Yavruların ölmesinin nedeni büyük ihtimalle su değerlerinin kötülüğü. Yavrular çok hassas kesinlikle 0 amonyak olmalı. Küçük hacimde yoğun besleme yaptığınızda artemia artıklarının amonyak patlamasına kurban gittiler. Kurulu bir akvaryumun üzerine plastik tray yapmıştım zamanında. Trayin su seviyesini tutmak istediğim derinlikte kesik atmıştım. Tray'in içine akvaryum suyu damlıyor sonra kesikten akvaryuma taşıyor fazlası. Biraz el becerinizi kullanacaksınız. Özet olarak su değerleriniz yüzünden kayıp yaşadınız. Haftada %35 su değişimi değil günlük %10 gibi bir değişim olmalı ve yavrular bakteri kültürü olan bir akvaryumda olmalı. Dediğim traylerde bakmak pratik oluyor ama melekten tutun birçok corydoras türünde böyle yaptım.[/QUOTE]
Hocam çok sağolun dediğiniz gibiymiş amonyak ucurtucu bi su duzenleyici aldim yaklasik 5 gun oldu 100 yavrunun icinden 1 kayıbım var normaldr yarısı ölürdü çok teşekkürler
Su Piresi Hakkında
Bence uygundur hocam sağlıklı hobiler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.