ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
tokatliakvarist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
34
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Ağustos 2021 00:26
Toplam Mesaj:
44 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
https://www.youtube.com/channel/UCrwCnz7ibPd_7uv7w7yYjbQ
Furkan Gündüz
SON 10 MESAJI
Bir Killifish Efsanesi: Diapteron
Aradığınız türü sonunda bulmanıza sevindim daha önce hiç deneyimim olmadı kıllıfish lerde ancak çok hoşuma giden türler arasında maşallah tekrardan kayıpsız buyutebilirsiniz umarim😊🙏
Aradığınız türü sonunda bulmanıza sevindim daha önce hiç deneyimim olmadı kıllıfish lerde ancak çok hoşuma giden türler arasında maşallah tekrardan kayıpsız buyutebilirsiniz umarim😊🙏
Wild Betta Channoides
[QUOTE=Orkun Krc]
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
1- benim kullandığında direkt dereden alınmış bir kum. Oh yönünde bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
2- imbellis konusunda çok ayrıntılı araştırma yapmadım. Gerek forumdaki ansiklopedi bölümü gerekse birkaç yabancı siteden(IBC, seriouslyfish vs) okuduklarım yeterli geldi bana. Dikkat etmeniz gereken ilk husus akvaryumun kapalı olmadı bence.
3- Betta akvaryum ölçüsü için forumda bolca fırtınalar kopan başlıklar var [:)] 20lt civarı tavsiye ediliyor. Ben hmpk beslediğim dönemde 20x20x20 kapta mini pipo filtre minik bir mango kökü ve biraz basit bitki ile bakıyordum. Tabii elimde çokça balık vardı. Tek görsel bir akvaryumda hmpk türü büyük hacimde yorulacağını sanmıyorum.
4- ne zaman istersen yardıma hazırım. [/QUOTE]
Çok tşkler 25*20*20kaplarda bende aynı şekilde kök Moss pipo şeklinde bakmayı düşünüyordum ölçü hakkında gerçekten çok yazı var ama birbirinden farklı kafama yatan en mantıklı ölçü banada bunboyutlar olarak düşündüm doğru dusunmusum çok tşkler 🙏🙏🙏
[QUOTE=Orkun Krc]
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
1- benim kullandığında direkt dereden alınmış bir kum. Oh yönünde bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
2- imbellis konusunda çok ayrıntılı araştırma yapmadım. Gerek forumdaki ansiklopedi bölümü gerekse birkaç yabancı siteden(IBC, seriouslyfish vs) okuduklarım yeterli geldi bana. Dikkat etmeniz gereken ilk husus akvaryumun kapalı olmadı bence.
3- Betta akvaryum ölçüsü için forumda bolca fırtınalar kopan başlıklar var [:)] 20lt civarı tavsiye ediliyor. Ben hmpk beslediğim dönemde 20x20x20 kapta mini pipo filtre minik bir mango kökü ve biraz basit bitki ile bakıyordum. Tabii elimde çokça balık vardı. Tek görsel bir akvaryumda hmpk türü büyük hacimde yorulacağını sanmıyorum.
4- ne zaman istersen yardıma hazırım. [/QUOTE]
Çok tşkler 25*20*20kaplarda bende aynı şekilde kök Moss pipo şeklinde bakmayı düşünüyordum ölçü hakkında gerçekten çok yazı var ama birbirinden farklı kafama yatan en mantıklı ölçü banada bunboyutlar olarak düşündüm doğru dusunmusum çok tşkler 🙏🙏🙏
Wild Betta Channoides
Maşallah[:nazar:] inşallah zamanla bizde bakabiliriz bu guzelliklere abi sana bişey sormak istiyorum ben en basitten başlayın dedim betaya yeni geçiyorum bir cift yani umarım çift olur erkek bellide dişi boylandırmadan bulabilirse aldığım arkadaş
1.dere kumu kendim eledim direk dereden 2-4mm ph yada sertliğe çok sorun olurmu dal kök yaprak olacak hafif bitkili hafif black water tarzinda düşünüyorum
2. imbellisler hakkında düzgün bir kaynak bulamadım çok genel uzun ama boş yazılar buldum tavsiye edebileceğim bir kaynak yada dikkat etmem gerekenler nelerdir küçük notlar verirsen sevinirim
3. Bir çift de hmpk fullred takım aldım sence bunların ideal kap ölçüleri ne olmalı küçük olsa su kalitesi kolay bozulur büyük olsa özellikle hmler Kap büyük olursa çok fazla yoruluyor sence hmler için ve hmpklar iç ideal ölçü ne olmalı
4. Yavrularla alakalı olacak o sonraki iş kafanı daha fazla sisirmiyim öncelikle balıklar bı sağlıklı yaşamlarını devam ettirsinlerde
SAĞLIKLI BOL YAVRULU HOBİLER 😊
Maşallah[:nazar:] inşallah zamanla bizde bakabiliriz bu guzelliklere abi sana bişey sormak istiyorum ben en basitten başlayın dedim betaya yeni geçiyorum bir cift yani umarım çift olur erkek bellide dişi boylandırmadan bulabilirse aldığım arkadaş
1.dere kumu kendim eledim direk dereden 2-4mm ph yada sertliğe çok sorun olurmu dal kök yaprak olacak hafif bitkili hafif black water tarzinda düşünüyorum
2. imbellisler hakkında düzgün bir kaynak bulamadım çok genel uzun ama boş yazılar buldum tavsiye edebileceğim bir kaynak yada dikkat etmem gerekenler nelerdir küçük notlar verirsen sevinirim
3. Bir çift de hmpk fullred takım aldım sence bunların ideal kap ölçüleri ne olmalı küçük olsa su kalitesi kolay bozulur büyük olsa özellikle hmler Kap büyük olursa çok fazla yoruluyor sence hmler için ve hmpklar iç ideal ölçü ne olmalı
4. Yavrularla alakalı olacak o sonraki iş kafanı daha fazla sisirmiyim öncelikle balıklar bı sağlıklı yaşamlarını devam ettirsinlerde
SAĞLIKLI BOL YAVRULU HOBİLER 😊
Mikrokurt Kültürü - Maliyetsiz Artemia Alternatifi
Abi yeni beta ciftim geliyor üretmeyi basarirsak eğer yavrular için çeşitli yemler ararken mikro grindal ve su presi yazılarını okudum baştan assagi eline sağlık emeğine sağlık harika bilgiler harika yazılar gerçekten ben olsam bazı arkadaşlara bu kadar sabırlı olamazdım beyfendinin dediği gibi adam resmen ben okumadım demiş soru sormuş onu bile cevaplamış siniz gerçekten çok tşkler sağlıklı bol yavrulu hobiler hala hobiye devam ediyorsanız 😊😊😊
Benim sormak istediğim konu grindal da besin degerlerini vermişsiniz ama mikro kurtta belli bir besin değeri vermemissini mikro kurtmu grindalmi diye bir soru gelmişti ama boyut ile alakaliydi yeni yavrular için mikro Kürt ama sonrası için grindal beyaz ve artemiayi karsilartirirmisiniz besin değerleri nasıl sizce hangisini kullanmak daha sağlıklı ve besleyici artemia kesin verecem ama grindal ile beyaz arasında sizce hangisi neden 🙏
Abi yeni beta ciftim geliyor üretmeyi basarirsak eğer yavrular için çeşitli yemler ararken mikro grindal ve su presi yazılarını okudum baştan assagi eline sağlık emeğine sağlık harika bilgiler harika yazılar gerçekten ben olsam bazı arkadaşlara bu kadar sabırlı olamazdım beyfendinin dediği gibi adam resmen ben okumadım demiş soru sormuş onu bile cevaplamış siniz gerçekten çok tşkler sağlıklı bol yavrulu hobiler hala hobiye devam ediyorsanız 😊😊😊
Benim sormak istediğim konu grindal da besin degerlerini vermişsiniz ama mikro kurtta belli bir besin değeri vermemissini mikro kurtmu grindalmi diye bir soru gelmişti ama boyut ile alakaliydi yeni yavrular için mikro Kürt ama sonrası için grindal beyaz ve artemiayi karsilartirirmisiniz besin değerleri nasıl sizce hangisini kullanmak daha sağlıklı ve besleyici artemia kesin verecem ama grindal ile beyaz arasında sizce hangisi neden 🙏
Wild Betta Albiarginata
Maşallah yeni balıklarınız harika yavrularını da sağlıklı bir şekilde büyütebilirsiniz inşallah
Maşallah yeni balıklarınız harika yavrularını da sağlıklı bir şekilde büyütebilirsiniz inşallah
Kafasındaki Kırmızılık Üzerinde Beyaz Sivilcemsi Y
İlk olarak geçmiş olsun tam olark hakim olduğum bı hastalik değil ancak bir dış prazit türü internet üzerinden dış parazit hastalıkları olarak araştırırsanız daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz şuanda ilk olarak yapmanız gereken ekkisa Sürede bir akvaryum almak 60-70 cm alabilme imkanınız varsa eğer harika olur alacaniz akvaryuma göre 50-100w lik bir ısıtıcı kesinlikle ve yine 60 cm bir akvaryum alırsanız saatte 300 400 lt ceviren bir iç filitre almalisiniz ( mesajlaşmalardan her zamanki gibi akvaryumu olayı ile karsilasilmis o nedenle ayrıntılı bilgi ile alinmasi gerekenleri yazıyorum ) ilk olarak tedaviye alacağınız için balığı dekor kim falan almayın tedavi için farklı ilclar var en kısa sürede hangisini bulabilirsiniz bilmiyorum ama en kolay bulunanlar metiler mavisi yada microfish dir ancak sera bactabur bulabilirseniz yada getddirebilirseniz daha iyi bir sonucalacaksinizdir ama yarın bir ilaç kesinlikle almalısınız ama bugün yada bu mesajı görünce ilk olarak baliginizi bı tuz banyosu yaptırmanızı öneririm fanustaki suyun yarisini alın ve üzerine biraz dahası ekleyin 1ltye 1cay kaşığı tuz olacak oranda ayarlayın baliginizi bu suda 2 -3dk bekletin baliginizi bu suee içinde gözlemleyin herhagibi bir durumda hemen geri alın yalpaama vb fanusun üstünü dinlenmis su ile doldurun ve baliginizi geri alın yada hangi kapta yada neyin içindeyse artık genel hatlarıyla aklımdaki leri aktarmaya çalıştım en azından kafanızda bı yol belirlensin diye ama balık bakmayı ve bu hobiyi seviyorsanız ve yapmak istiyorsanız bu hobi gerçekten çok geniş derya deniz bilgiler var bu hobide araştırma bu hobinin olmassa olmazi
Birde bu hobi dediğim gibi araştırmak bu hobide çok önemli diğer arkadaslarin biraZ fazla tepki vermesi bu nedenle burda büyük hata akvaryumcuda ama sizde de hata var malesef bı canlı alıyoruz ve bakıyoruz bunun sorumluluğunu aliyoruZ ve araştırmak için hastalanmasini beklememeliydiniz hattabir canlı alırken sadece balık için değil bu bizim milletimiz önce alıyor sonra bir sorunla karşılaşınca araştırıyor önce araştırmak ona göre yer hazırlayıp canlıyı eklesek hiç bir soruna kasilasmayacagiz aslında. Saygılar sağlıklı bol yavrulu hobiler
Bu arada pek bı bilginiz yok galiba önerilerim olacak
https://m.youtube.com/channel/UCrwCnz7ibPd_7uv7w7yYjbQ
YouTube kanalim da genelde hobiye yeni başlayan veya orta seviye hobciler için yararlı videolar çekmeye çalışıyorum ve kesinlikle izlemenizgeeeken 2video var yapılan hatalar üzerine yeni baslayanlar oynatma listesinde
Birde face kullaniyorsaniz
https://www.facebook.com/groups/akvaryumpaylasimportali/?ref=share
Akvaryum paylaşım platformu adlı gurubumuza beklerim moderatör Luk yapıyorum saygı ve sevgi çerçevesinde bir guruptur
Umarım baliginizi tedavi edebilirsiniz
Ama yapilan hatalar yüzünden hobiden sovumamanizi öneririm egerki Allah göstermesin baliginizi kaybederseniz boşa kaybetmemiş olun onu ve gerektiği gibi bir akvaryum kurarak onun yerine yeni baliklariniza daha iyi bir yaşam şunun
Saygılarımla
Sağlıklı bol yavrulu hobiler
Gelişmeleri paylaşırsanız eğer merak ediyorum
Facebook Instagram ve YouTube dan aynı isimle rahatlıkla bulabilirsiniz acil bir durum olması durumunda
İlk olarak geçmiş olsun tam olark hakim olduğum bı hastalik değil ancak bir dış prazit türü internet üzerinden dış parazit hastalıkları olarak araştırırsanız daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz şuanda ilk olarak yapmanız gereken ekkisa Sürede bir akvaryum almak 60-70 cm alabilme imkanınız varsa eğer harika olur alacaniz akvaryuma göre 50-100w lik bir ısıtıcı kesinlikle ve yine 60 cm bir akvaryum alırsanız saatte 300 400 lt ceviren bir iç filitre almalisiniz ( mesajlaşmalardan her zamanki gibi akvaryumu olayı ile karsilasilmis o nedenle ayrıntılı bilgi ile alinmasi gerekenleri yazıyorum ) ilk olarak tedaviye alacağınız için balığı dekor kim falan almayın tedavi için farklı ilclar var en kısa sürede hangisini bulabilirsiniz bilmiyorum ama en kolay bulunanlar metiler mavisi yada microfish dir ancak sera bactabur bulabilirseniz yada getddirebilirseniz daha iyi bir sonucalacaksinizdir ama yarın bir ilaç kesinlikle almalısınız ama bugün yada bu mesajı görünce ilk olarak baliginizi bı tuz banyosu yaptırmanızı öneririm fanustaki suyun yarisini alın ve üzerine biraz dahası ekleyin 1ltye 1cay kaşığı tuz olacak oranda ayarlayın baliginizi bu suda 2 -3dk bekletin baliginizi bu suee içinde gözlemleyin herhagibi bir durumda hemen geri alın yalpaama vb fanusun üstünü dinlenmis su ile doldurun ve baliginizi geri alın yada hangi kapta yada neyin içindeyse artık genel hatlarıyla aklımdaki leri aktarmaya çalıştım en azından kafanızda bı yol belirlensin diye ama balık bakmayı ve bu hobiyi seviyorsanız ve yapmak istiyorsanız bu hobi gerçekten çok geniş derya deniz bilgiler var bu hobide araştırma bu hobinin olmassa olmazi
Birde bu hobi dediğim gibi araştırmak bu hobide çok önemli diğer arkadaslarin biraZ fazla tepki vermesi bu nedenle burda büyük hata akvaryumcuda ama sizde de hata var malesef bı canlı alıyoruz ve bakıyoruz bunun sorumluluğunu aliyoruZ ve araştırmak için hastalanmasini beklememeliydiniz hattabir canlı alırken sadece balık için değil bu bizim milletimiz önce alıyor sonra bir sorunla karşılaşınca araştırıyor önce araştırmak ona göre yer hazırlayıp canlıyı eklesek hiç bir soruna kasilasmayacagiz aslında. Saygılar sağlıklı bol yavrulu hobiler
Bu arada pek bı bilginiz yok galiba önerilerim olacak
https://m.youtube.com/channel/UCrwCnz7ibPd_7uv7w7yYjbQ
YouTube kanalim da genelde hobiye yeni başlayan veya orta seviye hobciler için yararlı videolar çekmeye çalışıyorum ve kesinlikle izlemenizgeeeken 2video var yapılan hatalar üzerine yeni baslayanlar oynatma listesinde
Birde face kullaniyorsaniz
https://www.facebook.com/groups/akvaryumpaylasimportali/?ref=share
Akvaryum paylaşım platformu adlı gurubumuza beklerim moderatör Luk yapıyorum saygı ve sevgi çerçevesinde bir guruptur
Umarım baliginizi tedavi edebilirsiniz
Ama yapilan hatalar yüzünden hobiden sovumamanizi öneririm egerki Allah göstermesin baliginizi kaybederseniz boşa kaybetmemiş olun onu ve gerektiği gibi bir akvaryum kurarak onun yerine yeni baliklariniza daha iyi bir yaşam şunun
Saygılarımla
Sağlıklı bol yavrulu hobiler
Gelişmeleri paylaşırsanız eğer merak ediyorum
Facebook Instagram ve YouTube dan aynı isimle rahatlıkla bulabilirsiniz acil bir durum olması durumunda
Bitki Ekiminde Dikkat Edilecek Hususlar
Bitkinin dal yapısına göre altı üstü belli olur alt tarafını dikebilirsiniz bitkiler geldiklerinde resimlerinide paylaşırsanız tekrar bakarız
Bitkinin dal yapısına göre altı üstü belli olur alt tarafını dikebilirsiniz bitkiler geldiklerinde resimlerinide paylaşırsanız tekrar bakarız
Bitki Ekiminde Dikkat Edilecek Hususlar
Gelen bitkileri akvaryumdan aldığınız bir su ile güzelce yıkayın
salyangoz yosun varmı kontrol edin
cürümüş yada kırılmış dalları yaprakları ayırın
ve ekin
galiba hepsi köklü bitkiler saten direk dikin
Gelen bitkileri akvaryumdan aldığınız bir su ile güzelce yıkayın
salyangoz yosun varmı kontrol edin
cürümüş yada kırılmış dalları yaprakları ayırın
ve ekin
galiba hepsi köklü bitkiler saten direk dikin
SON MESAJLAR
- Pegasuslara Nasıl Daha İyi Bakarım MasterChiefHakan, 16:30
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç MasterChiefHakan, 16:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Ph, Nitrit Ve Nitrat Sıvı Fazlı Testler AMANOGARDEN, 16:21
Malzemeler ve Yemler Forumu - İmparator Ciklet Yavrularını Boylandırma Kınayu, 15:12
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Bozulma Akvaryumcu_Doru, 14:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Afrikada Sıtma Kontrolü İçin Araştırılan Cikletler Orhan76, 13:13
Makaleler ve Tercümeler - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 08:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mersin'de Turgut Akvaryum İle Yaşadığım Sorun BassBoost, 08:32
Şikayet Var! - Aguamentist Youtube Video Tanıtımları Aguamentist, 08:15
Akvaryum Dünyasından Haberler - Tam Ne Hastalıgı Oldugunu Anlayamadım mahsun315, 03:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Yüzgeç Erimesi Urar, 02:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Tür Hakkında Önerilerinizi Bekliyorum Hidro Dinamik, 23:38
Yeni Üye Forumu - 500 Litre İçimde Kaldı Bitecek Bu Sevda frtdmr23, 23:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 23:23
Akvaryum Tanıtımı - Petzoo Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı Cyber_Scout, 20:28
Akvaryum Dünyasından Haberler - Cüce Vatoz Cyber_Scout, 20:17
Yeni Üye Forumu - High-tech Bitkili Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Giftsy, 19:46
Akvaryum Tanıtımı - Bu Vatozun Türü Nedir Altınbalığı, 19:37
Yeni Üye Forumu - Tür Önerisi yderinn, 17:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Giftsy, 17:41
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Killifish Serüvenim Rafayel, 16:06
Yeni Üye Forumu - L010 A Red Lizard Cyber_Scout, 15:48
Kedi Balıkları Tanıtımı - 5tllik Çekvalf Yüzünden Salonu Su Bastı Cyber_Scout, 15:33
Yeni Üye Forumu - Karma Amerikan Ciklet Son Karar egoktas, 14:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İstanbul Özel Ölçü Akvaryum ternapi, 12:57
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Riparyum | Günce ArifhbsAquatics, 11:00
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Suyu MCY4, 00:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistesler | Bu İç Parazit Mi? keddycik, 00:13
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 23:33
Akvaryum Tanıtımı - 22lt Karides pianoƒish, 23:31
Akvaryum Tanıtımı - Palyaço Balığı Nereden Bulunur Tortuga7, 21:53
Yeni Üye Forumu - Cüce Amerikan Dünyası Neothauma, 14:09
Güney Amerikan Cichlidleri - Elma Salyangozu Yasıyormu Cyber_Scout, 14:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Pamuksu bursa98, 02:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Odunun Cinsi Nedir? Akvaryuma Konur Mu? uguraltnsy, 00:21
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Strafor Gizleme Yöntemleri Kınayu, 00:01
Yeni Üye Forumu - Ankara'da Canlı Doğuran Üretimhanesi Açılırmı? Urar, 23:53
Yeni Üye Forumu - Kuyruk Erimesi Urar, 23:44
Labirentliler - Siyah Renkte Malawi Frkn, 23:25
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. emrekaya87, 22:57
Akvaryum Tanıtımı - Low-tech Akvaryum İçin Zemin Bitkisi Sfenks111, 21:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Betamda Kuyruk Erimesi Mi Var? Urar, 19:48
Yeni Üye Forumu - L144 Köşede Ve Yukarda Durma akvarist10UR, 18:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Geophagus Red Head Üreme Süreci Vlog BLGHN, 16:05
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Ressam Midyesi (unio Pictorum) Nereden Bulurum? Gorge, 15:25
Yeni Üye Forumu - Yeni Bitkili Akvaryumum Eminsalih, 15:05
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Hobime Geri Döndüm Öneriler Enes2611, 15:03
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Tekrar - Tavsiyelere Açığım aquaticathearmi, 12:22
Yeni Üye Forumu - Yem Markası Kurmak ugurfb98, 11:53
Akvaryum Dünyasından Haberler - Apistogramma Hongsloi Çiftim Ve Yavruları aquaticathearmi, 11:33
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Taiwan Bee Wine Red & L144 Düz Kuyruk Vatoz Django 17:00
- Ehem E Thermocontrol 200 Watt Isıtıcı Sıfır Django 17:00
- Caridina Wine Red Django 17:00
- Afrika Cichlidleri devito 16:27
- Eheim, Tetra, Atman Hava Motorları Esakvarist 15:43
- Chindongo Saulosi Yavrusu Esakvarist 15:43
- Canlı Yemler (grindal,mikrofex,mikrokurt) Hasada H Kaangzkr 15:41
- Kan Kırmızı Kiraz Karides(seleksiyon Yapıldı) Kaangzkr 15:41
- Saz,gül,mikra,rotala Blood Red,sessiliflora, Kaangzkr 15:41
- Super Red Arowana.. Aqualandakvaryum 15:38
- Farklı Türlerle Birlikte Cichlid Türleri Aqualandakvaryum 15:38
- Neolamprologus Leleupi Rüzgar eser 15:27
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 15:24
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 15:24
- Kendi Üretimim Karides Türleri, Salyangoz Türleri AquaShirmp 15:20
- Hobiciden Üretim Sağlıklı Temiz Bitkiler, Mosslar AquaShirmp 15:20
- Hobiciden Üretim Mikro Kurt Canlı Yem Kültürleri AquaShirmp 15:20
- Hobiciden Üretim Sağlıklı Su Piresi Kültürü AquaShirmp 15:20
- Hb.white Lepistes jaloreef 14:35
- Üretilebilir Tubifex ( İzya Kurdu) Ve Diğer Yemler Lotus88 14:33
- California Black Worm ( Aranıyor) Lotus88 14:33
- Satılık Endler Varyeteleri.. Lotus88 14:33
- 13 Adet Shortfin L144 Yavru Ve 2 Ramirezi Canerkartal 14:13
- Saklama Kabında Hazır Mikro Kurt wallece 14:12
- Su Üstü Bitki Set+su Piresi+yeşil Su ternapi 13:22
- Corydoras Gold Laser Corydoras.gram 13:21
- Corydoras Melini Corydoras.gram 13:21
- Cyp. Microlepidotus Kiriza Yavru Hiko 13:16
- Moscow Dark Blue Lepistes emre12ozkan 13:02
- Rotala Blood Red -hydrocotyle Tripartita emre12ozkan 13:02
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 12:58
- Rasbora Arıyorum Miller 12:58
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 12:55
- Gold Tül Ramirezi Çiftler Thunderbird 12:50
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 12:42
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirkekurdu-izya Tubifex tuncaysargin 12:29
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 12:18
- Lda16 Longfin Yavruları _rammstein_ 12:11
- Acil Satılık Ekipmanlar ahmet22 11:54
- Mpanga Ve Sarı Prenses Ercankurt 11:49
- Blackline Tetra Jumbo Boy rasporasrc 11:47
- Sarı Ateş Neon Karides (neocaridina) rasporasrc 11:47
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 11:31
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:31
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:31
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:31
- Microfex( Dero Worm) & Sirke Kurdu Amati340 11:31
- Gold Laser Corydoras (3d-6e) Emirk 11:12
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-02/05/26 osmandbnl 10:52
- Sarı Ateş Neon Damızlık Altı 1-1,5cm BettaFishHobim 10:51
KULLANICILAR
- 103 Online Kullanıcı, 56 Üye
Online Kullanıcılar
scorpion26,
aquaticathearmi,
umitlee,
zekigonlum,
Laetacara,
Rafayel,
ternapi,
İnci Kefali,
fikret43,
Kaya ankara,
Lotus88,
Oktaykra,
JuqLax,
portre,
Sfenks111,
sinor,
sekomiko,
wallece,
discus_amazon,
ssener,
DenizUlucutsoy,
tuncanius,
Bshkk,
ciways,
123akvarist123,
biacar,
stopsound,
avukathasan06,
bysmokin,
aztecs,
BadgeR,
emreur,
Kınayu,
twinsoul,
Ygghjh,
NightWist,
osmandbnl,
lapsekilibigsmok,
1xbet indir_fsKi,
BassBoost,
Ardaschrute,
nniiaa,
riderfish,
berat76,
Hknçkl,
Erdinc.B,
kerimkoz,
şansal,
evcilcanliyem,
fissidens,
Canberk18,
Quaan,
reprise,
Arassian,
YAYD06,
Kemalk41,
esensml,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.