ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Rainrain
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
293
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Kasım 2020 19:20
Toplam Mesaj:
296 [0.12 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Yağmur topal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Yağmur TOPAL
80lt bitkili akvaryum
36w power led aydınlatma
Lav kırığı üstüne manado total 8-10cm
6,67 lt co2 tüp
Sunsun 603B filtre
Canlı doğuran
SON 10 MESAJI
1 Ton / Yırtıcı Dünya Karması 2 (arowana,bichir..)
[QUOTE=ENFARKLISI]Sizin kurduğunuz akvaryum 125 cm diye hatırlıyorum. Oradaki resimlerini düşününce 1,5 yılda 35 cm den 100 cm'e gelmesi imkansız.. bir yanlışınız olabilir mi ? 5 yılda zor ulaştı bir metreye benimki [:)] siz bir kaç yıl daha bakarsınız bence, daha fazla büyüdükçe boy atması yavaşlıyor ve enine büyüyor neyseki [:iyi:][/QUOTE]
Yok hocam 70 cm di şu an tek akvaryumda vatoz ve kediyi gönderdik baya oldu ofis olunca bakım zor çok yoğunuz genellikle ofiste duranda olmuyor beslemeye gidiyoruz bazen sadece
[QUOTE=ENFARKLISI]Sizin kurduğunuz akvaryum 125 cm diye hatırlıyorum. Oradaki resimlerini düşününce 1,5 yılda 35 cm den 100 cm'e gelmesi imkansız.. bir yanlışınız olabilir mi ? 5 yılda zor ulaştı bir metreye benimki [:)] siz bir kaç yıl daha bakarsınız bence, daha fazla büyüdükçe boy atması yavaşlıyor ve enine büyüyor neyseki [:iyi:][/QUOTE]
Yok hocam 70 cm di şu an tek akvaryumda vatoz ve kediyi gönderdik baya oldu ofis olunca bakım zor çok yoğunuz genellikle ofiste duranda olmuyor beslemeye gidiyoruz bazen sadece
1 Ton / Yırtıcı Dünya Karması 2 (arowana,bichir..)
Bizimkide 1 metre civarında abi keşke meraklısı iyi bakacak birini bulsam herşeyiyle satıcam
Bizimkide 1 metre civarında abi keşke meraklısı iyi bakacak birini bulsam herşeyiyle satıcam
Balık Ölümleri
Elma salyangozunuz kabuğundan çıkıyormu
Elma salyangozunuz kabuğundan çıkıyormu
İzlemek Bu Kadar Keyiflimiydi
Bu gün güzel bir kareye uyandım. İlk defa çiçek açtı kendileri 🤩
Güzel bir güncelleme
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/211220192100031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/211220192100061.jpg[/IMG]
Bu gün güzel bir kareye uyandım. İlk defa çiçek açtı kendileri 🤩
Güzel bir güncelleme
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/211220192100031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/211220192100061.jpg[/IMG]
[QUOTE=Aniello]
Şuana kadar herhangi bir gübre kullanmadım, kendi kendine olmasını bekledim çünkü eklediğim çoğu bitki çürüdüğü için suya yeterli element sağlayacağını düşündüm doğal gübre gibi.
Benim sürekli gittiğim petshop kendisinin su değişimi yapmadığını ve kesinlikle gerek olmadığını söyledi. O yüzden ben de onun yönlendirmesine göre su değişimi, ısıtıcı alma ve gübre ekleme yapmadım.
2 yetişkin moli, 2 neon tetra, 2 tetrazone, 2 çöpçü ve1 melek var.
Yemleme de sabah ve akşam olarak yapıyorum.
Su değerleri ile ilgili bir bilgim yok çünkü herhangi bir test kitine sahip değilim ve açıkçası kitlere yüksek meblağlar verecek durumum da yok.
Olabildiğince düşük maliyetli, sürekli gittiğim ve tecrübesine güvendiğim yere bağlı olarak yapmaya çalıştım ama durum pek hayal ettiğim gibi gitmiyor. Yeni filizler var, artık çürüme sorunu yaşamıyorum ama ilerleme de yavaş düzeyde.
[/QUOTE]
Malesef Petshop un sizi yönlendirdiği çürüyen bitkinin gübre yapması diye birşeye katılmıyorum. Tam tersi çürüyen bitkinin yosun sebebi olduğunu deneyimledim. Filtre materyalleriniz uygunsa nitrat fosfat döngünüz kendiliğinden olur ancak demir ve potasyum desteği gerekiyor. Su değişimi yapmamak küçük tanklarda sorunları doğurur. Büyük ve zemini filtresi oturmuş tankta su değişimi yapmadan götürebildiğimi deneyimledim ama ilk yıl ayda bir yüklü su değişimleri yaptım. Aydınlatma süresini 7 saati geçmedim çok ışık iyi gelişim demek olmuyor. Kararında süre fazla karanlık daha iyi gelişim sağlıyor. Su eklediğimde potasyum ve demir ekliyorum. Yemlemeyi günde bir kez hepsi yiyecek şekilde gözleyerek yapıyorum. Fazla yem demek akvaryumda düzeni bozmak demek. Çürüyen herşeyi tanktan uzaklaştırın. Bir tds ve ph cihazı size yetecekdir. Su değeri derken onları kastettim bende başka birşey kullanmıyorum. Neden okuduğum birçok deneyimde su ph ı ve sertliği döngüde kullanılan tüm elementlerin kullanımını ektiliyor. Şu an tds i minimumda ph ı 7 ve altında tutmam uygun oldu. Benim yazdıklarım benim deneyimlerim hatam varsa burda birçok deneyimli kişi eklesin benide düzeltsiz sevinirim. Ancak konuyu açtığım günden beri şu anki konuma bu yazdığım düzenle geldim yazdan beri su değişimi yapmadım ozmız su ile buharlaşan suyu tamamlamak tankımda su değişimi etkisi yapıyor çünkü içeriği sıfır su eklediğimde suyu değişmiş kadar seyreltebiliyorum
[QUOTE=Aniello]
Şuana kadar herhangi bir gübre kullanmadım, kendi kendine olmasını bekledim çünkü eklediğim çoğu bitki çürüdüğü için suya yeterli element sağlayacağını düşündüm doğal gübre gibi.
Benim sürekli gittiğim petshop kendisinin su değişimi yapmadığını ve kesinlikle gerek olmadığını söyledi. O yüzden ben de onun yönlendirmesine göre su değişimi, ısıtıcı alma ve gübre ekleme yapmadım.
2 yetişkin moli, 2 neon tetra, 2 tetrazone, 2 çöpçü ve1 melek var.
Yemleme de sabah ve akşam olarak yapıyorum.
Su değerleri ile ilgili bir bilgim yok çünkü herhangi bir test kitine sahip değilim ve açıkçası kitlere yüksek meblağlar verecek durumum da yok.
Olabildiğince düşük maliyetli, sürekli gittiğim ve tecrübesine güvendiğim yere bağlı olarak yapmaya çalıştım ama durum pek hayal ettiğim gibi gitmiyor. Yeni filizler var, artık çürüme sorunu yaşamıyorum ama ilerleme de yavaş düzeyde.
[/QUOTE]
Malesef Petshop un sizi yönlendirdiği çürüyen bitkinin gübre yapması diye birşeye katılmıyorum. Tam tersi çürüyen bitkinin yosun sebebi olduğunu deneyimledim. Filtre materyalleriniz uygunsa nitrat fosfat döngünüz kendiliğinden olur ancak demir ve potasyum desteği gerekiyor. Su değişimi yapmamak küçük tanklarda sorunları doğurur. Büyük ve zemini filtresi oturmuş tankta su değişimi yapmadan götürebildiğimi deneyimledim ama ilk yıl ayda bir yüklü su değişimleri yaptım. Aydınlatma süresini 7 saati geçmedim çok ışık iyi gelişim demek olmuyor. Kararında süre fazla karanlık daha iyi gelişim sağlıyor. Su eklediğimde potasyum ve demir ekliyorum. Yemlemeyi günde bir kez hepsi yiyecek şekilde gözleyerek yapıyorum. Fazla yem demek akvaryumda düzeni bozmak demek. Çürüyen herşeyi tanktan uzaklaştırın. Bir tds ve ph cihazı size yetecekdir. Su değeri derken onları kastettim bende başka birşey kullanmıyorum. Neden okuduğum birçok deneyimde su ph ı ve sertliği döngüde kullanılan tüm elementlerin kullanımını ektiliyor. Şu an tds i minimumda ph ı 7 ve altında tutmam uygun oldu. Benim yazdıklarım benim deneyimlerim hatam varsa burda birçok deneyimli kişi eklesin benide düzeltsiz sevinirim. Ancak konuyu açtığım günden beri şu anki konuma bu yazdığım düzenle geldim yazdan beri su değişimi yapmadım ozmız su ile buharlaşan suyu tamamlamak tankımda su değişimi etkisi yapıyor çünkü içeriği sıfır su eklediğimde suyu değişmiş kadar seyreltebiliyorum
[QUOTE=Aniello]35lt ve 2 aylık akvaryumumda bitki gelişimi çok çok yavaş. Geçen hafta co2 seti aldım. 18w günışığı led kullanıyorum 8 saat civ. Bu durum gerçekten çok tat kaçırmaya başladı. İsterseniz özelden, isterseniz buradan tavsiyeye acil ihtiyaç duyuyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/217271/111220190123581.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhaba bitkili işi gerçekten çoook deneyim çok araştırma gerektiriyor. Musluk suyunuzun kalitesi canlı yükü motorunuzun durumu (iç materyali l/h ) ışık süresi ışık şiddeti. Sizde ışık yeterli ama bu kadar bilgiyle size birşey söylemek zor.
Gübre?
Su değişimi?
Su değerleriniz?
Canlı yükünüz yemleme oranınız?
[QUOTE=Aniello]35lt ve 2 aylık akvaryumumda bitki gelişimi çok çok yavaş. Geçen hafta co2 seti aldım. 18w günışığı led kullanıyorum 8 saat civ. Bu durum gerçekten çok tat kaçırmaya başladı. İsterseniz özelden, isterseniz buradan tavsiyeye acil ihtiyaç duyuyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/217271/111220190123581.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhaba bitkili işi gerçekten çoook deneyim çok araştırma gerektiriyor. Musluk suyunuzun kalitesi canlı yükü motorunuzun durumu (iç materyali l/h ) ışık süresi ışık şiddeti. Sizde ışık yeterli ama bu kadar bilgiyle size birşey söylemek zor.
Gübre?
Su değişimi?
Su değerleriniz?
Canlı yükünüz yemleme oranınız?
Uzun bir aradan sonra bir güncelleme. Hala bitkiliye devam. Bu süreçte bir kez co2 tüp değişimi yaptım. Hala kendi gübremi kendim yapıyorum. (Demir micro hariç). Yosun önleyici kullanmaya devam tankta uzun zamandır yosun yok. Birçok bitki ekledim çıkardım. Ama en çok yavaş büyüyenlerden keyif aldım. Çünkü Çoooook uzun zamandır su değişimi yapmıyor eksilen suyu ro olarak tamamlıyorum. Hızlı büyüyen bitkiler olduğunda yavaş büyüyen bitkilerimde yosun oldu o sebeple çınar dışında hızlı büyüyenim kalmadı. Monteleri söktüm geçen hafta birgrup tekrar diktim. Akvaryum u kurcaladığımda ertesi gün filtre materyallerini iyice temizliyorum. Su değişimi yapmıyorum. Uzun zaman sonra yavruluk taktım bu hafta çünkü yavru büyütmek neon olan tankta çok zor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/101220192008061.jpg[/IMG][EDIT]Rainrain,2019-12-10 20:14:08[/EDIT]
Uzun bir aradan sonra bir güncelleme. Hala bitkiliye devam. Bu süreçte bir kez co2 tüp değişimi yaptım. Hala kendi gübremi kendim yapıyorum. (Demir micro hariç). Yosun önleyici kullanmaya devam tankta uzun zamandır yosun yok. Birçok bitki ekledim çıkardım. Ama en çok yavaş büyüyenlerden keyif aldım. Çünkü Çoooook uzun zamandır su değişimi yapmıyor eksilen suyu ro olarak tamamlıyorum. Hızlı büyüyen bitkiler olduğunda yavaş büyüyen bitkilerimde yosun oldu o sebeple çınar dışında hızlı büyüyenim kalmadı. Monteleri söktüm geçen hafta birgrup tekrar diktim. Akvaryum u kurcaladığımda ertesi gün filtre materyallerini iyice temizliyorum. Su değişimi yapmıyorum. Uzun zaman sonra yavruluk taktım bu hafta çünkü yavru büyütmek neon olan tankta çok zor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/101220192008061.jpg[/IMG][EDIT]Rainrain,2019-12-10 20:14:08[/EDIT]
Dip Çekimi Esnasında Kumlarıda Çekmek
Dip çekim aletinin ucuna tül takıp lastikleyebirsiniz. İri pislikleri alamaz ama kum çekmeden tortuları temizliyor
Dip çekim aletinin ucuna tül takıp lastikleyebirsiniz. İri pislikleri alamaz ama kum çekmeden tortuları temizliyor
Su Değişimi İçin Kafa Motoru Tavsiyesi
Son durum nedir nasıl çözüm buldunuz
Son durum nedir nasıl çözüm buldunuz
Elma Salyangozu Ve Su Mercimeği
Aç kalınca çınar ve su mercimeğini yedikleri oldu bende
Aç kalınca çınar ve su mercimeğini yedikleri oldu bende
SON MESAJLAR
- Akvaryum Kurulumu Part 3839372827 Erdogannp, 14:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Yumuşaklığı İçin Öneri ArifhbsAquatics, 14:05
Yeni Üye Forumu - Moli Balığının Çevresinde Beyaz Lekeler Var hokia386, 13:58
Yeni Üye Forumu - Kuyruğu Kısılan Beta yigiterylmz08, 13:56
Yeni Üye Forumu - Severum Balığının Cinsiyeti Hk. Liga, 13:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Limon Bitkisinde Noktalar knn38, 13:22
Bitki Türleri ve Bakımı - Oscarın Yanına Tür Önerisi bettacii, 13:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Akvaryumu Bettamtailung, 13:10
Akvaryum Tanıtımı - Pirana Gokhangulden, 13:00
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Siyah Kum Önerisi arda9106, 12:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Balığım 40° Suda Öldü GhostKoi, 12:57
Yeni Üye Forumu - Lepistesler Su Yüzeyinde Duruyor Emrkymc, 12:55
Canlı Doğuranlar - Lepistes Varyeteleri İnci Kefali, 12:55
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Vatozda Şişkinlik mitii, 12:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Tuzlu Suya Başlangıç cursekny, 12:35
Deniz Akvaryumları Genel - Betamın Rengi Solmaya Başlıyor Sanırım Taha Yanık, 12:24
Labirentliler - Japon Balığım Digerki Japon Balığımı Kovalıyor. Japon & Beta, 11:50
Sazansıgiller - Moli Balığının Çevresinde Beyaz Lekeler Var EzDeR, 11:43
Yeni Üye Forumu - 60 Cm 90 Litrelik Akvaryum İçin Uygun Filtre Bu Mu Canbudakkkk, 06:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Ic Filtre Güneş 17 ve 362, 06:05
Yeni Üye Forumu - 750 Litre Karma Amerikan Akvaryumu kaancevik, 03:25
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryuma Öneri BurakA, 03:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mısır Cikleti BurakA, 02:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Samoo, 02:21
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bursa Gambusya Arayışı CemCenk, 02:02
Yeni Üye Forumu - Lepistes Ve Kılıç Kuyruk Hamile Mi BurakA, 01:53
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu Başlangıç Tavsiyeleriniz BurakA, 01:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60p Bitkili Eminsalih, 01:13
Akvaryum Tanıtımı - Bu Yosunları Canlılara Zarar Vermeden Nasıl Yok Ed Güneş 17 ve 362, 01:02
Yosun - Hangi Hava Motoru Ve Hamburg Filtre ? Güneş 17 ve 362, 00:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japonların Ağzını Sık Sık Yüzeye Çıkarması Güneş 17 ve 362, 00:53
Yeni Üye Forumu - Frontoza Akvaryumu Volkan hatay, 00:21
Yeni Üye Forumu - Bir Aylık Bitkili Akvaryumum ArifhbsAquatics, 00:13
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Kapağında Var Olan Işık Güneş 17 ve 362, 00:04
Yeni Üye Forumu - Ember Tetra Ve Neocardina Karides karidesmert, 23:10
Omurgasızlar - Akvaryumumda Solucanımsı Şeyler Var Egeberk Peker, 22:35
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kaya Tuzu Ne Kadar Eklemeliyim GhostKoi, 22:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Moscow Lepistes BurakA, 22:27
Canlı Doğuranlar - Ciklet Boylanması Frkn, 22:20
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Lepistes Hastalık mitii, 22:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeşil Nokta Ve Kahverengi Yosun Çözümü Hidro Dinamik, 21:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Mi Yoksa Orandamı BeyzPl, 20:54
Yeni Üye Forumu - Balığım Yüzmüyor ahmetfiratozkaya, 19:41
Sazansıgiller - Yeni Aldigim Bitkiler Neden Boyle Olmus Olabilir Erdogannp, 19:25
Yeni Üye Forumu - Melek Balığı Türü Ve Akvaryum Kökü bendeniztayfun, 19:12
Yeni Üye Forumu - Yavru İkola 2 -2,5 Cm Hakkında( Ana Tanka Koyma ) koc006, 19:10
Tropheus - 35x35 Vadi Akvaryum bendeniztayfun, 18:49
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Hangi Bitkileri Eklemeliyim Laterthanbefore, 18:35
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Tilki Kuyruğu Ve Diğer Gövdeli Bitkiler Budama bendeniztayfun, 18:07
Bitki Türleri ve Bakımı - 60cm İwagumi Stili Aquascape Kturan06, 17:52
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:22
- Hazır Kurulu Lüks Akvaryum İndirim ozan_1903 14:10
- 75w Isıtıcı Ve Yavruluk vedat79 14:10
- Sarı Ateş Neon Karides (toplu Satış) TahaArif 14:06
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 13:45
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn & Sakura Karides scorpion26 13:32
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 13:32
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 13:32
- Black Dragon Lepistes & Medaka Komachi Kohaku scorpion26 13:32
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 100tl sıtkı 12:52
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 12:52
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 12:52
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu 100gr 100tl sıtkı 12:52
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:20
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 12:20
- Armaturk 30 Cm.led Aydinlatma Gursoyhasan 12:03
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 11:22
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 10:43
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 10:40
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:40
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 10:40
- Corydoras Sterbai nikon_ 10:40
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 10:33
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 10:33
- Melek , Karides , Salyangoz . gyunda 10:33
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 10:31
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 10:31
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 10:31
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 10:31
- Apistogramma Hongsloi Çift sirhill 09:35
- Eheim 1262-eheim Reeflex-ista Regülatör Ve Tüp Hiko 09:24
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 09:24
- Cryptocoryne Wendtii Brown - Takas Olur kerem1135 09:10
- Galaxy Rasbora & Albino Cüce Vatoz - Takas Olur kerem1135 09:10
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 09:02
- Unistar 4l Bora Bey 09:02
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 08:49
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 08:49
- Epey Miktarda Moss brkenginol 08:15
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 07:40
- Bitki Çeşitleri emreemin 07:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 07:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 07:40
- 25 Adet 4-5 Cm Arasında Siyah Cuce Vatoz tetikk 07:02
- 1 Aylık Sarı Prenses Ve Beyaz Prenses Yavruları tetikk 07:02
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 02:29
- Katil Salyangoz jezey 02:29
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 02:29
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 02:29
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 02:29
KULLANICILAR
- 87 Online Kullanıcı, 49 Üye
Online Kullanıcılar
Gastropoda,
scorpion26,
bediiarda,
TÜMER,
DenizCoskun,
Foae,
osmandbnl,
mitii,
egemenozbeyli,
MiSoSiKiaN,
umutak,
celikcem,
kaganbozkurt,
abunil,
ilhannnn01,
esensml,
corail79,
hasancn,
MehmetSerkan,
Uhsr,
amatordiy,
ackapiyiaraskarg,
Ers1905,
necayip,
Süleyman 42,
isssmailak,
Emrh,
propecia,
Kadnezar,
Butz,
barisak89,
ahmetfiratozkaya,
Hasmetmeap,
EmreCev,
Burak PEKDEMİR,
SİGMA BALIK😎,
t.korkmaz,
ShrimpTank,
Bora Bey,
aktugsedat,
knn38,
şansal,
kerem1135,
Ardaaa..,
QutTuff,
Nadirmbuna,
Tortuga4,
omer417,
ballantines,
Woodwork Can TEK,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.